tiistai 16. heinäkuuta 2013

Uusi Minisarja - Dragon Valley

Hyvää Tiistaipäivää lukijat :)! Aloitin tässä joku aika sitten pelin Dragon Valleyssa, joten ajattelin tehdä siitäkin pienen minisarjan tubeen. Pääset katsomaan ensimmäistä osaa tästä.

Valpas on tavallinen miespuolinen simi, joka elättää itsensä puutarhurina. Hän pitää myös lohikäärmeistä ja omistaa yhden sellaisen vihreän värisenä. Vihreiden lohikäärmeiden erikoisominaisuutena on mm. kyky kerätä kaikki sato kerralla.


Postailen Valppaan ja hänen perheen kuulumisistaan myöhemmin lisää kuvapostauksia. Lisäksi voit seurata perheen elämää tube kanavallani :).

Muistakaahan jättää kommentteja vidoistani ja antaa myös palautetta!

5 kommenttia:

 1. Taas kiva video, tykkäsin tosi paljon! Mukava tapa sulla esitellä juttuja ja vinkkejä saa myös. Itellä ei ole Dragon Valleyta joten kiinnostaa kuulla siitä lisää senkin takia. Lisää vaan! :) Oliko sulla korvaavat ihot kun simit on niin kauniita ja erikoisen näköisiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteestasi :)! Ihot on pelin omat ja mielestäni riittävän hyvät niin en ole nyt viimeiakoina käyttänyt ladattuja ihoja ollenkaan.

   Poista
 2. Hienon videon olet kyllä tehnyt. Tykkäsin. :) Kiva, että saaa suomeksikin katsoa let's play-videoita. Sama kuin Universalisilla, että Dragon Valleyta en omista, joten siksi siitä on mukava saada lisää tietoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips ja kiitos kommentista :). Mukava kuulla, että tästä on teille hyötyä. Uusi jakso ilmestynee tässä viikonlopun aikana...

   Poista
 3. Onko videon katsomiseen joitakin rekisteröintijuttuja, koska en pääse sitä katsomaan? Tulee vain ilmoitus, että video on yksityinen, vaikka olen kirjautunut sisään YouTubeen.

  VastaaPoista