keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Yliopisto Elämää - Lisää Kuvia!

Heipähei! Ehdin vielä tänään aamupäivällä pelailla muutaman tunnin ja ottaa kuvia, joten tässäpä niitä taas:Yliopisto-kaupungista (onko tämä yhdyssäna...) löytyy runsaasti erilaisia keräiltäviä, joista saa mm. ylimääräistä rahaa joten niitä kannattaa välillä käydä etsiskelemässä.Osa tunneista pidetään myös ulkona, jolloin simit opiskelevat kullekkin pääaineelle tarkoitettujen välineiden avulla. Tässä ovat lääketieteen opiskelijat "ulko-luennolla".Tieteisiin suuntautunut Rachel kantaa tätä luurankoa repussaan ja voi ottaa sen esille missä ja milloin tahansa. Tästä on hyötyä aina kun haluaa päästä helposti ja nopeati opiskelemaan.Taiteisiin suuntautuneita opiskelijoita ryhmäluennolla ulkona.Yliopistolla voi nähdä myös samaan sukupuoleen viehättyneitä pareja.
Pallon potkiskelu on suosittua hupia ja simit tekevät sitä myös automaattisesti.
Taiteellinen simi työssään, rakastan tuota uutta sottaista maalaustelinettä!
Asuntolassa on myös aika usein tappeluita.
Yksi uusista helpoista ja nopeista ruuista. Tuoresalaatti, jonka voi vain napata jääkaapista kuten esim. jäätelön.Jotkut luennot käydään luentosaleissa, joihin näkee sisälle.Taiteellinen simi voi vetää piirustusalustansa esiin ja ryhtyä luonnostelemaan missä tahansa.Upea auringonlasku...Ja vielä kerran auringonlasku...Pimeän tullen voi sytyttää puistossa nuotion.

Tämä erikoinen härveli tekee jotain...ainakin se näyttää mielenkiintoiselta, mutta empä taida spoilata enempää :D....

Ed. näytetty laite on todella hienon näköinen ja sitä käyttämällä voi saada aikaan erilaisia vaikutuksia...

Simit voivat opiskella monella tavalla, myös uuden älypuhelimen avulla.Tämä laite tekee myös kaikenlaista hauskaa. Sillä voi mm. tehdä erilaisia kokeita yrteillä...Katutaiteilija työssään....alkuun simin tekeleet eivät ole kovinkaan vaikuttavia, mutta kun taidot paranevat työtkin ovat hienompia.Yrttien viljelyä. Tietyt taidot edesauttavat kunkin pääaineen opinnoissa. Taiteelliset simit hyötyvät viljelemisestä ja kokkaamisesta.

Yksi uusista romanttisista toiminnoista on "hetken huumaa" suudelma. Toisinaan vastapuoli lähtee mukaan, toisinaan taas ei kuten tässä...


Tässä vielä kuva yrteistä tavaralettelossa. Ne ovat mahtavan aidon näköisiä. Puhelinkin näyttää nyt upealta älypuhelimelta vanhan kännyn sijaan :D.
Voit valita simillesi joko yhden tai kahden viikon mittaisen lukukauden. Jos valitsee yhden lukukauden niin simit pääsevät jo viikon päästä takaisin kotimaailmaan ja voit lähettää ne myöhemmin takaisin kun haluat. Tämä on mielestäni erittäin hyvä uudistus kakkoseen verrattuna, sillä Yliopistoelämään ei sitten kyllästy niin helposti kun pääsee välillä poiskin. Se, kuinka monta lukukautta tutkinto vaatii, riippuu puolestaan simin opiskeluvauhdista.


Lukukausi todistus näyttää tältä. Molemmat simini saivat täydet arvosanat loppukokeista. Mielestäni tämä ei ollut liiaan vaikeaa, muttei liian helppoakaan. Tämä on nyt tässä enkuksi, mutta seuraavat kuvat postaan  suomeksi tuttuun tapaan. 

Ja sitten vielä lopuksi tällainen hauska extra kuva :D. Siinä on valmistujaistonttu ja Shanen piirustuksia seinälle ripustettuna. Kuten näkyy, hän ei vielä ole erityisen hyvä siinä...

..........lisää kuvia tulossa............3 kommenttia:

 1. Hei onpa kivoja kuvia! :) Ja tavallaan kutkuttaa uudet toiminnot ja muut kivat jutut, mutta toisaalta ei oo kyllä vielä mikään hinku saada tätä, eli odottelen hetken aikaa ja yritän pelailla noita muita lisäreitä vielä ja tutustua niihin kunnolla ennenkuin syöksyn uuden lisärin kimppuun! :)

  PS. Jos joskus tulee vielä mietittyä noita yhdyssanoja, niin mulla on sellainen muistisääntö, että pistää niiden kahden sanan väliin adjektiivin ja se kumpi kuulostaa paremmalta on todennäköisesti oikein.
  Tähän tapaan: auringon - kaunis - kukka TAI kaunis auringonkukka. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen kun vastaukseni tuli hieman myöhään, kiitos yhdyssana vinkistäni! Toivottavasti kuvapostaukseni ja myöhemmin tuleva arvosteluni helpottavat ostopäätöksen teossa :):

   Poista
 2. Esittelet tosi hyvin lisärin mukana tulleita toimintoja..Maltan tuskin odottaa mitä kaikkea tuo vekotin tulee tekemäänkään :D

  VastaaPoista