maanantai 4. maaliskuuta 2013

Nimikilpailu - Tulokset!

Kiitos kaikille nimikilpailuun osallistuneille. Sain paljon hyviä ehdotuksia, mutta valitettavasti voi olla vain yksi voittaja. En halua pitää teitä enää tämän enempää jännityksessä, joten julkaisen voittajan samantien. Valitettavasti en löytänyt tälläkertaa nimeä, joka olisi sopinut mielestäni parhaiten kuvastamaan informatiivista sims-aiheista blogia. Jade´s on muovautunut alun randomista kuvablogista monipuoliseksi lukijoitaan palvelevaksi sivustoksi, joka pyrkii kehittymään ja laajentumaan jatkossakin. Sain kuitenkin teiltä paljon hyviä ideoita, joten saatan muovata ehdotuksistanne parhaiten Jade´s kuvaavan nimen. Suuren suuret kiitokset siitä teille! Nimi ehdotuksissa oli  myös useita varattuja nimiä, jotka paljastuivat ihan vain googlettamalla. En usko, että kukaan tahallaan ehdotti jo käytössä olevia nimiä, mutta pieni muistutus olisi nyt varmaankin paikallaan että aina kannattaa googlata tämän tyyppisissä tilanteissa.

Ja sitten...tattadaaa...voittaja on!!!


Play sims with me, Toukkeron ehdottamana. 

Tämä nimi kuvastaa mielestäni hyvin sitä mitä tässä blogissa teen. En ole vielä varma missä muodossa otan sen käyttöön, mutta aion ehdottomasti käyttää sitä jollain tavalla projekteissani ja blogissani. Nimi myös vastaa kaikkia kilpailun sääntöjä. Toukkero, ole hyvä ja ota yhteyttä minuun sähköpostitse osoitteeseen: jadenpelihetki@gmail.com ilmoita sähköpostissa minkä maailman haluat, lisää se myös thesims3.comissa toivelistallesi. Mitään muuta tietoja ei tarvita. Voit halutessasi myös kommentoida tähän tekstin loppuun, että olet tietoinen voitostasi ja toivomasi maailma on lisätty toivelistallesi. Siinä tapauksessa sähköpostin lähettäminen on tarpeetonta. Ja palkinnoksihan sait valita jonkun seuraavien maalmojen perusversioista: Sunlit Tides, Lucky Palms tai Lunar Lakes. Jos et halua maailmaa, pyöristetään pistemäärä 1500 arvosta settejä, vaatteita/hiuksia tai tavaroita Storesta.

Lisäksi kunniamaininta tulee erittäin hauskasta ja ainoasta suomenkielisestä nimiehdotuksesta:

Istuu simien kanssa, ehdotti Princess Elyon. 

Ota sinäkin minuun yhteys yllätyspalkinnon lunastamiseksi joko sähköpostilla tai kommentoimalla tähän alas. Saat valita Storesta haluamasi erikoisesineen (joita ovat esimerkiksi lehmäkasvi jne.).

Onnea voittajille ja vielä kerran kiitos kaikille osallistumisesta!


13 kommenttia:

 1. Onnea täältäkin kaikille voittajille. Ja nyt vain sitten mielenkiinnolla odotella miteen sun blogi/sivusto tulee muuttumaan kuluvien kuukausien aikana :)

  VastaaPoista
 2. Vau, kiitos! Tämä piristi ankeaa koulupäivääni. :-)
  Laitoin toivelistalleni thesims3.comiin EriSiisti™ Tiristin -rasvakeitin erikoisesineen.

  Terveisin: PrincessElyon

  VastaaPoista
 3. Olen pahoillani, jos tämä kommentti tulee kahteen kertaan. Vanha tietokoneeni ja hidas nettiyhteys kun eivät ole mikään maailman loistavin yhdistelmä...

