perjantai 7. syyskuuta 2012

Kuvapläjäys nro3.

Vietin eilen illalla ja tänään aamupäivästä hieman aikaa keijujen ja valmisperheiden parissa. Löysinkin Moonlight Fallsista tämän suloisen perheen, johon kuuluu äiti ja pieni keiju-taapero. Tarinan mukaan äiti on adoptoinut keiju-taaperonsa ja on itse siis normi-simi.

Tein äidille (Linda) pienen muodonmuutoksen, keiju-taapero (Sophie) sai pitää lookkinsa:

Linda työskentelee ravintola-alalla, joten työpäivän ajaksi täytyi tilata lapsenhoitaja. Mukavana yllätyksenä tämä olikin myös keiju:

Pian vietettiin myös Sophien synttäreitä:


 Pienenä pettymyksenä mainittakoon, että taaperoille ei tullut yhtään vaatteita eikä kampauksia :(. Se on oikeastaan aika isokin miinus tämän tyyppisessä hyvin teemanmukaisessa lisärissä. Lapsille sen sijaan tuli muutamia fantasiamasia asuja:

Sophie lentää koulubussille :D

Keijutemppuja:
Täydenkuun aikaan tuli Zombie hyökkäys kesken Lindan puutarhanhoidon. Zombie söikin melkein puolet Lindan kasveista eikä hernepyssy auttanut tähän lainkaan. Toivottavasti siihen on olemassa jokin järkevä ratkaisu. Lisää kuvia tulossa....


8 kommenttia:

 1. Vähänkö tylsää jos zombit sitten vaan tulevat ja syövät puutarhan.. :( Itse kun en tota peliä ennakkoon tilannu, enkä saa siis hernepyssyäkään :p

  VastaaPoista
 2. jee, uus postaus <3 kipeenä olen kuollut tylsyyteen, ja viihdyttänyt itseäni lähinnä blogiasi lukemalla xD

  VastaaPoista
 3. Yksi ratkaisu tuohon, jos haluaa pitää kasvatuksensa on aidata alue ja lukita portti niin, että vaan talouden jäsenet pääsee. Tosin jos Zombie sattuu putkahtaa aitauksen sisään niin sitten se on kasvien menoa :D

  VastaaPoista
 4. Hedgehog: Kiitoksia kommentistasi :). Se on kyllä hitusen rasittavaa kun zombit syövät kovalla vaivalla kasvatetut kasvit. Onneksi ne eivät ehdi siinä yön aikana syödä kuin pari kolme kasvia. Se hernepyssy on ihan hauska, mutta et menetä paljon vaikket sitä saisikaan.

  Cacao: Kiitoksia kommentista! Mukavaa kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa.

  Cherrysama: Kiitoksia :)! Kokeilempa seuraavaksi vinkkiäsi. Kyllähän se ainakin vähän auttaa :).

  VastaaPoista
 5. Hellou! Toivoisin, että laittaisit näitä kuvapläjäyksiä lisää, koska itse odotin peliä kovasti, mutta ainakaan vielä sitä en ole saanut Puolenkuun Peleistä tilanneena. No asiaan kuitenkin, aikaisemmin piti jo kommentoida, että noitasi on aivan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anonyymiAnsqu, kiitoksia kommentista! Laittelen seuraavan kuvapläjäyksen esille varmaan jo tänä iltana. Viimeistään huomenna kuitenkin :).

   Poista
 6. Joo Cherryllä hyvä vinkki. Se vaan on tyhmännäköstä ku sit ne zombiet vaan seisoo koko loppuyön portilla ja huutavat normaalin simin äänellä sitä perinteistä "portti on lukossa en pääse eteenpäin!!!11", välillä vähän öristen omiaan.
  Ootko myös huomannu et sitä hernejuttua voi klikata ja siinä on jotain "Usuta hernejuttumikäonkaan zombin kimppuun" ja saat valita kuka zombie. Itellä ainakii yks lopetti sen mussutuksen ja se hernehommeli sai sen vapautettua siitä kirouksesta. Kai se sit vaihtelee, et kiinnostaako se zombieta vai ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Aada ja kiitoksia vinkistäsi, en ollut huomannut tuollaista vaihtoehtoa laisinkaan!

   Poista