sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kuvapläjäys nro5.

Taas pukkaa kuvia! Olen ollut nyt melko kiireinen, joten en ole hirvittävästi ehtinyt pelaamaan ja on ollut myös pelin kaatuilumis ongelmaa, johon minun pitäisi jossain välissä paneutua. Olen kuitenkin jatkanut hieman pelaamista noidallani ja siitä nyt pari kuvaa.

Tämmöinen kiva maisemakuva:

Ennustaja eukon vankkurit, joissa Noitani on käynyt kerran. En ole oikein vielä täysin perillä miten tämä toimii, mutta mitä enemmän simi haluaa tietää, sitä enemmän se vaatii simeleoneja.


Uusista jalokivista onnistuin löytämään aurinkokiven, joka hohtaa keltaisena. Toinen jalokivi kuvassa on tietysti Jade :D.

Simini syömässä taikapensaasta. Tästä voi saada erilaisia moodletteja riippuen vähän siitä mitä sattuu pensaasta saamaan. Taikapensaasta syöminen voi koitua myös kohtalokkaaksi, sillä sieltä voi saada myös myrkyllisen "karkin".

En ole täysin varma, mutta vaikuttaa siltä kuin Noidan lentotaito kehittyisi hänen lentäessään areenalla. Tässä pieni kuvasarjan luudalla tehtävistä tempuista:

Pahat simit voivat tehdä pahoja taikoja. Noitani taikoi erään kaupunkilaisen jääpatsaaksi. Patsas tosin suli jonkin ajan kuluttua.


Simini leikkimässä taikasauvallaan:

Laamalinja on vähän kuin metro, paitsi että se toimii maagisesti. Simi menee sisään ja teleporttaa valitsemaansa kohteeseen, jossa on määränpään laamalinjakoppi.Vampyyreille tuli uusi hieno kasvomaski:


Lopuksi vielä yksi kuva ihmissudesta. Pakko kyllä sanoa, että näille ilmeille ei voi kuin nauraa:


6 kommenttia:

 1. Kiitos tosi paljon! :) Ihania kuvia, taas jälleen kerran. Oon erittäin kiitollinen sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, toivotan sinulle mukavia peliä hetkiä!

   Poista
 2. Hienoja kuvia^^ Ite kans on noidalla tullu pelailtua ja tykkään kovasti, mutta ainut miinus ehkä, että uusien taikojen oppiminen vie tosi kauan! Sanoo henkilö joka odottaa, että pääsee herättämään kuolleita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentistasi :)! Olen huomannut saman ja miettinyt, että nouseeko se taikomistauko laisinkaan :D. En ole aiemmin herätellyt kuolleita, joten aion ehdottomasti kokeilla tuota. Kiitoksia vinkistä!

   Poista
 3. Ihania kuvia taas. Pitäisi itsekin kokeilla jossain vaiheessa noilla noidilla pelailla. Tässä vaiheessa kun en ole kerennyt kokeilla kun tuota Keijua ja ihmissutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita on yllättävän hauska! Minä taas en ole ihmissusia vielä pahemmin kokeillut :).

   Poista