perjantai 8. maaliskuuta 2013

Le Kino Plumbob - Store

Le Kino Plumbob on Storessa eilen julkaistu toimintapaikka, joka sisältää kolme erikoissisällöksi luokiteltavaa esinettä. Le Kino imitoi elokuvateatteria ja avaa näin tavallaan yhden kaninkoloista simien käyttöön. Toimintapaikan saa toistaiseksi ns. "aikaisenlinnun" alennuksella hintaan 1700 simpoints pistettä. Normaali hinta on 1900 pistettä.






Elokuvateatteri näyttää ulkoapäin tältä. Se on tyyliltään Art Decoa.




 Rakennus on 40x40 tontilla ja siinä on kolme kerrosta, joista ylin on pienin (klikkaa kuvat suuremmaksi).


Setin mukana tulee muutama uusi vaatekappale. Testasin Le Kinoa Starlight Shoresista tutun Sonokon pariskunnan voimin ja puin heidät näihin vaatteisiin. Naisen mekkon kaikki osat ovat värjättävissä.


Elokuviin mentäessä ostetaan tietysti lippu.



 Lippu-automaatti on toinen setin erikoisesineistä. Saatavilla on neljä eriväristä lippua, joilla kullakin pääsee eri paikkoihin teatterissa. Simi voi ostaa myös lipun deitilleen.


Lippukone on toinen "sisäänpääsyn" erikoisesineistä. Se on samantapainen kuin Sims 2:sen kauppa-auki lisäosasta tuttu lippukone, jolla pystyi rahastamaan tontilla.

Lippukone päästää ohitseen vain siihen erikseen määritetyt lipunhaltijat. Esimerkiksi, jos kone on säädetty päästämään vain Sinisen lipun haltijat, muut eivät pääse koneen ohi.



 Lippukone on hyvin monipuolinen. Sillä voi määritellä tarkasti, ketkä pääsevät sen ohi. Voit valita jopa sukupuolen ja iän. Voit myös päästää sisään esimerkiksi vain tietyntyyppisiä elämänmuotoja tai lemmikkejä.





Elokuvateatteri on sisältä kaunis ja tunnelmallinen. Kun elokuva alkaa, valot himmenevät aivan kuten oikeassakin elokuvateatterissa.




Toinen erikoissisällöksi luokiteltava esine on tämä suuri televisio, joka täyttyy kokonaan seinän lattiasta kattoon ja vetää vertoja mm. kotiteatterille hienoudellaan. Simit voivat valita minkä tyyppisen elokuvan haluavat katsoa ja saavat sen mukaisen moodletin.



 Esimerkiksi tällaisen :D.


Myös ovella pystyy tekemään säätöjä.

Ensivaikutelma:

Pidin Le Kinon tyylistä ja tunnelmasta. Sen mukana tulee vähän tavaraa, mutta erikoissisältö on monipuolista ja erittäin käyttökelpoista avaten mahdollisuuden tietynlaiseen bisneksen tekemiseen. Jos simi omistaa kiinteistön voi myös asettaa sinne lippu-automaatin ja sisäänpääsylaitteen, jotka hoitavat rahastuksen. Tuotto tulee suoraan simillesi, eli kiinteistön omistajalle. Automaattien avulla voi rakentaa esimerkiksi maksullisen kuntosalin, klubin, kylpylän, peliluolan jne. Kannattaa kuitenkin muistaa, että toisinaan yhteisötonti voivat olla hiljaisia, joten bisnes ei välttämättä käy kuten se kävi sims kakkosessa. Aion henkilökohtaisesti testata tämän toimivuuden ja päivitän testieni tulokset tähän. Suosittelen myös vilkaisemaan Quxxn:n videon tontista, joka antaa hyvä kuvan siitä pelin sisällä.

+ Kaunis ja tunnelmallinen
+ Muutamia uusia hienoja tauluja
+ Monipuolinen käyttötarkoitus erikoisesineillä
+ Elokuvateatterista voi tuunata monipuolisemman lisäämällä sinne esim. baarin.

- Todella vähän uusia esineitä
- Elokuvissa ei välttämättä tule käytyä kovin usein alun hohdon jälkeen
- Lippuautomaatin hintatasoa ei voi muuttaa. Liput ovat kuitenkin voimassa vain pari tuntia kerallaan.




4 kommenttia:

  1. Uu, tää on tosi hauska! Paitti en jotenkaan haluaisi säätä noin kovasti saadakseni simit leffaan, jotenkin helpompaa lähettää ne vaan kaninkoloon pois tieltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ei tässä tarvi säätää pahemmin, simit osavat lipun automaatista ja menevät leffaan siihen saliin johon lipun väri oikeuttaa jos tämä selventää :): Mutta on tämä kuitenkin aika kallis siihen nähden minkä verran tässä tulee tavaraa ja minkä verran tälle on loppupeleissä käyttöä jatkuvassa pelaamisessa.

      Poista
  2. Tää esittely sai mut tekemään ostopäätöksen :D Kuvat oli niin hienoja..Ajattelin kun tää julkaistiin, että tää sopis mun tarinaan hyvin piristysruiskeeksi ja kun luin tuon esittelyn niin päätin ostaa kyseisen teatterin.. Nää sun sivut on muutenkin tosi hienot..Käyn näitä aina kurkkimassa ja tykkään tosta uudesta tarinastakin(en oo vaan aikaisemmin saanut aikaiseksi kommentoida) :D

    VastaaPoista