sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Sims 4 - Kissat ja Koirat!
Heipähei :)...täällä ollaan ja pelaillaan Sims 4 Kissat ja Koirat lisäosaa. Ensimmäiset tuntemukset tästä lisäristä olivat, että ompa harmi kun tulee vain kissat ja koirat, mutta kuitenkin eläinten ystävänä tällainen lisuri on hyvinkin tervetullut. Olen tätä nyt muutaman kerran pelaillut ja positiivisesti yllättynyt ainakin lemmikkien luontiin ja kaikkeen söpöilyyn mitä tulee tässä mukana. Miinuspisteitä tulee hieman siitä, että lemmikkien tarpeita ei näe ollenkaan. Se tuntuu oudolta sen jälkeen kun niihin tottui sarjan aiemmissa peleissä. Asia on korjattavissa MODin avulla jos se liikaa häiritsee. Itse en tätä modia ole testannut, mutta se ilmeisesti sallii ainakin lemmikin ohjaamisen.

Siinäpä sellainen pika-analyysi tähän mennessä tulleista fiiliksistä. Kuvia on tullut räpsittyä jonkin verran, joten ajattelin ne jakaa teidän kanssanne :)...

jatka lukemista klikkaamalla...

Tämä tässä on Hatshu. Hän on taiteellinen, siisti simi joka tykkää eläimistä. Hatshu on Japanilainen nimi ja se tarkoittaa esikoista. Tein tämän simin ennen Kissat ja Koirat lisärin ilmestymistä ihan tätä varten, joten oli todella kiva aloittaa peli suoraan valmiilla simillä. Lisäsin hänelle vain muutaman kivan uuden asun uusista vaihtoehdoista.

Hatsulla on aloittaessa kolme lemmikkiä, kissa ja kaksi pientä koiraa. Aloitus talosta en kehtaa postata kuvaa, koska siinä ei nyt ole mitään näkemistä ja se on...kamala :D..myöhemmin rakennetaan hienompi talo. Jos haluat ladata Hatsun niin hän löytyy Galleriasta yksinään ja lemmikkiensä kanssa.Tässä on ihana suloinen Pomeranian (en muista suomeksi rodun nimeä kun peli on enkuksi asennettu tällähetkellä). Hän on siis tyttökoira ja nimeltään Lexie.


Toinen koiristamme on Bostonin Terrieri Bobie. Hän on uros ja hyvin terhakan luonteinen.


Ja sitten vielä suloinen siro kissaneiti nimeltään Ami. Ami on Havanan kissa ja valitsin tämän rodun koska se on minulle täysin uusi ja tuntematon ja värivaihtoehdot olivat myös mielenkiintoisia ja kivoja.Muutama kuva Brindelton Bay:stä. Kaupunki on kyllä tosi nätti, mutta asuttavia tontteja on aika vähän. Ne  muutamat asuttavat ovat kylläkin sitten sitäkin kauniimpia maisemoiltaan. 


Yleensä olen ensimmäisenä käynyt koko naapuruston läpi, mutta nyt ajattelin pelata sinne minne virta vie ja tutustua uuteen kaupunkiin pikkuhiljaa pelin edetessä. En siis laisinkaan vielä tiedä mitä kaikkea kivaa siellä on tarjolla. Simini muutti yhdelle vapaalle tontille noiden edellisessä kuvassa näkyvien laiturien edustalle ja sen ympäristön tutkimisesta aloitin. Täytyy kyllä sanoa, että nämä kulkukissat saivat sydämen sulamaan ihastuksesta :D...miten ihmeessä Hatshu pystyy vastustamaan näiden kaikkien pelastamista kotiinsa...vaikkakin ne eivät näytä mitenkään kovinkaan huonovointisilta. Päinvastoin, mielestäni kivasti toteutettu nämä kun ei aina kaiken tarvitse olla niin kurjaa ja negatiivista. Eli hyvinvoivia ja hyvin vaatettettuja kulkukissoja :D...siitä kehitin oman tarinani Brindelton Bay:lle. Lemmikki ystävällinen paikka, jossa kulkukissoista ja koirista pidetään huolta vaikka ne vapaana juoksevatkin. 


Naapuruston tervetuliaiskomitea saapui paikalle ja vain tämä yksi naapuri ilmaantui paikalle. Toivottavasti hän ei ole Hatshun ainoa naapuri...kenties törmäämme muihin paikallisiin myöhemmin. Nainen oli kylässä vähän aikaa kunnes Hatsu kyllästyi ja käski hänen poistua. Hatsu piti enemmän eläinten kuin muiden simien seurasta ja kaipasi omaa rauhaa. Kyllä hän uudesta ystävästään tykkäsi, mutta pieninä annoksina.

Illalla Hatshu käytti koiria lenkillä. Maisemat olivat kivaa katsottavaa, mutta olisi ollut aika hienoa jos kummatkin koirat olisi voinut viedä lenkille yhtäaikaa. Lyhytkin lenkki kesti aika kauan simien aikaa. Jokatapauksessa koiran lenkitys oli mukavaa ja en vaan päse yli siitä miten söpö tuo pomeraani rotu on ...awwwwww!...Täytyi googletella näiden oikeita kuvia...koska ah!


Yöksi sitten mamman viekkuun nukkumaan :)...


Seuraavana päivänä simillä meni paljon aikaa omien tarpeiden hoitoon. Loppuajan käytin koirien koulutukseen ja simstagram kuvien ottamiseen. Koiran saaminen kivaan asentoon ja tilanteeseen on hieman haastavaa, mutta jos lemmikkiä seurailee tarpeeksi kauan se kyllä tekee pian jotain hauskaa ja tällaisenkin suloisen kuvan ottaminen onnistuu! 


Otetut kuvat voi laittaa vaikkapa seinälle tällaiseksi kivaksi kuvakollaasiksi. Kylpyhetki :)!


Lexie ja Bobie yhdessä <3Elämästään nauttiva kissa :D...?

Jatkoa seuraa myöhemmin, paljon kuvia otettu.


Oletteko te hankkineet jo Kissat ja Koirat lisäriä :)?1 kommentti:

  1. oi! ihania lemmikeitä! <3 kiva huomata että joku (sinä) pitää edelleen sims-blogia pystyssä!

    VastaaPoista