maanantai 4. maaliskuuta 2013

Yliopisto ilmestyy kohta!

Oletko sinä innoissasi uudesta lisäristä? Itse ainakin odotan kovasti Yliopiston ilmestymistä. Se oli yksi lempi lisäosistani kakkosessa, joten odotukset ovat korkealla tämänkin suhteen. Originista ennakkotilanneet pystyvät lataamaan pelin keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello yhden aikaan. Aion olla paikalla ja toivottavasti saan ensimmäiset kuvapostaukset jo yöllä laitettua. Jos tämä ei onnistu syystä tahi toisesta niin kuvia on kuitenkin luvassa viimeistään torstaina aamupäivällä :)!

Mitä asioita/ominaisuuksia itse odotat eniten tältä lisäosalta, kommentoi alas!

5 kommenttia:

 1. Odotan itse ehkä eniten uusia uria ja pääaineita sekä niihin liittyviä sosiaalisia ryhmiä. Uudet vaatteet ja hiuksetkin näyttää kerrankin normaaleilta, joten en malta odottaa että pääsen tutkimaan siminluonnin valikoiman. Kasvisimeistä en oikein tiedä vielä mitä ajatella, mutta ainakin niillä on katsomieni videoitten mukaan ihan hauskoja taitoja. Odotan myös innolla yrttien kasvattamista ja ruoka/juoma-automaattien tarjonnan näkemistä.

  VastaaPoista
 2. Itse odotan myös noita uusia vaatteita ja hiuksia. Tällä kertää kumminkin miehillekin (jee!) tulee sen verta kivan näkösiä hiuksia. Pääaineet kuulostaa myös kivalta, joten niitäkin olen odotellut, lisäksi irl kokkina noita uusia ruoka/juoma juttuja odottelen myös, vaikka taivatkin rajoittua vaan tuohon automaatteihin. Ja yksi asia ylitse muoden on sarjakuvat! Ihanaa saada viimeinkin nekin peliin. Ja mikä parasta pysty itse "kirjoittamaan" niitä myös ^^

  VastaaPoista
 3. Eikö nykyään Originistakin saa tilattua fyysisen kopion kotiin kuljetettuna? Käsitin, että englannista saakka tuodaan. Olen vähän myöhässä tämän ennakkotilauksen kanssa, joten ehtisiköhän millään tulla kotiin edes perjantaiksi jos tänään viimeistelen tilaukseni?
  Odotan muuten kovasti yliopistolisäosan huoneistoja ja asuintaloja, joita voi lisäillä kotinaapurustoonkin. Toivottavasti mukana tulisivat myös vuokraisännät ja The sims toisesta tutut, vanhat asuintalotoiminnot kuten esimerkiksi talojuhlat ja häiriköinti. :-D (Seinään koputtelu)
  Innolla odottelen myös uusia sosiaalisia toimintoja ja graffitien tekoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon en kyllä valitettavasti osaa sano mitään :(, itse kun tilaan sen digitaalisena versiona.

   Poista
  2. Ok, kiitos vastauksestasi. Olen melko varma, että fyysinen kopio todella tarkoittaa pelilevyä kotiin kuljetettuna. Luulen kyllä, että saan pelini hieman julkaisupäivää myöhemmin. Odottelu palkitaan. :-)
   Kiitos vielä erikoisesineestä, terveisin PrincessElyon.

   Poista