Info

Sivuinfo/Site info and how to contact me

Tämä on epävirallinen sims 3peliin perustuva faniblogi, jossa teen kaikenlaista simssiin liittyvää laidasta laitaan. Voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse osoitteessa: jadenpelihetki@gmail.com . 
You can contact me in english by email at: jadenpelihetki@gmail.com

Usein kysyttyä

1. Millä koneella pelaat ja minkälainen kone olis hyvä Simssin peluuseen? 

Tällähetkellä käytössä on pelaamisen tarkoitettu MSI Gaming Apache sarjan kannettava.


Henkilökohtaista:

Minulta on tässä viimeaikoina kyseltä ikää yms. joten ajattelin kertoa hieman itsestäni. Olen yli kolmekymppinen aikuinen nainen ja äiti. Tykkään simssistä, koska voin toteuttaa siinä omaa luovuuttani lähes rajattomasti. Simssin lisäksi rakastan ruuanlaittoa, leipomista ja lenkkeilyä. Toisinaan innostun lukemaan myös kirjoja, joita saatan sitten ahmia kerralla useammankin putkeen. 

5 kommenttia:

 1. Äiti oli yllätys! :) Iän tiesinkin jo pitkältä entuudestaan ja vaimonkin arvelin. Sitten ei ole ihme, jos ei pääse ihan niin vapaasti päivittämään blogia ja pelaamaan, varsinkin jos on pieni lapsonen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :). Juu, ei tässä aina oikein ehdi mutta yritän ainakin julkkareiden aikaan olla aktiivinen.

   Poista
 2. Vau, yllätyin että yli kolmekymppinen ja äiti!
  Mun äiti yhdessä välissä sano ettei simsiä pelaa enää mun ikäiset (18) ja mä siihen et kyl varmasti pelaa.. Isä sentään tiesi, että simsiä pelaa aikuisetkin. Joko sun omat lapset pelailee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pelaa kun vielä sen verran pieni on :)! Kyllä jotkut mun ikäiset kaverit pelaa, mutta harvempi. Yleensäkin mun ikäpolven naiset pelaa vähemmän kuin nuoremmat.

   Poista
 3. Ohhoh,sun ikä tuli yllätyksenä. Oon aina luullu että oot -02 tai -01 :D

  VastaaPoista