maanantai 25. marraskuuta 2013

Uusi huvipuistomainen maailma tulossa!

Simsvipin uutisten mukaan EA:n julkistanut tiedon, jonka mukaan Storeen tulee 12.joulukuuta myyntiin uusi maailma, joka on tälläkertaa kaupunkimaailma huvipuistoineen! Uuden maailman nimi on Roaring Heights.

(Vapaa käännös)

* Roaring Heights on helmeilevä kaupunki uimarantojen läheisyydessä. Tässä uudessa digitaalisessa maailmassa simisi asuvat loisteliaasti art deco tyylisten pilvenpiirtäjien keskellä.

* Simisi voivat lähestyä rantoja uusilla autoilla (?), mukana tulevan autojen rakennus/fiksailu erikoisesineellä.

* Roaring Heighstin keskustassa simisi nauttivat henkeäsalpaavan upeasta arkkitehtuurista, hierovat kyynärpäitään ylenpalttisissa juhlissa kohdaten kaupungin rauhallisen kauneuden aivan meren äärellä.

* Simis voivat tutustua sims 2:sesta tuttuun Capp:in perheeseen, joka on saapunut kaupunkiin lomalle.

* Maailman mukana tulee runsaasti uusia hienoja esineitä ja vaatteita, jotta simit voivat nauttia täysin sykkivästä, kultaisesta kaupungista.

* Roaring Heights on saatavilla Storessa 12.joulukuuta alkaen.

* Maailmasta tulee saataville tavallinen versio ja lisäksi kultainen versio, johon sisältyy 1900 simpoints pistettä.

Boardwalk - Yhteisötontti

* Sisältää rakennus-setin, jolla pystyy rakentamaan oman huvipuiston.


Katso loput kuvat Simsvip:n sivulla. 

Mitä ajatuksia tämä tuleva maailma sinussa herättää? Itse ainakin pohdin, että miten ja minkälaisen huvipuiston Boardwalk - Yhteisötontilla pystyy rakentamaan. Ylimääräinen 1900 pistettä kultaisen version mukana tarkoittaa kaiketi sitä, että ehkä Boardwalk on ostettavissa erikseen. Itse olen mielissäni siitä, että saamme vihdoin uuden kaupunkimaailman. 11 kommenttia:

 1. UUUUU huvipuisto! Kuulostaa kiinnostavalta :D Uusi kaupunkimaailma olisi kyllä kiva lisä. Oon ilonen ettei EA ainakaa vielö unohda kolmosen pelaajia vaikka nelosta pukkaa jo ja viimeinen lisäosakin ilmestyi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä. Itse en oikeastaan vielä edes sen kummemmin odota nelosta. Sen arvioituun ilmestymiseen on kuitenkin vielä noin vuosi aikaa kun vasta ensi syksynä tulee niin nautin kyllä vielä tästä pelistä :).

   Poista
 2. Uuuu. Ekana huvipuistosta tulee mieleen TS1 ja sen taikakaupungin huvipuistot! Ne oli jotain mahtavaa :D En ikinä kyllästy tuijottaa sitä mitä vuoristoradan eri kohissa tapahtuu! :DDD

  Pitää taas katella ihmisten postauksia kuhan tää ilmestyy, ni tietää sit vähän et kehtaako laittaa rahaa vai ei :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä en ole koskaan pelannut, vaikka muutama ykkösen lisäosa löytyy. Olisi kyllä ihana jos edes osa ykkösen charmia olisi tässä onnistuttu toteuttamaan :).

   Poista
 3. Mä olin ihan riemuissani, kun näin tän jutun simsvipissä.. Oon odottanut jo kauan uutta kaupunkimaista maailmaa ja tuo huvipuisto on ihan huippu :D Ja tuosta korjattavasta autosta saisi lisämatskua tarinaan.. Puhumattakaan taloista, ne näytti kivoilta(kun en itse ole niinkään rakentajatyyppiä).. Olen hankkimassa, kun ilmestyy (aloin jo miettimään muutanko suunnitelmia tarinan suhteen ja muutankin perheen seuraavaksi tähän kaupunkiin sen sijaan mitä olin kaavaillut)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä huomasin myös talot, näyttävät kauniilta ja varmaan tämän mukana tuleekin ihan hyviä rakennusjuttuja...ehkä :D.

   Poista
 4. Huvipuisto, johan on! Aika hieno juttu, jos on toteutettu hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, jos on toteutettu hyvin että se jää nähtäväksi :P...

   Poista
 5. Ihan kiva video oli julkaistu tästä, vaatteet varsinkin hienoja! Tommosta vanhaa tyyliä ei ookaan oikeen ollu ennen. Hirmu vähän näky se huvipuisto, mut ihan kivalta näytti kuitenkin. Mut en usko että ostan, kun tuo Midnight Hollowkin on vielä ostamatta ja sen haluun ehdottomasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin tehdä tästäkin maailmasta jonkunlaisen videon ja näyttää siinä sitten sitä huvipuistossa pelaamista :). Varmaan saan sen ulos päivän parin sisään.

   Poista