sunnuntai 28. joulukuuta 2014

The Sims 4 - Vihdoin peliä!!!

Helei lukijat :)! Joulu on ihmisen parasta aikaa...vai miten se meni...jokatapauksessa minulla oli vihdoin aikaa syventyä Sims 4:sen ihmeelliseen maailmaan oikein kunnolla. Pidin sitten oikein kunnon pelisession ja aloitin uuden legacyn. Päätin kirjoittaa siitä teille tänne sitten ainakin yhden jakson. Katsotaan miten legacy lähtee käyntiin ja miten ehdin sitä kirjoittaa. Hyvällä tuurilla pääsette nauttimaan siitä enemmänkin :). Mutta...en lupaa mitään, vapaa-aikani on niin vähäistä nykyisin.

Pidemmittä puheitta päästän teidät nyt nauttimaan tästä ensimmäisestä osasesta.
LC HAAPALA - OSA 1: Taidetta ja pipareita

Tässä on Amalia Haapala. Hän on Haapalan suvun viimeinen elossa oleva nuori aikuinen, jonka elämäntehtäväksi ja kohtaloksi on suotu Haapalan suvun jatkaminen. Amaliaa on siunattu söpön ulkonäön, kapean vyötärön, isojen tissien ja pyöreän takamuksen lisäksi myös mukavalla luonteella. Hän on romanttinen, taiteellinen sekä lapsellinen. Tietty lapsenomaisuus onkin tärkeää jos aikoo säilyttää kykynsä luovuuteen myös aikuisena. Se on Amalian motto ja sillä hän usein selittääkin lapsellista käytöstään. 

Hieman käy jo sääliksi Amaliaa sillä hänellä on edessään suuri tehtävä. Tässä tehtävässä hänen tulisi varmistaa, että Haapaloiden suku jatkuu ainakin kymmenen sukupolven ajan. Koko tämän ajan kahdeksankulmaisen pöydän ritarin haarniska seuraisi suvun mukana aina seuraavalla sukupolvelle. 


Amalia peri suuren tyhjän tontin käyttöönsä haastetta varten. Maaperä oli kuulemma hedelmällistä ja sieltä saattoi löytää kaikenlaista kivaa jos jaksoi etsiä. Köyhällä Amalia paralla oli käytössään vain muutama tuhat simeleonia ja niillä rahoilla hän hankki itselleen vain välttämättömimmän. 


Oasis Springs oli naiselle tuntematon aavikkokaupunki. Hän päätti tehdä pienen tutustumiskierroksen kaupungilla ja toivoi löytävänsä uusia ystäviä. Katriina Terhakainen käveli häntä vastaan, mutta nainen näytti niin pahantuuliselta, ettei Amalia uskaltanut tehdä tarkempaa tuttavuutta.


Amalia sai kuitenkin Katriinasta sen verran irti, että hän suostui kertomaan hieman mielenkiinnon kohteistaan.


Haapaloiden suvun mahtavaa tonttia kiertäessään hän löysi erilaisia kiviä ja fossiileita. " En ole mikään muinaistieteilijä " hän sanoi ääneen ja möi kaikki löydöksensä samantien. Niistä saikin ihan mukavasti ylimääräistä rahaa.


Kiviä kaivaessaan Amalia sai huippuidean...


Illalla nukkumaan menessäänkin Amalia vielä hehkutti ideaansa. Ehkäpä yö ei tuntuisi niin yksinäiseltä uudessa "kodissa" kun oli jotain muuta ajateltavaa hän tuumi.Seuraavana aamuna Amalia toteutti ideansa ja osti viimeisillä rahoillaan maalaustelineen. Lisäksi hän hankki työpaikan Maalarin uralta.


Sitten nainen käytti kaiken vapaa-aikansa maalaamiseen. Flirttailevalla tuulella ollessaan hän intoutui mm. maalaamaan punaisissa alusvaatteissa ;). Kuvaa katsoessa tulee kuitenkin mieleen, että voi Amalia, sinulla on vielä paljon töitä tehtävänä jotta voisit kutsua itseäsi Taiteilijaksi.


Maalaamisen vastapainoksi Amalia tarvitsi jotain muutakin, joten hän lähti käymään kuntosalilla. Salin pihalla hän törmäsi Toni Lorulaan ja toiseen Terhakaisen siskoksista.Sisällä olikin paljon simejä treenamassa. Amalia ei oikein tiennyt mistä aloittaa, joten hän pyysi apua eräältä komistukselta.


Seurasi pitkiä katseita ja hermostunutta hyminää. Jokin klikkasi ja Amalia tunsi selittämätöntä vetovoimaa tuota lempeän näköistä miestä kohtaan. Olikohan tunne molemminpuolinen?Mies neuvoi Amaliaa laittamaan ensin urheiluasun ylleen. Hyviin tapoihin kuului treenata asianmukaisissa vaatteissa, hän opasti. Amalia teki työtä käskettyä ja keikisteli miehen edessä kuin pahainen pihkaantunut teinityttö.Mies mittaili häntä katseellaan päästä varpaisiin. " Wau...näytät upealta " hän kehaisi. Amalia päästi kikatuksen ja punastui.Sitten Aapoksi itsensä esitellyt mies piti Amalialle pienet nyrkkeily treenit. Kylläpä nainen näyttikin seksikkäältä piukoissa treenivaatteissaan, hän ajatteli ihastuksissaan.Treenin jälkeen Amalia halasi Aapoa ja kitti tätä avusta. Aapo vastasi halaukseen eikä tahtonut päästää irti. " Toivottavasti tapaamme vielä uudestaan " hän totesi.


Kotona Amalia tunsi olonsa jälleen flirttailevaksi ja maalasi punaisessa mekossaan. Hänen taitonsa olivat kehittyneet hieman ja maalaukset alkoivat muistuttaa jotain muutakin kuin tikku-ukkoja.


