torstai 11. heinäkuuta 2013

Paratiisisaari - Merenneidot

Tässä on kooste ja opas Paratiisisaari lisäosan mukana tulleesta elämämuodosta eli Merenneidoista.

Merenneidot ovat sims sarjassa täysin uusi elämänmuoto. Merenneitojen vahvin ominaisuus on niiden kyky uida nopeasti ja sukeltaa sukelluspaikoissa loputtoman ajan ilman, että happi loppuu. Muita erikoiskykyjä niillä ei sitten oikeastaan olekaan.


Merenneidon voi saada sillä perinteisellä tavalla, eli tapaamalla ja seurustelemalla sekä pyytämällä tätä muuttamaan yhteen asumaan. Sen jälkeen voi yrittää vauvaa merenneidon kanssa, jolloin voi syntyä merenneitovauva.
Merenneito vauvat ovat muuten normaalin näköisiä, mutta taaperoiässä niille kasvaa jalkoihin suomut, joiden väriä voi muuttaa.


Aikuisen simin voi muuttaa merenneidoksi onnellisuuspisteiden palkinnon avulla. Simi tarvitsee 25 000 pistettä lunastaakseen erityistä merenneitolevää. 


Merenneitolevä ilmaantuu simin reppuun, josta sen voi syödä. 


Merenneitolevän syömisen jälkeen simi käy läpi muutoksen, joka kestää hetken aikaa. Sen jälkeen kun simi on muuttunut merenneidoksi, sen suomujen väriä voi muuttaa siminluonnissa. Merenneitoja ei kuitenkaan voi tallentaa eikä jakaa. 


Suomujen väriä pääsee muuttamaan peilin kautta. 


Aikuisen merenneidon tarvepaneeli näyttää tältä. Nestetasapainon voi täyttää esimerkiksi uimalla meressä tai käymällä suihkussa. Merenneitojen nälkä täyttyy parhaiten kaupasta ostettavalla levällä. Normaali ruoka voi jättää merenneidon nälkäiseksi. 

Merenneitojen jalat muuttuvat pyrstöksi niiden uidessa meressä tai uima-altaassa. Maalla niillä on ns. suomujalat. 


 Sukelluspaikoilla voi kuvata merenneitoja veden alla. 


Kaikenkaikkiaan merenneidoilla on aika vähän erikoistaitoja. Pahat merenneidot voivat kutsua sukelluspaikalla haita, mutta hyvillä merenneidoilla ei ole mitään vastaavaa laulua. Lisäksi merenneidoille kasvaa pyrstö vasta niiden tullessa teini-ikään. Merenneidot saavat myös maissa ollessaan helposti negatiivisia moodletteja. Ne siis viihtyvät parhaiten vedessä. Muuten merenneidoilla voi pelailla kuten normaaleillakin simeillä. 

14 kommenttia:

 1. En tiedä liittyykö tämä nyt tähän aiheeseen, mutta voiko tehdä vedenalaisia tontteja, missä merenneidot vois asua, vai onko niiden pakko asua maalla? Ja voiko leviä kasvattaa, vaikka vedessä? Toivottavasti osaat auttaa. :)

  Sun blogi on muuten tosi hyvä! Seurailen aktiivisesti tätä, et onko tullu uusia päivityksiä. Täältä saa paljon tietoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentistasi :). Käsittääkseni ei pysty tekemään vedenalaisia tontteja. Merenneidot voivat asua maalla tai asuntolaivassa kuten muutkin simit. Asunnosta tosin voi tehdä merellisen näköisen sisustamalla :). Leviä pystyy ostamaan tavallisesta ruokakaupasta, mutta en tiedä voiko niitä viljellä.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Koitan tehdä näitä, että olis tosiaan sitä tietoa saatavilla :).

   Poista
 3. Olen ostanut joulun jälkeen Paratiisisaaren. Kiitos vinkeistä! En tiennytkään, että merenneidoksi voi muuttua onnellisuuspalkinnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentistasi :).

   Poista
  2. Miten merenneidon saa muuttumaan tavalliseksi simiksi? Vai saako mitenkään? :)

   Poista
  3. Merenneidon voi muuttaa tavalliseksi simiksi välttämällä menemästä uimaan merelle 4:jänä päivänä peräkkäin. Simin täytyy kuitenkin huolehtia kosteustasapainostaan käymällä suihkussa tai uima-altaassa uimassa.

   Poista
 4. miten simi pystyy hegitämään veden alla

  VastaaPoista
 5. Kyllähän sen merenneidon silläkin tavalla saa, että etsii sukelluspaikoista merenneitolevää, Minä en vaan ole vaivautunut yrittämään.

  VastaaPoista
 6. Miten voi löytää muita merenneitoja?

  VastaaPoista
 7. Entäs mitenkä merenneidot talvella elävät? Onko meressä jotain sulia kohtia vai?

  VastaaPoista
 8. Iso kiitos tästä oli oikeasti paljon apua! :)

  VastaaPoista
 9. Pystyyks heti siin alus laittaa et se sim olis merenneito vai eikö?

  VastaaPoista