keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Heipä hei!

Huiiii kun on kulunut pitkä aika siitä kun olen viimeksi päivittänyt. Kenties jotkut lukijat ovat ihmetelleet hiljaiseloa, joten ajattelin kertoilla kuulumisiani :). Henkilökohtaisessa elämässäni on tapahtunut suuria muutoksia  mikä on suurin syy hiljaiselon taustalla. En halua mennä tässä yksityiskohtiin, mutta isoista asioista on ollut kyse eikä minulla myöskään ole tällä hetkellä kunnon nettiyhteyttä käytettävissäni. Työ vie suurimman osan ajastani tällä hetkellä, joten en ole ehtinyt pelaamaan olleenkaan.

Olen tainnut missata jotain...vai olenko :D...? No ainakin Sims 4:sen ilmestymistä en ollut juhlistamassa, mutta olen kuitenkin of course, hankkinut sen :). Muutaman kerran olen sitä jo testannutkin ja jossain vaiheessa haluaisin postata teille siitä kuviakin. Näin ensi vaikutelmana en ole vielä oikein sisäistänyt peliä, mutta grafikoista tyksin enemmän kuin odotin. Peli tuntuu kaiken kolmosen sälän jälkeen jotenkin kauhean riisutulta ja "autiolta". On siinä hyvääkin toki...kuten vartalon muokkaaminen, simien tekeminen on kyllä hauskaa :). Toivon mukaan pääsen vielä teille jotain postaamaan. Miss you guys <3!

5 kommenttia:

 1. Ihanaa, ettei tämä sivusto ole kokonaan kuollut<3 tässä edeltävän postauksesi ja tämän postauksen välillä olen nimittäin liittynyt sivusi seuraajaksi ja olen todella tykännyt sivustasi! Olen pelaillut sims 3 enemmän ja vähemmän aktiivisesti näiden simsin ilmestymisvuosien varrella (sims 3 matkaan en lähtenyt heti julkaisusta lähtien kun olin niin vannoutunut sims 2 fani :D) ja sivustosi julkaisut ovat avanneet niin paljon kaikkea uutta mistä en edes tiennytkään! Toivottavasti jatkat sivujesi päivittelyä tulevassakin<3

  Ps. Toivottavasti laittaisit myös kokemuksiasi sims 4. Itsellänikin se on mutta ei ole ollut kovin suurella kulutuksella kun innostusta on ollut nyt enemmän sims 3 parissa;)

  VastaaPoista
 2. Mietin jo, että oletkos kuollut vai mikä on. Olisi jotain voinut ilmoittaa, vietit melkein 7 kk hiljaiseloa.

  VastaaPoista
 3. Postaa pian lisää!

  VastaaPoista
 4. No vähän olen huolestunutkin että toivottavasti on sinulla kaikki hyvin ja muutenkni mietiskellyt missäs se Jade on. Ihana kuulla jotakin edes sinusta ^^

  VastaaPoista
 5. Kysyn sinulta: mikä Sims kannattaa ostaa; 2, 3 vai 4

  VastaaPoista