perjantai 4. lokakuuta 2013

Uusia simejä

Olen tässä viimeaikoina innostunut taas latailemaan ladattuja kun löytyi hyvä hiustentekijä, jonka hiukset ei ole liian kiiltävät. Näistä jomallakummalla haluaisin alottaa ehkä 100 vauvaa haasteen.


Tämä punapään pohja on itseasiassa se samainen supernainen, jonka laitoin ladattavaksi tässä joku aika sitten. Neitonen on itteasiassa nätimpi ku odotin ladattujen kanssa. Tykkään silmistä, mutta en tiijä onko tää sit vähän liiankin söpökasvoinen...
Sitte tää toinen. On vähän ehkä seksympi ja jotenkin mielenkiintoisempi. Tää ei ole kuitenkaan ihan yhtä sielukas kuin ekan kuvan simitär...että auttaako mua päättämään. Kummalla alottasin vaan teenkö ihan uuden simin :D..?!

10 kommenttia:

 1. Kummatkin näyttävät todella upeilta. Punapää kuitenkin näyttää ehkä hieman enemmän sellaiselta kiltiltä naapurintytöltä, enkä siksi oikein osaa kuvitella häntä 100 vauvan haasteeseen. Hän sopisi paremmin mielestäni sellaiseen tiiviiseen idylliseen perheeseen. Alempi taas, kuten sanoit, on hieman sexympi ;)

  VastaaPoista
 2. Upeita naisia kuvissa! Poikkeaa aika paljon siitä, millasiin simeihin siulta on tottunu, mut muutos on ehottomasti vaan parempaan päin! Todella persoonallisia ja valmiskasvoista ei näy häivääkään! Ensimäisestä tykkään ehkä enempi :)

  VastaaPoista
 3. Nättejä simejä! Vaikea valinta, mutta koska tykkään punapäistä niin eka. :)

  VastaaPoista
 4. Molemmat kauniita, mutta ehdottomasti punapää sadan vauvan haasteeseen! Näyttää kiltiltä, mutta kätkee taakseensa jotain ihan muuta :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä punapää vie nyt voiton ;) hän näyttää enemmän 100 vauvan haasteeseen sopivalle minun mielestäni :) (ja tykkään punapäistä ;D)

  VastaaPoista
 6. Täytyy sanoa että sulla on ihan hurjan kiva blogi! Äänestän alempaa, en tiedä miksi, vaikka oon ite punapää :D

  Linkkasin tän mun LC:hen
  lcsunler.blogspot.fi
  Käy ihmeessä kurkkaamassa, prologin sain eilen tehtyä :)
  Linkitin sinne tän blogin jo, ois kiva jos vastalinkittäisit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, käyn katsomassa tarinaasi. On aina mukava kun tulee uusia legacyjä. Jos tarinasi lähtee kunnolla käyntiin niin voin lisätä sen tuonne lukulistalleni. Muutoin en ole vielä toistaiseksi linkittänyt tarinoita tähän blogiin, mutta jos aloitan erillisen legacyn linkitä toki sinne. Voin tietysti myös harkita josko tekisin tänne jonkinlaisen linkityksen myös tarinoille :).

   Poista
 7. Pystytkö linkkaamaan sivun jolta latasit hiuksia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukset löytyy täältä: http://sjokosims.tumblr.com/

   Poista
 8. Kiitoksia kaikille kommenteista! Hyviä perusteltuja ehdotuksia tullut ja mielipiteen saa edelleenkins sanoa. Aloitan tämän haasteen kuitenkin vähän myöhemmin kunhan ensin saan rästiprojektit loppuun.

  VastaaPoista