perjantai 4. lokakuuta 2013

Midnight Hollow - Karan Seikkailut osa 3: Violetin viehätys

Kara seikkailee Midnight Hollowissa jälleen :). Tälläkin kertaa on luvassa hyvin tiivis ja tapahtumarikas jakso. Alan pikkuhiljaa rakastua tähän perheeseen!
Karan arki tuoreena aviovaimona alkoi hyvin tavanomaisesti. Siivousta, pyykkiä, pesua ja jynssäystä oli tiedossa koko talon täydeltä.
Onneksi Lucien kuitenkin antoi vaimolleen paljon huomiota ja vei tämän eräänä iltana kalastamaan.
Kara menetti mielenkiintonsa kalastukseen kuitenkin nopeasti ja keskittyi onkimisen sijaan käsiensä ihailemiseen.
Ja sitten pusiteltiin! Tämä pari on koko ajan toistensa kimpussa.Silloin kun Kara ei ollut miehessään kiinni kuin takiainen, tämä pääsi toteuttamaan itseään. Lucien on hyvin taiteellinen ja pitää maalaamisesta.
Maalausreissun jälkeen Lucien piipahti lelukauppaan. Hän halusi ostaa jotakin tulevalle vauvalle. Karan raskaus alkoi nimittäin jo näkyä pikkuhiljaa.Syksy saapui harmaana ja sateisena.Raskaus oli jo pitkällä ja Kara pukeutui tällaiseen hienoon mekkoon myös raskausaikana. Lady on lady vaikka voissa paistaisi. Älkää huomatko vesimielonien syöntiä...en yhtään huijaa :D...Kara koko komeudessaan upean ison raskausvatsansa kanssa.
Nainen yritti turhaan lukea raskausaiheisia kirjoja omassa rauhassaan. GTA fanit valloittivat paikan ja pelasivat kovaäänisesti. En yhtään liioittele, koko paikka oli yhtäkkiä täynnä läppärillä pelaavia simejä. Mokomatkin peliaddiktit...:P.
Sitten Karan synnytys käynnistyi, joka pisti vähän vauhtia paikalla olleisiin lääkäreihin ja sairaanhoitajiin.
Onneksi hän ennätti kuitenkin sairaalaan synnyttämään.Carterit saivat suloiset pienet kaksostytöt! Tytöille annettiin nimeksi Elektra ja Estelle.Perheen aiempi talo kävi pieneksi, joten rakensin heille tällaisen keltaisen pienen talon väliaikaisasumukseksi. Tarkoitus on kerätä tarpeeksi massia, jotta perhe voisi ostaa jonkun ison kartalon Midnight Hollowin valmiista taloista.Olohuone näyttää tältä. Käytin vastavärejä aika voimakkaasti valaistakseni oleskelutilat.
Alakerran iso kylpyhuone.
Pukeutumisnurkkaus.
Yläkerrassa on pieni työnurkkaus.Vanhempien makuuhuone.


Ja sitten vielä tyttöjen huone.Samana päivänä saapui myös talvi, joka antoi kaupungille ihan uudenlaisen ilmeen.
Kara muutti tyylinsä enemmän goottihenkiseksi. Mielestäni häntä pukee hyvin myös tummat sävyt.Lähikuva kauniista Karasta.
Kara on hyvin omistautuva äiti.Myös Lucien muutti tyylinsä paremmin Karan kanssa yhteensopivaksi.Pariskuntaa ei paljon pikkulapsiarki ole vaivannut. Lempi leiskuu yhä voimakkaana heidän välillään.Seuraavaksi koitti kaksosten syntymäpäivät.Kakkua oli aika paljon syötäväksi :D...Estelle taaperona. Muistuttaa paljon isäänsä.Elektra taaperona, joka puolestaan näyttää hyvin paljon äidiltään.


Ja sitten vielä tähän loppuun tällainen pieni kuvasarja taaperoisista. Eivätkös olekin söpöjä? En malta odottaa nähdä miltä he näyttävät kasvettuaan aikuiseksi.

...jatkuu......


8 kommenttia:

 1. Eiiiiih uuuh miten ihanaa!!!! Tuo talo on ihana, Kara on ihana ja voi herranjestas miten sulosia nuo taaperot on! Aivan tavattoman suloisia tyttöjä! En malta odottaa minäkää et näen miltä tytöt näyttää isoina! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :D! Kiitos ihanan sydämellisestä kommentistasi <3!

   Poista
 2. Voi miten suloisia goottilapsia <3 Minäkin odotan millaisilta he näyttävät isoina. Tuo talo on kyllä todella kivan näköinen :) Midnight Hollow sai vähän lisää väriä naapurustoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Miksu ja kiitoksia kovasti kommentistasi :).

   Poista
 3. Jee, tykkään tästä bloggaustyylistä paljon! :)

  Onko toi kauppa muuten sellanen niinku Depistako sano, et ei tosiaan saa kauppaa simin "omistukseen", vaan kassakoneella kaupassa voi vaan myydä asioita wnb-myyjänä? En tiiä ootko miten paljon TS2:sta aikanaan pelaillu, mut siinä ainakii kaupan pito oli tosi monipuolista, melkein liiankii, et onko tää taas yks näistä Storen riman alituksista. Edelleen ku mietin et kannattaako tota ostaa vai ei. Kaupungissa tuskin hirveemmin jaksasin pelata, harvemmin uusia tallennuksia teen, joten lähinnä kaupan takia mietin.

  Ja ihanat nimet kaksosilla!

  Ja toi talo on upee, etenkii ulkoa ♥__♥

  Ja aaaaw, Elektra, mikä söpöys! Tui! *__*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis juu, kyllä kaupan pystyy omistamaan jos ostaa yhteisötontin jolla kauppa sijaitsee. Silloin saa kaupan tuoton itselleen :).

   Poista
 4. Ihanaa-linjalla täälläkin ollaan! :) Kaikki kuvat onnistuneita ja kauniita ja sitten vielä nuo Elektran ylisöpöt hiukset! Aww... Oot tosiaankin löytänyt upeita hiuksia, kai nuo ladatut on? Ja simit näytti kivoilta myös muokkauksen jälkeen. Iso muutos kyllä! Huomasin muuten ite vasta vähän aikaa sitten tuon käden eli sormuksen ihastelun... Joko se liittyy johonkin tiettyyn luonteenpiirteeseen vai eikö vain ole tullut ennen mulla vastaan...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä ne on ladattuja hiuksia. Onhan ne ihania :D. Tuo sormusten ihastelu tulee mielestäni sen jälkeen kun simi on mennyt vasta kihloihin tai naimisiin.

   Poista