lauantai 8. syyskuuta 2012

Kuvapläjäys nro 4!

Jälleen pukkaa kuvapläjäystä! Jatkoin valmisperheisiin tutustumista pelaamalla vielä hieman Lackströmin perheellä. Sitten piipahdin Goottiloilla ja erään ihmissusi pariskunnan luona.

Jos sinulla on lemmikit niin jäätelöauto pörrää tuttuun tapaansa myös Moonlight Fallsissa:


Supernaturalin mukana tuli runsaasti uusia reseptejä ruuanlaittoon. Tässä tehdään Chili Con Carnea:
Sophie kasvoi teiniksi ja oppi yhden uuden keijutempun. Aikuiset keijut osaavat enemmän auroja. Auran taikominen näyttää aika hienolta:

Lapsi- ja teinikeijut voivat asettaa joko normaaleja sukupolvet lisärin mukana tulleita ansoja tai erityisiä keijuansoja. Normaalitkin ansat saavat tällaisen hienon keijukimalluksen aikaan:


 Uusista ruokaresepteistä yksi ehkä parhaista on sieniomeletti, joka on lisätty aamiaisiin. Todella tervetullut lisä ainaisten lettujen ja vohveleiden lisäksi :

Seuraavaksi vierailin lapsettoman ihmissusi pariskunnan luona. Ihmissudet ovat enemmänki koomisia kuin millään lailla pelottavia. Ihmissudet voivat nuuskia muita sopimattomasti, mutta yleensä tästä ei pidetä ja silloin ihmissusi poloinen saa sanomalehdestä niskaansa:Vierailin myös Moonlight Fallssin Goottiloiden kartanossa. Sielläpä odottikin melko erikoinen versio Goottiloista:


Joko luulit nähneesi kaiken? Tässäpä vielä kuva eräästä Goottilan aaveesta ratsastamassa yksisarvisella :P

Ja vielä yksi extra-kuva. Tässä pieni otanta mielestäni ehkä lasten ja nuorten huoneisiin sopivista Supernaturalin mukana tulleista huonekaluista ja pikkutavarasta:

Lisää kuvia tulossa.....


10 kommenttia:

 1. jes uus postaus, oon... täpinöissäni =) ensviikolla taatusti ei nenä irtoa ruudusta tuon supernaturalin kanssa. mielestäni tuo keinuhevonen näyttää aikas ihanalta, varmasti tulen vielä laittamaan sen jokaiseen lastenhuoneeseen uutuudenviehätyksessä, kun vain kyseisen pelin saan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi keinuhevonen on kyllä aikas ihana, varmaan tulee olemaan aika vakiokamaa minunkin sisustuksissani :).

   Poista
 2. Kiitos Jade! Vietin hyviä hetkiä katsellessani näitä sun hienoja kuviasi. Noi uudet tavaratkin vaikutti tosi kivoilta :)

  VastaaPoista
 3. Onko tuo sun oma tekemä talo?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitat varmaan tuota toisen kuvan kartanoa? Se on pelin valmistalo, eli ei ole minun :). Moonlight Falssissa on paljon upeita kartanoita.

   Poista
 4. Laitahan lisää tulemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, laittelen tänään illalla uutta pläjäystä :)!

   Poista
 5. Laitanpa nyt uudestaan kommentin. (Oon siis AnonyymiAnsQ)Toivoisin vielä, että sulta tulis uus kuvapläjäys. Oon niin herkästi innostuvainen (ehkä), että en jaksais oottaa, että saan pelin käsiin huomenna. Juu, mutta edellistä kommenttiani "lainaten" kiitos oikeesti kun oot tehny nämä neljäkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, viime viikko oli yhtä hulinaa niin en oikein ole vielä ehtinyt, mutta yritän ehtiä tänään ilalla laittaa lisää kuvia :). Onneksi saat pelin jo huomenna niin eipä tarvi kauaa kärvistellä :D.

   Poista