tiistai 26. marraskuuta 2013

100 vauvaa haaste - Osa 1: Mamma mia!

Heipähei! Sain kuin sainkin aloitettua 100 vauvaa haasteen. Haasteen alkuperäiset säännöt löydät täältä. Pähkinänkuoressa säännöistä sen verran, että tavoitteena on siis saada 100 vauvaa yhdellä simillä ilman rahakoodia ja simi saa työskennellä vain kotona. Kirjoitan edistymisestä tällaisia lyhkäisiä noin 30 kuvan mittaisia raportteja ja joskus saatan myös tehdä myös videoita jos ja kun saan isompia ja hienompia asuntoja rakennettua. Eipä tässä muuta kuin lukuiloa :)...


Tarinamme alkaa tästä pienestä punaisesta tuvasta Aurora Skiesissä. Se on pelin valmistalo, johon tuleva 100 vauvan äitimme muuttaa asumaan. Sisustin kodin osittain uusiksi niillä varoilla mitä käteen jäi sillä rahakoodejahan en käytä. Sen verran "huijasin", että tarinan sankaritar kävi ostamassa lottokupongin ja voitti sillä kokonaiset 500 simeleonia. Sillä ostettiin hieman parempi kehto tuleville vauvoille :).
Tässä on talon makuuhuone. Väritys on tyylilleni uskollisesti tyttömäinen ja hempeä :D.

Vauvan/lasten-huoneeseen panostin ja siihen upposi myös eniten rahaa. Halusin tehdä huoneesta neutraalin, sillä luvassa on sekä tyttö- että poikavauvoja.
Ja kas tässä on ihana Eveliina Ivalo, jolla on hurja tavoite saavutettavanaan. Tämä simi oli tuolla aikaisemmin äänestyksessä ladattujen kanssa. Minusta ihan nätti nainen myös ilman ladattuja.

Eveliina ei olekkaan ihan tavallinen simi, sillä hän on myös noita. Halusin haasteeseen hieman lisäpotkua joten pääti ottaa hieman taikuutta mukaan kuvioon :).

Elantonsa Eveliina hankkii kasvattamalla hedelmiä ja vihanneksia. Tavoitteena on rakentaa jossain vaiheessa oma kasvihuone ja kerätä kaikki mahdolliset kasvit, sienet sun muut.

Tulevan suurperheen äidin tärkeimpiä taitoja on tietysti ruuanlaitto, jota Eveliina on myös harjoitellut päivittäin.
Aluksi kokkausten maussa oli hitusen parantamisen varaa....
Eveliina pääsi pian ensimmäisille treffeille ja lensi tapaamipaikalle luudallaan.
Markus Mango oli myytyä  miestä jo ensisilmäyksellä ja Eveliina sai kohotettua suhteen nopeasti romanttiselle tasolle.
Lähikuvaa Markuksesta, joka sai kunnian olla ensimmäisen vauvelin isukki.

Eveliina ja Markus viettivät mukavan kesäisen päivän kesäriehassa. Markus pelasi jalkapalloa ja Eveliina söi maittavan annoksen juustoperunoita.
Kotona sankarittaremme ja herra Mango siirtyivät nauttimaan toistensa seurasta makuukammarin puoelle.

Yksi asia johti toiseen...
Eipä aikaakaan kun Eveliina alkoi kärsiä aamupahoinvoinnista.


Eveliinan söppänä mamma-yöpuku. Vatsa on jo hieman pyöristynyt. Eveliina harjoittelee myös silloin tällainen noitumista ja osaakin jo muutaman loitsun. 

Vatsa kasvoi nopeasti ja odottava äiti oli onnessaan tuntiessaan vauvan ensimmäiset potkut. 

Eveliina on myös harjoitellut alkemian taitoja ja myynyt eliksiirejä lisätienestien toivossa. 

Eräänä päivänä synnytys sitten käynnistyi kesken eliksiirien tekemisen. 

Eveliina kiiruhti sairaalaan, jossa synnytys sujui hyvin. 

