sunnuntai 3. helmikuuta 2013

70-, 80-, ja 90-luku kamasetin huonekalut

" Vuosikymmenet " kamasetin huonekalu kuvat tulee tässä. Nämä ovat siis pelin sisällä otettuja kuvia. Koitin ottaa osasta myös eri värivaihtoehtoina ja erilaisia taustoja vasten.

Aloitetaan 70-luku kuvista. Olen jakanut huonekalut osiin siten kuten itse käsitän minkäkin kuuluvan kyseisen vuosikymmenen tyyliin. Osa esineistä sopii mielestäni myös yhdistettäväksi useampaan vuosikymmeneen:


Nämä esineet ovat lemppareitani tästä sarjasta. Tuo pieni telkkari on vain yksinkertaisesti ihanan retro! Levysoitin tuo myös mieleen nostalgisia tunteita. Lepotuoli ajaton ja kauniin yksinkertainen. Kuvassa näkyvän lampun pystyy yhdistämään useampaankin tyylisuuntaan. Yläkulmassa näkyvä riippukasvi on niinikään ajattoman kaunis.


Vaalea värivaihtoehto levysoittimesta.Pelissä ei voi koskaan olla liikaa tauluja!Muuntuva sohva, jota pystyy jatkamaan sivusuunnassa yksittäisen penkkien avulla tai asettamaan kulmaan. Rahin voi asettaa esimerkiksi sohvan päätyyn johon se istuu kuin nakutettu. Vaalea värivaihtoehto on mukavan ajaton.Tummempi värikkäämpi vaihtoehto samasta sohvasta. Tässä näkyy uudelleen värjättävät kanavat ja kuinka muuntautumiskykyinen sohva on kun käyttää vähän mielikuvitusta ja luovuutta.Leijuva takka, jonka kanssa yhdistin Grunge-nojatuolit. Takka yllätti minut ajattomalla tyylikkäällä ulkomuodollaan positiivisesti. Sen voi helposti yhdistää myös moderniin kotiin jos haluaa sisustukseen hieman retron tuntua.

Seuraavaksi hypätäänkin 80-luvulle.
Kirkkaammat värit vallitsevat. Huonekalut onnistuvat olemaan kuitenkin ajattomia ja niissä on kaunis muotoilu.Rakastan näitä tauluja, niissä on särmää!
Keittiöryhmästä tyksin omalla tavallaan. Se on aika särmikäs, mutta tietynlaisessa sisustuksessa se näyttää upealta. Keittiönpöydän päällä oleva valopallo on "elävä" eli valoraidat liikkuvat siinä hauskasti. Kasari kitarasta tyksin myös, tuossa on rokkia jos jossain!
Rakastan näitä esineitä! Kirjahylly on todella ihana ja stereot ovat upean yksityiskohtaiset. Kasarin lemppareitani tästä setistä. Discopallokin on kivan näköinen. Harmi vain kun se ei liiku.Disco lattia on melko räikeä eikä sitä pysty juurikaan värjäämään uudelleen. En oikein ymmärrä tätä, mutta sen idea olisi ollut hieno jos se olisi vähän hillitympi.

Ja lopuksi käymme läpi 90-luvun esineet:
Pidän siitä miltä nämä esineet näyttävät tummalla väriteemalla. Nojatuolin kulahtanut pinta tekee siitä ihanan realistisen näköisen ja se tekeekin siitä lempparini tämän satsin tavaroista.
Uusi taulu ja pelikone.
Samoja esineitä vaaleamman teeman mukaan.

Siinäpä ne taisivat kaikki olla. Jotain on saattanut unohtua joukosta...esineitä tuli vähän, mutta monet niistä ovat helposti yhdisteltävissä ja muunneltavissa useampaankin käyttötarkoitukseen.
2 kommenttia:

 1. Very good website you have here but I was curious if you knew of any community forums that cover the same topics talked about in this article?
  I'd really like to be a part of group where I can get responses from
  other experienced people that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me know. Many thanks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you. I don´t know any active groups or forums that have this kind of discussions. But you can always go to the official Sims forums. Unfortunately it seems like most of those lively sims forums are not so active anymore since most people talk about the Sims 4 now I guess.

   Poista