Amalia piti tarkkaan huolen siitä, että hän lähti töihin aina inspiroituneena ja kotiläksynsä tehneenä. Niinpä hän sai nopeasti ylennyksiä ja eteni joutuisasti urallaan. Hän saavutti nopeasti Maalarin uran kolmannen portaan ja sai alkaa käyttää firman työvaatteita. Rahaakin oli kertynyt säästöön muutaman tuhannen verran.


Vaikka nainen olikin keskittynyt enimmäkseen työntekoon hän ei ollut silti unohtanut kuntosalilla tapaamaansa miestä. Eräänä päivänä töiden jälkeen hän rohkaistui ja pyysi miehen kylään luokseen.


Mies saapui oitis paikalle ja kehui vuolaasti Amalian ulkomuotoa. Ehkä jopa liikaakin niin, että nainen alkoi epäillä miehen tarkoitusperiä.Pian kaikki epäilyt kuitenkin karisivat Amalian mielestä kun Aapo alkoi hempeillä hänen kanssaan. Kuka nainen voisi vastustaa kun komea mies pitää kädestä kiinni ja katsoo syvälle silmiin?Aika kului kuin siivillä ja kyyhkyläiset juttelivat koko illan kaikesta mahdollisesta istuen rennosti Amalian sängyllä.Kuhertelusta ei meinannut tulla loppua. Tämän täytyi olla alku jollekkin todella ihanalle, Amalia ajatteli ja nautti hetkestä.Lopulta Aapo lähti yöksi kotiinsa ja Amalia nukahti onnellisena pieneen sänkyynsä.

Amalia ei voinut kasvaville tunteilleen mitään, joten hän pyysi miehen kylään heti taas seuraavana vapaa-päivänään. Tälläkertaa hän tekisi mieheen vaikutuksen ruuanlaittotaidoillaan.Ruoka oli niin kertakaikkisen hyvää, että silmät meinasivat pullahtaa päästä makuhermojen täydellisen aistimuksen ansiosta. Jos tällä ei voitettaisi miehen sydäntä niin ei sitten millään.


Maittavan aterian jälkeen Aapo ja Amalia tunnustivat ihastuneensa toisiinsa ja vaihtoivat ensimmäisen suudelmansa. Sen jälkeen pussailusta ei tullut loppua ja pari vietti koko päivän liimautuneena kiinni toisiinsa.Eräänä iltana Amalia päätti, että nyt oli aika mennä elämässä eteenpäin sillä eihän tästä kukaan enää nuortuisi. Niinpä hän polvistui Aapon eteen ja kosi tätä. Samalla hän pyysi miestä muuttamaan luokseen asumaan. Aapo oli niin rakastunut hölmöön blondiinsa, että suostui kosintaan oitis.Aapo toi mukanaan huimat 20 000 simeleonia, jolla tuore pariskunta pystyi rakentamaan pienen talon. " Vihdoinkin katto päänpäällä " Amalia hihkui.


Rahat riittivät keittiön ja olohuoneen sisustukseen. Muihin huoneisiin lisättiin vain pakolliset esineet ja muutama huone jäi tyhjilleen. Köyhyydestä huolimatta Amalia rakasti uutta keittiötään ja värikästä olohuonetta. Hän osti toisenkin maalaustelineen ja sijoitti ne olohuoneeseen. Kirkkaat värit antaisivat taatusti hyviä ideoita ja inspiraatioita maalausten aiheiksi.


Amalia osti itselleen myös uusia vaatteita ja kampasi hiuksensa kauniille muodikkaalle nutturalle. " Näytän nyt enemmän aikuiselta " hän totesi tyytyväisenä.Ruuanlaittokin alkoi sujua ja nainen osasi tehdä jopa muutaman gourmet annoksen. Iltapalaksi hän leipoisi jotakin kivaa Aapolle.


" Hmm...vielä vähän sokeria ja kanelia...sitten ripaus jauhoja...".Kauniit sydänpiparit onnistuivat täydellisesti! Amalia oli ylpeä itsestään ja kutsui miehensä syömään.


Amaliaa hieman jänitti Aapon reaktio. Tykkäisikö mies hänen pipareistaan? Nainen seurasi miehen reaktioita tarkkaavaisena samalla kun mussutti omaa leivonnaistaan." Nämä ovat ihan älyttömän hyviä " Aapo totesi vilpittömästi ja mussutti keksejä tyytyväisenä.


Herkuttelun lopuksi Aapo tiskasi astiat ja siivosi keittiö. " Voi, mikä unelmien mies " Amalia huokaili. Kuinka moni mies tiskaisi vapaaehtoisesti ruuan jälkeen....eivät ainakaan kaikki.Illalla lemmenpari jakoi ensimmäistä kertaa yhteisen vuoteen ja yöstä tulikin villi....

.....jatkuu.....


Siinäpä siis teille vähän Sims nelosen tunnelmia :). Jättäkäähän kommentteja, mitä tykkäsitte?

4 kommenttia:

 1. Kivaa että säkin julkasit postauksen :) Aiotko muuten vielä pelata ollenkaan kolmosta, vai siirrytkö pelkästään nelosen pariin?

  ja vielä nolo mainostus, mutta haluisitko kurkkia simsblogini? x)

  VastaaPoista
 2. Oih miten kiva aloitus. Ja on muuten söötti aloittaja simi sulla :)

  VastaaPoista
 3. Tämähän olis kiva alku uudelle lc :lle ja nauroin tuota haarniskapatsasta vai minkä nyt onkaan :''D

  VastaaPoista
 4. tykkään tästäkirjoituksesta!!

  VastaaPoista