keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Jaden Valvojaiset :)!

Tulevaisuus lisäosa ilmestyy huomenna kauppoihin ja tänään sen voi ladata yöllä yhden maissa Originista. Olen täällä taas valvomassa ja aion ottaa kuvia heti kun olen saanut pelin asennettua koneelle. Odotan tältä lisäriltä paljon, sillä tykkään scifi-jutuista ja olisihan se muutenkin hienoa jos viimeinen kolmoselle tehty lisäri olisi hyvä ja hauska! Toisaalta tunnelma on hieman haikea. Tähänkö se nyt sitten päättyy? No ei sentään. Käsittääkseni Storeen on vielä tulossa tavaraa myyntiin ja ainakin itse aion vielä pelailla kolmosella paljon. Kenties jatkossa voisi keskittyä paremmin tarinoiden kirjoittamiseen...noh, jokatapauksessa tänään nautitaan tulevaisuuslisärin julkkarista ja uudesta pelistä :)! Tälläkertaa minulla on herkkuina korvapuusteja ja teetä :P. Toivon, että viihdytte seuranani tänä yönä ja iltana. Jättäkäähän kommenttia jos olette hereillä ja läsnä :).


13 kommenttia:

 1. oh, minä ainakin odottelen innolla sinun mielipidettäsi lisäristä. yhden let's play videon olen katsonut ja ihan mukavaltahan tuo näytti. en varmaan itse tule ostamaan tätä peliä. kone varmaan heittäisi hyvästit käyttäessä ton lisärin toimintoja :$

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä tosiaan miten tämä pyörii koneella, toivotaan että ei ole yhtä buginen kuin esim. paratiisisaari.

   Poista
 2. Tämä on niin kovin julmaa Jade! Ihanan houkutteleva kuva! ♥ Ja oottelen kyl innolla, saa nähä jaksaisko valvoa ja ootella xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D! Tuore pulla on paras pulla :P...kuvia saan varmaan aikaisintaan joskus kahden maissa yöllä kun pitää ensin ladata peli, asentaa se ja sit vielä pelatakki vähän. Mutta jos ei jaksa valvoa niin ainakin kuvia on heti aamusta täällä nähtävillä :)!

   Poista
 3. Täällä ollaan! :) Pitää valvoa kun huomenna (tai siis jo tänään, näköjään) pitää mennä illalla yövuoroon.
  Kivaa kun on jotain mitä odottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hello :)! Ompa mukava ku ei tarvi valvoa yksin :D. Enää semmonen about viiskytminsaa niin pääsee lataileen. Tein just kaikki viimehetken valmistelut.

   Poista
  2. Eikös olekin! :) Hihii, ihan sormet syyhyää kuvia odotellessa.. Ja varmaan sielläkin, että pääsee pelaamaan. ;) Mulla oli tosiaan eilen synttärit ja sain lahjaksi Paratiisisaaren,
   niin on sen tutkiminen vielä kesken, mutta aina sitä janoaa lisää tietoa uusista lisäreistä. ;)
   Ja on kyllä hieman haikea fiilis, mutta toisaalta helpottunut, koska kauhean monta uutta lisäriä tää mun pelikone ei olis jaksanu ees pyörittää. :)
   Mitäs niihin sun viime hetken valmisteluihin oikeen kuuluu?

   Poista
  3. Onneksi olkoon synttäreiden johdosta :)! Lisäreitä alkaa tosiaan olemaan jo ihan tarpeeksi. Oikeastaan en olisi enää halunnutkaan tämän enempää kuin ehkä sen kauppa-auki lisärin. Niihin mun valmisteluihin kuuluu lähinnä se, että teen varmuuskopioita niistä asioista mitä haluan säästää ja asetan pelin takaisin tehdas-asetuksiin. Sillälailla olen yleensä pystynyt aloittamaan pelin heti ilman mitään ongelmia kun alku on tavallaan täysin freesi. Jos aloittaa esim. vanhalla tallennuksella, voi tulla bugeja. Siksikin on oikeastaan mukava kun tää on viimeinen lisäri. Ehkä nyt pääsis vihdoin pelaamaan perheillä pidemmälle ilman, että suhteet yms. katoaa.

   Poista
  4. Valvojaispullat ja tuo muumimuki näyttävät sopivan yhteen oikein hyvin :)
   Toivottavasti sujuu ilman bugitusta tai muuta ylimääräistä hässäkkää valvojaiset tänkin kerran. Voiko pelin palauttaa tehdasasetuksiin mitenkään muuten, kuin poistamalla jokaisen (n 20kpl + välissä uudelleenkäynistykset) osia ja peruspelin pois ja asentamalla uudestaan vai onko joku helpompikin tapa? Tuo "poista peli blaablaa" juttu on äärimäisen hidasta, tuskallista ja silmille-hermoille kallista puuhaa.. ainakin jos sen tekee jatkuvasti (Kiitos EA, joka antaa ymmärtää, että pelipäivitys pelastaa, mutta ei sitten ymmärrä kuiteskaan antaa sitä pelastusta :D)

   T: Citrus

   Poista
 4. Citrus, siihen on olemassa todella helppo tapa. Kopioi vain sims 3 pelikansio työpöydälle ja nimeä se uudelleen esim. sims3backup. Eli siis se kansio, jossa on downlaods kansiot jne. Sen jälkeen poista se ja käynnistä peli kerran. Se luo uuden pelikansion automaattisesti ja aloitat ikäänkuin olisit juuri asentanut kaiken uusiksi ilman sitä vaivaa. Sitten voit palauttaa haluamasi jutut tuosta backup kansiosta, jonka loit työpöydällesi. Esim. voit suoraan kopsia downloads kansion sieltä ja siirtää takaisin. Toivottavasti ei ollut liian vaikeasti selitetty tää :D. Jos ei halua menettää aiempia pelejä niin ennen tuota kannattaa tosiaan olla tarkkana noiden varmuuskopioiden kanssa.

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon :)
  Itse kun olen aina poistanut kaikki lisäosat ja asentanut ne :) Jokos olet saanut aloitettua latauksen? Itse noudan pelin huomenna Gamestop myymälästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitin just latauksen, semmonen 20% tullut jo :).

   Poista
 6. Voi että, olis pitänyt valvoa! En jotenkin muistanut, että Originista saa pelin ladattua jo etukäteen. No mutta nyt saa katsella kivoja kuvia tulevaisuudesta! :)

  VastaaPoista