lauantai 16. marraskuuta 2013

Muodonmuutoksia

Heipähei! Olen tässä ollut aika hirveässä flunssassa, mutta nyt on olo jo hitusen parempi niin jaksaa taas vähän simssaillla. Yksi lempiasioistani on tehdä muodonmuutoksia pelin valmiille simeille eli kaupunkilaisille. Teen näitä aika paljon, mutta harvemmin tulee otettua lopputuloksista kuitenkaan kuvia. Nämä muodonmuutokset on tehty Twinbrookissa ja Lucky Palmissa. Valitettavasti en juuri nyt muista kummankaan simin nimeä, mutta varmaan te kuitekin tunnistatte keistä on kyse. Vasemmalla on simi ennen ja oikealla jälkeen. Kummankin kohdalla en halunnut tehdä mitään kovin isoa muutosta tälläkertaa vaan pyrin säilyttämään simin alkuperäisen lookin jollain tapaa (saat kuvat täysikokoisiksi klikkaamalla).Parhaillaan työskentelen seuraavan let´s playn parissa, joten toivon mukaan saan sen valmiiksi muutaman päivän sisään :). Lisäksi uusi kuvapostauskin on tiedossa piakkoin. Pysytelkäähän "kanavilla" ja jättäkäähän kommenttia mitä mieleen tulee. Mitä muuten haluaisitte nähdä täällä nyt kun meillä on melkein vuosi aikaa arvioituun sims 4:sen ilmestymiseen? Otan toiveita vastaan! Peli intoa minulla vielä riittää, joten blogi ei lopu vaikka kolmonen "loppuikin". Nythän se vasta alkaakin kun ei tarvitse enää säätää päivitysten ja asentelujen kanssa :D...

10 kommenttia:

 1. Musta on esim tosi mielenkiintosta katella vaikka enemmänkin näitä muodonmuutoksia valmis simeille;) Esim jos kiinnostaisi voisit toteuttaa kaikille jonkin naapuruston simeille uudet lookit ja esitellä niitä täälä ja tietty jos tarinat kiinnostaa niitä ei ikinä voi lukea lukijat kyllästymiseen asti;)

  VastaaPoista
 2. Joo hei näitä muodonmuutoksia on super hauska nähdä! Tein näitä aikoinaan itekin paljon :D Lisää kiitos c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, täytyypä tehdä sitten lisää näitä :)!

   Poista
 3. Tykkään kattoa eri lisäosien esittelyjä, ja varsinkin tulevaisuuteen- ja superstara-lisäosista haluaisin kuulla lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Hyvä kun mainitsit superstaran, sillä siitä olenkin luvannut postauksia jo aiemmin :). Tulevaisuudestakin tulee kyllä vielä lisää kuvia ja ehkä mahdollisesti myös let´s playta.

   Poista
 4. Pikaisia paranemisia Jadelle :) Tuo jälkimmäinen tyttönen on ihan tajuttoman suloinen! ♥

  Voisi olla mielenkiintoista nähdä sun toteuttavan jotain haastetta ja postailevan siitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :). Minulla onkin mielessäni muutama haaste joita haluaisin tehdä, joten eiköhän joku haastekkin toteudu.

   Poista
 5. Mä tykkään paljon sun LP:stä, joten niitä odotan lisää! Kiva kuulla, että oot työstänyt juuri uutta. :)

  Haastetta tai tarinaa mäkin lukisin. Se 100 vauvaa esim? En oikein ite jaksa noita lapsia kasvattaa, joten olis kiva lukea siitä haasteesta jonkun muun tekemänä. :)

  Sain itse just lauantaina Tulevaisuuteen, joten pääsen vähän itekin pian testailemaan, jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ideoista, mua kyllä kiinostaisi tuo 100 vauvaa. Se on pitkä ja kärsivällisyyttä vaativa haaste, mutta vaikkei sitä onnistuisi viedä loppuun asti niin voisihan sitä silti yrittää.

   Poista