  Mutta vautsivau, kiitos ihan hirmuisesti! Rehellisesti sanottuna, kun lähdin tähän kilpailuun, en uskonut todellakaan voittavani. Mutta elämä on yllätyksiä täynnä !
  Lisäsin toivelistalleni thesims3.comissa Sunlit Tidesin, olenkin jo pidemmän aikaa kaivannut peliini tälläistä ihanaa trooppista saarta. Simini varmasti ilahtuvat. :)

  Vielä kerran: Kiitos !
  Terveisin: Toukkero

  VastaaPoista
 4. Ensimäisenä tuli mieleen, et ku on olemassa jo yks suomalainen (kiva!) simsblogi nimeltä Sims With Me :p Mutta, kukapa sitä on kieltämään jos/kun tätä nimee alat käyttämään, ajattelin vaan ilmottaa et jos tuntuu et on "liian samanniminen" tai jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä huomio! En nimittäin osannut ollenkaan yhdistää tuohon nimeen kun niillä on kuitenkin "erilainen kaiku". Mutta kyllä, on liian samanlainen nyt kun katsoo, joten en ota käyttöön. Haluan yksilöllisen nimen :). Suurin osa ehdotetuista nimistä oli sellaisia, jotka olivat jo olemassa jossain muodossa. Simssiin kun on miljoonia sivustoja jo olemassa joten voi olla vaikea keksiäkkään sellaista mikä ei ole tavalla taikka toisella käytössä. Olisin silti kaivannut hieman enemmän panostusta ja yksilöllisyyttä kilpailijoiden taholta kun palkintokin oli näinkin hyvä, joten tämä vaikuttaa siihen järjestänkö enää jatkossa palkinnon arvoisia kilpailuja. Luultavasti en viitsi vaivautua...

   Poista
  2. no ääh, en muistanut ollenkaan tuota banssun blogia ! tosiaan, nimet kuulostavat aika samanlaisilta. tiedustelisin kuitenkin, miten palkinnon nyt käy. ymmärrän tietysti, jos et halua antaa sitä, kun nimi ei millään tavalla tule käyttöön. harmi vain, kun ehdin jo hiukan riemastua. Toivottavasti keksit sitten vaikkapa itse jonkin mukavan nimen blogillesi ! :)

   Terveisin: Toukkero

   Poista
  3. Eipä siinä mitään, uskon että tämä oli vain sattumaa joten palkinto lähti tulemaan sinulle Toukkero :).

   Poista
  4. Sori, pilasin ilon! Mut ainahan voit halutessas tota soveltaa ja miksei tota vois muuttaa suomeks, esim. "Pelataan Simsiä" olis kuitenkii sanallisesti/tyylillisesti eri mut Toukkeron idea säilyis silti :)

   Poista
  5. Et sä mitään pilannut :), alunperinkin ongelmana oli se kun kaikki nimet tuntuivat olevan jollain lailla käytössä, paitsi Princess Elyonin ehdottama "Istuu Simien Kanssa". Nyt kun mietin, niin kilpailijoilla olisi voinut olla helpompaa jos nimen olisi pitänyt olla Suomenkielinen. Mutta noooh...ei sillä nyt enää ole niin suurta merkitystä, jos vielä järkkään jotain niin vähän eri-tyyppisen kilpailun sitten :). Tästä opittiin jotain joten ajatellaan positiiviesti ja siirrytään nauttimaan Yliopisto lisäristä.

   Poista
  6. Juurikin näin, nokka kohti uusia haasteita. Minä raukka se joudun kärvistelee yöhhön asti ennenkuin pääsen testaamaan tuota. Näyttää kieltämättä niin hyvältä ettei millään meinaisi näitä tuntei jaksaa odottaa :D

   Poista
  7. Kiitos Cherry :)! Itse jouduin juuri ottamaan pois kaikki asennukset kun peli ei suostu enää tallentamaan ja herjailee koko ajan koodi 16:sta...meni peli viime päivityksen jälkeen sekaisin joeten pääsen minäkin varmaan vasta huomenna taas pelaamaan. Kuvia ehdin kuitenkin ottaa vielä toista vähän isompaa kuvapostausta varten...

   Poista
 5. Awws todella harmi kuulla tuo, että suurinosa oli jo käytössä tai liian samankaltaisia jonkun muun kanssa. (itse yritin parhaani mukaan googlata niitä nimiä) Ja todellakin kurja kuulla, että sinulle jäi vähän huono maku suuhun tosta kilpailusta, sillä todellakin olet nähnyt vaivaa ja rahaa tohon palkintoon kumminkin. Toivotaan, että keksisit jonkun kivan nimen. Ja voithan sinä aina laittaa pystyyn jonkun mihin voi vaikka vapaaehtoisesti ehdottaa sulle jotain nimiä, jos haluat. Myönnetään itselleni tuli ainakin yksi vaihtoehto sitten jälkeen päin mieleen mutta harmittaa kun olin jo kerennyt osallistua silloin niillä omillani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kannustavista sanoistasi ja hyvästä ideasta :). Sait heti mieleni paremmaksi.

   Poista