keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Yliopisto Elämää - Ensimmäiset kuvat

Noniin, tässäpä pukkaa ensimmäisiä Yliopisto kuvia minulta. Täytyypä kyllä sanoa, että ensivaikutelma on ihan jees. Tyksin hirveästi vaatteista ja hiuksista, joita tässä tulee mukana. Itse opiskeluun en ole vielä päässyt kunnolla sisälle, mutta sekin vaikuttaa hyvältä.

Tässä on testisimini, joita on tälläkertaa kaksi. Kyseessä ovat sisarukset, joista toinen on nörtti ja toinen taiteilija (kuten kuvasta voi varmaan päätellä...:D). Rachel suuntautuu tieteisiin ja omaa sitä tukevia luonteenpiirteitä kuten kalastus ja puutarhanhoito. Lisäksi hän sai sosiaalisesti taitamattoman luonteenpiirteen, joka on uusi yliopiston mukana tuleva piirre. Shane puolestaan on taiteellinen vegaani, joka on myös loistava kokki.
Katsokaa Rachelin ilmettä :D! Laama saapui tuomaan pääsykokeet, joka on eräänlainen testi simin taidoista ja kyvyistä. Mitä paremmat tulokset, sitä enemmän etuja Yliopistoon. 


Rachel ja Shane muuttivat ihan tavalliseen asuntolaan. Pihalla olikin heti runsaasti muita opiskelijoita. 
Hauskoja huoneita asuntolan sisällä. Yliopisto-kaupunki, ilmakuva. Simit voivat myös vuokrata tällaisia sieviä pieniä taloja. Lähikuva Shanesta Yliopiston opiskelija-yhdistyksellä (en ole varma oikeasta suomenkielisestä nimestä kun tämä peli jota pelailen on enkuksi...). Pöytäfudiksen peluuta laaman kanssa. Snack/Juoma-automaatit toiminnassa...Rachel paralla vain meinasi hieman vastustaa :D... 
Rachel tapasi toisen nörtin ja se taisi olla rakkautta ensisilmäyksellä!Mmm....mitähän ns. "kanttiini" mahtaa tarjota. Valikoimassa on kaikkea kiva........kuten herkullista mokkapalaa! Shane syö aamupalaksi keittoa ja Rachel jugurttia (uusia aamiaisia)!
Myöhässä luennolta, reppu selkään ja menoksi!Luennon jälkeen taas astetta viisaampana...
Ja loppuun vielä lähikuva Rachelista. Rakastan noita uusia silmälaseja! 

......lisää kuvia tulossa pian!.....

5 kommenttia:

 1. Ihanaa ihanaa ihanaa!! Ootan yliopistoa niin paljon! :) Harmi etten voi jäädä ylihuomenna kotiin vain pelailemaan, kemian koe ja treenit on harmillinen mutka matkassa. :( Viikonlopun omistan pelkille simeilleni! :3

  VastaaPoista
 2. Oih miten upeita kuvia :D Ja noi uudet lasit on ihanat :) Jotenkin olinkin itse jo kaivannut uusia laseja pelii, koska irl omistan sellaiset itsekin :) Jännityksellä jään seuraamaan piten kaksikon opiskelut lähtee käyntiin :)

  VastaaPoista
 3. no hitsit, minulta pitäisi kieltää nämä blogien "esittelypostaukset" uusista lisäosista! olin ajatellut, että vihdoinkin lisäosa, jota minun ei tarvitse hankkia heti, mutta väärässä olin :D jes, vihdoinkin simini voivat syödä jogurttia ja kantaa reppua selässään!

  VastaaPoista
 4. Mä ryntäsin heti torstaina jo katsomaan nää sun esittelykuvat lisäristä..Odotin, että perjantaina olisin saanut omani postin mukana, mutta ei se tullutkaan(toivottavasti huomenna maanantaina olisi tää jo tullut kun töistä saavun kotiin)..Nää sun postaukset on jotenkin piristänyt ja ootan lisäriä saapuvaksi yhä vain innokkaammin :D

  VastaaPoista