perjantai 8. maaliskuuta 2013

Yliopistoelämää - Uudet välipalat ja muuta

Hei taas! Tässä tulee nyt katsaus Yliopistoelämän mukana saataville tuleviin uussin välipaloihin ja barista-baaritiskiin. Jouduin tekemään hieman uudelleen asennuksia, joten puhtaalta pöydältä lähdetään liikkelle. Rachel on sama vanha, mutta muutin hieman Shanen ulkonäköä kun en ollut häneen niin tyytyväinen. Otin myös default-ihon käyttöön.


Aloitin uuden pelin Aurora Skiesissä ja asetin sisarukset sinne. Katsotaan nyt ihan alusta alkaen kuinka Yliopistoon hakeudutaan.
Simi voi hakea Yliopistoon joko tietokoneen tai puhelimen välityksellä. Haun jälkeen Laama ilmaantuu tontille mukanaan tarvittavat välineet.Tarvike-kori sisältää ilmaistavaroita, joita simit voivat napata reppuunsa.

Ennen Yliopistoon lähtemistä, simin on hyvä suorittaa soveltuvuuskoe.


Tuloslomake näyttää tältä. Jos simillä on tarpeeksi potentiaali, hän voi saada stipendin. Rachelilla on eniten lahjakkuutta Tieteen alalle, jonne hän sai lukukaudeksi 1000 simeleonin stipiendin.


Sen jälkeen voit lähettää haluamasi simit Yliopistokaupunkiin ja valita jokaiselle yksilöllisen opintosuunnitelman sekä pääaineen.Yliopistonaapurustossa valitaan aina lukukaudeksi kerrallaan joko asuntola tai yksittäinen vuokra-asunto. Osuuskuntataloihin pitää ilmeisesti hankkiutua ystävystymällä sen jäsenten kanssa ensin. 

Lähes kaikki Yliopistokaupungin tonti sisältävät barista-baarin, josta voi ostaa monipuolisesti mm.leivonnaisia ja limonadeja. Baarit ovat auki ympärivuorokauden. 
Valikoimaa on runsaasti!
Simit juovat teetä tämännäköisistä kupeista ja saavat niistä moodletteja riippuen lajikkeesta.


Tässä yksi esimerkki Shanen saamasta moodletista juotuaan orgaanista juomaa. 


Lisäksi Yliopisto avaa uusia mikrossa valmistettavia pikaruokia, jotka ovat käytössä myös kotitontilla. 


Mikroruokien lisäksi saatavilla on myös uusia nopeita välipaloja kuten Jogurttia ja Vihreää salaattia.Lopuksi vielä extrakuva Shanesta ja Rachelista pelaamassa pingistä.

------------lisää kuvia tulossa pian!--------------


9 kommenttia:

 1. En ole varma, mutta ilmeisesti noihin osakuntataloihin pääsee vain jos esim yliopistoon menijät ovat kaikki miehiä tai naisia. Ainakin itse olin näkevinä Kielon kohdalla, että hän olisi voinut muuttaa suoraan osakuntataloon :)
  Aivan ihana postaus taas :) Tykkään hirveästi tusta Rachelista.

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö mistä mahtaa johtua että simini ns. "opintopalkki" laskee koko ajan, ainoastaan luennoilla ym. se nousee mutta nukkuessakin laskee.. :/ Kuuluukohan sen olla näin vai onko joku bugi? Ite oon ainakin muuten tosi tyytyväinen yliopistoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se ilmeisesti kuuluukin tehdä. Paria päivää ennen loppukokeita kannattaa määrätä simi opiskelemaan todella ahkerasti ja ankarasti esim. tietokoneen avulla niin palkki nousee ja voi saada kympin todistuksen :). Helpompaa on jos valitsee löyhemmän opiskelutahdin lukukaudeksi heti yliopistoon hakemisvaiheessa.

   Poista
 3. Ihana tarvikelaatikko<3 Ja laama<3 Tää lisäri vaikuttaa tosi kivalta! Ja muutenkin toi tuloslomake on hieno yms. Rachel on tosi kaunis, ja noi lasit on ihanat!

  VastaaPoista
 4. Ikääntyykö simi kun ne on siellä kampuksella ? Ku en tiiä oon koittanu ettii tietoo mut en oo vaan löytäny :/ Nii ikääntyykö ? Jos ikääntyy niin vähän kyllä outoo mun mielestä esim. jos haluu saada simin uransa huipulle nii mun ainaski pitää saada se heti töihin että sen vois jossai vaihees saadakka ! :D Mut ihana toi Rachel, niin söpö ! :3 ja muutenki kiva toi uus lisäri :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät ikäänny onneksi :). Kiitoksia kommentistasi, pidän itsekin Rachelista, tulee hällä varmasti jatkettua sukuakin.

   Poista
 5. Uudet välipalat ja ruuat ovatkin jo hyvin tervetulleita :) Mitä tarkoitat tuolla löyhällä opiskelutahdilla ja minkälaisia vaihtoehtoja voi valita opiskelutahdiksi? Kukaan ei missään oo aikaisemmin tuosta kertonutkaan..Kuinka kauan menee, että sim valmistuu yliopistosta, kun noita vältodistuksia ainakin näyttää tulevan? Odotan innolla, että pääsen näkemään kampuksen kahvilan, sillä oon odottanut jo pitkään sellaista, mikä ei oo kaninkolo :)

  VastaaPoista