Ensimmäinen 100-vauvaa haasteeseen syntynyt baby on poika ja hän sai nimekseen Aslan. Luonteenpiirteet olivat ulkoilmasimi ja urheilullinen. 

Markus tuli myös moikkaamaan jälkeläistään, mutta tyytyi  lähinnä vain istuskelemaan kiikkustuolissa. 

Aurora Skiesiin saapui ihana värikylläinen syksy. 

Maisemakuvaa. Rakastan Aurora Skiesin " kuumia lähteitä ". Silloin kun vauva nukkui päiväunia Evelina haravoi lehtiä pihalla ja rentoutui. 
Muutoin Eveliinan elämä koostuikin kakkavaippojen vaihtamisesta ja vauvan syöttämisestä sekä viihdyttämisestä.

....jatkuu....

Katso myös talon esittelyvideo täällä.

Että sellaista. Tästä nyt tuli tällainen nopsa raportti hommeli, mutta en ehdi nyt kirjoittaa kovin syvällistä tarinaa tästä. Jättäkäähän kommenttia mitä tykkäsitte?
13 kommenttia:

 1. Markus Mango! :D Repesin! :D

  Tykkäsin, mietin että pitäiskö itekin tätä haastetta kokeilla... Tällä hetkellä Tulevaisuus vie mennessään, kun testiperheellä menee niin hyvin ja on mukavaa pelata. :)

  Tosi tunnelmallisia ja värikkäitä kuvia. Noi Eveliinan hiukset, ihana väri! Ja makkarin sisustus oli kans aivan söpis. Tykkään kanssa hempeillä. :) Joskus oikeen kun yrittää tehdä erilaisen simin, vaikka synkän, niin ei ole helppoa! Aina tulee valittua sen enempi miettimättä hempeitä värejä ja nättejä simejä.

  Tämmönen raporttikin on kiva, ei tarvi niin perehtyä lukemiseenkaan, katsoo vaan kuvat. Niinkun mulla nyt mihkään kiire olis, mut kuitenkin... ;)

  VastaaPoista
 2. Jänskä haaste. Vois kokeilla

  Universalis, aiotko sinä tehdä oman sims blogin? Olisi kiva lukea sinunkin pelaamisistasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaahan se ainakin yrittää :) ja tosiaan olisi mukava saada lisää uusia bloggaajia simssin saralle.

   Poista
  2. Heh, kiitos kysymästä! Yritystä on ollut, mutta pelkään etten jaksaisi jatkossa päivitellä blogia... Yritin valmisperhe-haastetta pelata ja tein siitä blogiakin, jota en tosin julkaissut koskaan. Pittääpä miettiä vielä, jos jaksaisi yrittää... :)

   Poista
  3. Kannattaa ainakin kokeilla koska voithan sitten poistaa blogin jos ei siitä tule mitään :). Omia vanhoja pelikuvia on hauska käydä myöhemmin vuoden parinkin jälkeen katsomassa.

   Poista
  4. Joo ja monta kertaa pelatessa aattelee, että hei tää olis kiva jakaa muiden pelaajien kanssa! Noita LP:tä kun oon nyt katellu paljon, niin kans on kiva kuulla, miten muut pelaa. Jokaisella on niin erilainen tyyli. Löysin yhden miehenkin LP:tä, oli kyllä täysin erilaista pelaamista! :D No ehkä mä vielä tässä yritän blogin pitoa, kun kannustusta teiltä tulee. :)

   Poista
 3. mistä tuo neidin mekko on? lisäosasta, vai onko ladattu? entäpä kengät? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengät ovat nämä: http://goo.gl/ZGKs4j

   Ja mekko on tämä: http://goo.gl/3v1WLt

   Poista
 4. Jeejee, hyvältä kuulostaa ja taidanpi jäädä seuraamaan! :-)
  Onkos tää muuten silleen, että jokaisella vaavilla on eri isä? :D Siinä sulle työtä!

  VastaaPoista
 5. Mites onko tähän tulossa jatkoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on, kuvat on otettu mut pitää vielä editoida :). Joulun jälkeen varmaan vasta sitten kun nyt näitä joulukiireitä tässä.

   Poista