keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Tiedotus

Kiirettä pukkaa! Nämä viime viikot ovat olleet kovin kiireisiä henkilökohtaisessa elämässäni joten en ole ehtinyt päivittelemään. En ole katoamassa minnekään vaan eiköhän jo viikonloppuna viimeistään tule sitten vihdoin se Roaring Heightsin esittely. Blogin päivitystahti saattaa muutenkin nyt hidastua, mutta yritän vähintään pari postausta tehdä joka kuukausi jos en ihan joka viikko ehdi.

2 kommenttia:

  1. Hyvä että blogi ei ole jäämässä tauolle tms. Odottelinkin jo että millonkohan taas tulee postausta. Mutta tee ihan rauhassa, eihän tämän ole tarkoitus mitään pakkopullaa olla. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla päivitystä! Itekin ootellut postausta ja LP-jaksoa YouTubeen. Mutta tosiaan kiirettä on toisinaan itse kullakin eikä aina jaksakaan pelata. Toivottavasti piakkoin kuitenkin jotain ehdit julkaisemaan. :)

    Mä innostuin Sims kakkosen pelaamisesta eikä mulla ollut sitä asennettuna tässä koneella. Kovalta työltä tuntui asennus uudelleen, mutta ajattelin laittaa vaan muutaman lisärin/kamasetin kerrallaan ja pelata välissä. On toiminut hienosti! Edellisestä pelikerrasta kun on vuosia aikaa, niin on paljon unohtanut ja kaikki on "uutta". Hyvin jaksaa pelata siis vain muutamalla lisärilläkin. Peli-intoa on kyllä kolmoseenkin, mutta se on jumittanut ja bugittanut viime aikoina niin paljon, että on kiva välillä kokeilla muutakin. :)

    VastaaPoista