perjantai 12. heinäkuuta 2013

Pelataan Simssiä - Paratiisisaari PÄIVITETTY 14.7.2013

Jade pelaa ja selostaa nyt tubessa. Ensimmäisessä osassa käydään läpi siminluonti ja tehdään aloitusperhe. Videon pitäisi toimia myös full HD:nä ja äänien kuulua kohtuu hyvin. Katso sarjan ensimmäinen osa tästä

Antakaahan palautetta :)!

Muoks: Huomatkaa, että lisään tubeen videoita, mutta en välttämättä aina jokaista ilmoita tähän. Eli kannattaa käydä siellä Kanavallani katsomassa onko tullut uusia videoita. Paratiisisaareen on ilmestynyt jo 3 osaa ja neljäs osa ilmestyy tänään. Myös muita videoita on tulossa :).


14 kommenttia:

 1. Katsottu ja tykätty! :) Kiva että jaksoit tehdä tämmöisen. Oikein hyvä selostus ja miellyttävä ääni, tykkäsin paljon. Jatkoa odottaen. :)

  VastaaPoista
 2. Täälläkin katottu ja tykätty, laitahan ilmoitus kun toinen osa on tubessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :), tubessa on toinen osa ja kolmas tulee tänä iltana.

   Poista
 3. LEt's play videot on parhautta, ihanaa, että aloit tekemään niitä :-DD Kiva katsoa välillä niitä ihan omalla äidinkielellä.

  Kuinka vanha muuten olet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :). Olen jo yli kolmekymppinen mamma :D.

   Poista
 4. Kiva kun jaksat tehdä meille let's playtä. Niitä on aina kiva katsoa ja etenkin suomeksi :) Katsoinkin juuri kaksi ensimmäistä videotasi ja odotan jo innolla kolmatta. Kivat videot olet saanut aikaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta, sitä tarvitaan kun ei tuo let´s playden tekeminen kovin helppoa ole :).

   Poista
 5. Aivan ihana video♥ Jään seurailemaa noita let's play - videoitas :')

  VastaaPoista
 6. Katsoin kolmannen let's play videosi paratiisisaaresta ja näytti ja kuulosti hyvältä, kumpa itselläkin peli toimisi isla paradisossa(tuli olo videota katsellessa, että voisi pelata taas itsekin)..Olisin melkein toivonut, että Hobartin Lymypaikkaa kunnostaessa olisi näytetty se torakoiden poisto, niin tietäisi onko itse yrittänyt sitä oikein..Minulle uutena tuli myös tuo värien veto juttu niistä täplistä :) Jotenkin hauskaa oppia pelistä uutta vieläkin, vaikka pian sims 3-sarja tuleekin jo päätökseensä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä näyttää sen torakoiden poiston jossain vaiheessa :).

   Poista
 7. No oho, en huomannut yhtään että olit jo monta uutta Paratiisisaari-pelailua lisännyt! Eikun katsomaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kannattaa tosiaan käydä siellä mun kanavalla kattelemassa :). Nyt on vähän taukoa ollut kiireiden vuoksi, mutta tänään tulee taas uutta videota.

   Poista