perjantai 1. helmikuuta 2013

Avaruusolioita metsästämässä Osa 2.

Avaruusolioita metsästämässä Osa 2:

Olen tässä viimepäivinä jatkanut ahkerasti avaruusolioiden metsästämistä. Tälläkertaa onnistuinkin  mukavasti  tavoitteessani, joten luvassa on kaappaus ja alieni vauva!


Pyynnöstä laitan kuvan, jossa näkyy edellisen jakson talon paikka Sunset Valleyssa. Poistin tontilta kirjaston ja muutin sen tyypin. Sitten lisäsin Keskustan Kuhinaa kamasetistä tutun kirjaston toisaalle. Tontti sijaitsee siis polisiilaitoksen vieressä.

Erinäisistä syistä asensin pelin uudestaan eikä minulla tietenkään ollut viime jaksosta tutusta simistä varmuuskopiota joten tein uuden lähes saman näköisen simin. Kuitenkin siinä kävi näin kun simi oli harjoittelemassa alkemian taitoja ja keittämässä eliksiiriä. Tässä vaiheessa mielenkiintoni lopahti täysin ja päätin aloittaa ihan alusta...lisäksi pelasin tällä simillä talveen asti eivätkä avaruusoliot kaapanneet häntä kertaakaan!

Niimpä loin uuden simin Lunar Lakesiin, joka on vapaa-ajallaan virtuoosi ja tekee työkseen hommia tiedekeskuksessa.

Muutama extra kuva upeasta Lunar Lakesista.


Aloitin pian kaukoputkella tiirailun ja hommasin similleni reppuun pari meteoriittiä.


Kolmantena iltana tärppäsi ja alienit saapuivat hakemaan häntä :D!


Muutaman päivän kuluttua simiä kohtasi "yllättävä lihominen" moodletti. Valitettasti en saanut tästä kuvaa kun fraps on nyt väliaikaisesti poissa käytöstä.


" Kantoajan " loppuakohden simi pulskistui entisestään kunnes koitti pikkuisen alieni vauvan syntymän aika.
Pieni vihreä neiti sai nimekseen Luna ja luonteenpiirteet olivat kömpelö ja kurinalainen.Pieni vihreä vauva tarvitsee samanlaista hoitoa kuin normivauvatkin. Paljon rakkautta, ruokaa ja huolenpitoa :).
Pian päästiin juhlimaan Lunan synttäreitä. Ehkä hieman nopeutin tätä kakun avulla kun en malttanut odottaa...Pikkuinen Luna kasvoi sieväksi taapero-neidiksi ja alieneiden silmätkin tulivat näkyviin. Tykkään kyllä siitä miten alienit on toteutettu. Vihreä iho näytää kauniilta ja alienit näyttävät alieneilta. En malta odottaa kunnes hän vielä kasvaa!

Lisää kuvia luvassa Lunan elämästä myöhemmin!4 kommenttia:

 1. Kiitti kuvasta ;) Kiva toi uusi simi ja ihana Luna!
  Nätti tuo Lunar Lakes!

  VastaaPoista
 2. suloinen luna :) voiko naiset tulla raskaaksi tuolla, tai onko jotain vinkkejä yms jotka todennäköistää raskautta? (esim teleskoopilla tutkailu yms)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naispuoliset simit eivät voi tulla raskaaksi, valitettavasti. Jos miespuolinen simi kaapataan hän voi tulla raskaaksi, muttei aina. Kannattaa tallentaa peli siihen kohtaan jossa simi kaapataan ja ladata tallentamatta niin monta kertaa kunnes " odottamaton lihominen " moodletti ilmestyy. Se on merkki onnistuneesta "raskautumisesta". Miespuoliset simithän eivät tavallaan ole raskaana, vaan he toimivat ikäänkuin alienivauvan "väli-isäntänä" ja kantajana. Näin syntynyt vauva on 100% alieni :). Voit lisätä kaapatuksi tulemisen todennäköisyyttä lisäämällä meteoriitteja simin reppuun.

   Poista