maanantai 9. syyskuuta 2013

Store esittely - Tervehenkinen maalaiskokoelma


Tervehenkinen maalaiskokoelma ilmestyi juuri Storeen. Täytyypä kyllä sanoa, että on siinä setillä ainakin hauska nimi. Setti maksaa noin 10-12e riippuen ostatko sen nyt kun se on vielä alennuksessa vai myöhemmin täyteen hintaan.
Testailin settiä hieman pelissä, mutta en vielä ehtinyt perehtyä siihen sen syvällisemmin. Perustoiminnot kävin kuitenkin läpi. Testinaapurustona toimii Aurora Skies.

"Navettarakkennus" näyttää pelissä tältä. Siitä on muutamia erilaisia valmiita värivaihtoehtoja ja sen voi myös värjätä itse mieleisillään väreillä. Navetta on yksittäinen esine, kuten esim. kanankoppi tai mikä tahansa muu Storen erikoisesine. Navetan voi hankkia myös pelin sisäisestä kaupasta yksittäin jos et halua maksaa koko setin hintaa. Navetta maksaa muistaakseni 500 pistettä.
Setin mukana tulevat huonekalut ovat maalaismaisia ja  sopivat hyvin yhteen lemmikit lisärin huonekalujen kanssa. Omia suosikkejani tästä setistä olivat verhot, lipasto ja laiva-maalaus.Maalauksessa on muutamia erilaisia kuvavaihtoehtoja. Yksittäin ostettuna se maksaa vain 25 pistettä.Navettarakennus on kiinteä, eikä simi voi mennä sen sisälle. Ruskeat lehmät pysyttelevät sisällä ja vain kuvassa näkyvä kirjava, kellokaulainen lehmä liikkuu aitauksessa.


Saatavilla on neljä erilaista toimintoa. Kaada lehmä toiminto oli hieman outo, en oikein ymmärtänyt sitä. Lehmän pystyy siis kaatamaan tai vastaavasti lehmä voi kaataa simin ja siitä saa jonkun moodletin. Lehmälle pystyy syöttämään joko suklaata tai kasviksia. Kun lehmä on syönyt tarpeeksi, jonkinajan kuluttua siltä voi lypsää maitoa, suklaamaitoa tai pirtelöä. 


Ristisorkka näyttää tältä eli muistuttaa ristinollan pelaamista. 


Kun lehmä on valmis lypsettäväksi, avautuu tällainen valikko. Lehmä lypsetään käsin perinteisellä tavalla. 


Lypsämisen jälkeen maito tai pirtelö ilmestyy simin tavaraluetteloon. Simi voi joko nauttia juoman tai muuttaa maidon juustoksi. Juuston muttamiseksi tarvitaan kaksi pulloa maitoa. 
Navetan toimintoja tekemällä saa paljon erilaisia moodletteja, tässä muutama esimerkki. Suklaapirtelö näyttää tältä. Simi voi juoda sen repustaan, mutta en onnistunut asettamaan sitä esim. pöydälle. Maito on pienessä pullossa, jonka simi voi myöskin juoda. 


Siminluonnin kuvia ei valittettavasti nyt ole, mutta lisään kuvat myöhemmin!

Pisteet:

Teema 10/10: Rakastan maatilateemaa, joten ehdottomasti täyskymppi!
Siminluonti 6/10: Vain muutama uusi vaate, eikä mitään teineille. 
Huonekalut 7/10: Huonakalut ihan nättejä, mutta eivät mitenkään wow. 
Hinta 7/10: Hintaansa nähden olisi saanut tulla hieman enemmän tavaraa. Ei tämä silti kovin kallis ole. 
Erikoissisältö 8/10: Navetta on ihan jees. Olisin vain toivonut enemmän pirtelövaihtoehtoja. 

Yleisarvosana: 7,5p. 

Katso muiden tekemiä esittely setistä:


Jos haluat nähdä enemmän mitä kaikkea ihmiset ovat keksineet tehdä navetan ja lehmien kanssa niin kannattaa selata tuo linkittämäni virallisen sivun kuvaketju läpi :). 2 kommenttia:

  1. Ahaa, siis lypsäminen oli mahdollista! :) Mutta nyt ei ole viime viikkoina oikein Simsin pelaaminen innostanut, joten taidan jättää väliin. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, lypsää pystyy ja tuosta listasta puuttuu muuten soijamaito jota voi myös saada :). Toivottavasti peli into palaa pian takaisin. Itselläni harvoin katoaa, päinvastoin tulee pelattua vähän liikaakin :D. Mä vaan rakastan tätä peliä ja rakentaa taloja yms.

      Poista