perjantai 7. maaliskuuta 2014

Heippa!

Hei rakkaat lukijat. Onko siitä tosiaan jo kuusi viikkoa kun olen viimeksi päivittänyt?! Herranen aika....kovasti on ollut kiireitä, mutta youtube kanavani on ollut kuitenkin avoinna ja sinne on tullut muutamia uusia videoita, joten kannattaa käydä kurkkaamassa.

Sitten myös hieman peliin liittyviä uutisia. Nimittäin Storeen ilmestyi tänään myyntiin puutarha aiheinen setti, jossa on mm. uusia marjoja kuten mansikoita, mustikoita ja vadelmia! Lisäksi se sisältää kaakaopapuja, joista pitäisi pystyä tekemään suklaata. Testailin tätä uutta ihmeellistä settiä tänään hieman. Tässä simini syömässä mansikkaa ja jälkimmäisessä kuvassa melko suurta mustikkaa :D...

KORJAUS TIETOIHIN! Ilmeisesti tällä setillä ei pystykkään tekemään suklaata vaan se onkin jotenkin todella epäselvästi ilmaistu Storen tuotetiedoissa. Eli näillä marjoilla ja kasveilla pystyy tekemään jotakin jos ostaa vielä myöhemmin ilmestyvän setin *huokaus*. 
Tästä setistä tulee mahdollisesti esittely video tubeen jos vain saan jostain ylimääräistä aikaa repaistua :). 

12 kommenttia:

 1. Oij miten ihanaa! Rakastan kaikkia puutarhanhoitoon liittyviä juttuja ja mun on varmaan pakko hankkia tää! En meinaa millään löytää sun youtubekanavaa :o Onko se jossai piilossa? x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentistasi :)! Kanava löytyy täältä: http://www.youtube.com/channel/UCXlPrnf8Z3-RC8xqJobY-Sg

   Poista
 2. Ihana setti.
  Käyn kattomassa sun kanavan

  VastaaPoista
 3. Voitko sä Jade auttaa mua yhessä jutussa.
  Et miten pääsee siihen juttuun että voi pyöritellä kameraa niiku sä teet siinä sun Extra yliopistoperhe-Auringonkukan maatila videossa. Siinä kohtaa kun sä esittelet sitä blondia tyttöä. Nii voisitko kertoa miten siihen juttuun pääsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paina TAB näppäin pohjaan eli se, joka on Caps Lockin yläpuolella ja jossa on kaksi nuolta eri suuntiin ( tai ainakin näin on minun näppäimistössäni). Pääset pois vapaan kameran tilasta painamalla taas TAB:ia. Onnistuiko?

   Poista
 4. Haluan! Ehottomasti..

  ...Muttakun ei Simpointsit riitä. asdafg :II Noh, jonain kauniina...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :(. Ehkä tämä menee joskus myöhemmin alennukseen.

   Poista
 5. Tää setti on nätti! Jospa mäkin vielä joskus saisin ostettua noita pointseja... :) Monia ihania juttuja on Storessa, joita haluis ostaa. Uudet istutettavat kiinnostaa kyllä paljon! Niitä vois tulla enemmänkin, kun samat on ollu jo kauan. Tai no, tulihan muutamia jossain seteissä, mut eihän mulla niitä ole.

  Linkki sun YouTube-kanavalle vois olla ehkä suoraan tässä etusivulla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin muuten vois olla, pitääpä lisätä :)

   Poista