perjantai 27. syyskuuta 2013

Midnight Hollow - Karan seikkailut osa 1: Seepian sävyinen taivas

Tässäpä tulis nyt sitten vähän isompaa kuvapläjäystä Midnight Hollowista. Innostuin pelamaan Karalla, joka on yksi maailman valmiista simeistä. Kara näyttää aivan kuin nukelta, joka on repaistu vaaleanpunaisesta linnasta ja heitetty asumaan karuun kummitusmaailmaan :D.
Kara on siis tämän näköinen nuori neitonen, joka asuu Moonlight Hollowin keskustan tuntumassa.
Tässä on yksi valmiista kaupoista. Kyseessä on jonkinlainen huonekaluliike.Kara osti sieltä itselleen edullisen tuolin. Paikalla oli myös muita asiakkaita, mutta en tiedä ostivatko he mitään.
Sen jälkeen Kara päätti lähteä käymään lelukaupassa, joka tulee kulta version mukana. Lelukauppa on jotenkin sirkusmainen ulkoapäin.
Lelukaupassa on runsaasti tarjontaa. Nämä söpöt kettu-ilmapallot, ovat mielestäni sieltä hauskimmasta päästä.
Tutun näköinen punapää...Kara päätti myös itse päivystää kassalla. Kukaan ei kuitenkaan tullut ostamaan mitään.Ennenkuin sankarattaremme jatkoi matkaa hän teki tuttavuutta tämän herra komean kanssa.


Unohdin ottaa kuvan siitä kun Kara teki tätä leijaa leluntekokoneella. Hän lennätti sitä kotvasen aikaa kaupan pihalla.


Leija tippui maahan kesken kaiken...yhyy.Seuraavaksi matka jatkui rantsuun, jossa tuli vastaan nämä liian sievät uimakopit ja seepian värinen maisema.Tässä on muuten maailman kahvila, joka on aika suloinen sekin.Sitten Kara päätti käydä vähän merellä pulikoimassa.Ilta alkoi painua mailleen ja illan pimeys saapui maailmaan. Huomaa merellä takana vaahtoava aallokko.Mutta ennen kuin Kara malttoi lähteä, hän surffaili vielä menemään jonkun aikaa. Ainakin tämä Paratiisisaaren toiminto näytti toimivan moiteettomasti tässäkin maailmassa.
Joku paikallinen simi leikkimässä vedessä.Punainen kuu nousee yötaivaalle!Taivas oli välillä syvän purppuran värinen.Karaa ei vielä väsyttänyt, joten hän suuntasi hautuumaalle.Moonlight Hollowin hautuumaa on hienon näköinen yöllä.Seuravaaksi nainen tutki hautuumata ja hautakivien kaiverruksia.Hän löysi jonkun, jonka kanssa jutella...Sitten tulikin jo aika lähteä kotiin, mutta seuraavana aamuna Kara heräsi taas tällaiseen harmaaseen aamuun.
Hauskan näköisiä valmiita taloja.Kara päätti käydä vielä toistamiseen ihailemassa rantsua. Tälläkertaa ympäristö olis hämmentävän harmahtava...surrealistinen ja jotenkin tuli mieleen kuin olisi ollut jossain unimaailmassa.Rakastan noita uudelleenvärjättyjä hopean sävyisiä kasveja.Sankka sumu ja vesisade saa maiseman näyttämään kuin vanhalta valokuvalta.
Villihevosia lammella. Käytin koodia muuttaakseni hevosten turkin värin ja muodon maailmaan sopivaksi :D.
Näkymää kaupungin keskustan ylle lintuperspektiivistä.
Maisemia vuoriston yllä.
Mielenkiintoisen näköinen mökki.
Lisää maisemaa....

 

Sims kakkosesta tuttu Olivia Vainajala ja Hermo Koehenkilö asuvat kaupungissa ja tältä he näyttävät.
Pari extra kuvaa pelin hiuksista. Osaan hiuksista voi tehdä tällaisia palkkiraidoituksia, mikä oli todella hieno uusi yksityiskohta. 

Lisää Karan seikkailua luvassa lähiaikoina :)...

Huom. en ole varma onko pelini jotenkin bugittunut, koska joillakin maailma näyttää punaisemmalta ja kirkkaamalta. Epäilen, että valaistus ei ehkä näy nyt niinkuin sen pitäisi näkyä kaikilta osin. Joudun ehkä asettamaan pelin tehdas asetuksiin ongelman korjaamiseksi...tai ainakin sitä olisi varmaan hyvä kokeilla jos ei punaista taivasta ala näkyä. Muilla ilmennyt samaa, jotka olette tän ostaneet? 

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Itselläni maailma näytti väreiltään aika samalta kuin sinunkin maailma. Tuli mieleen että olisiko osa sitten käyttänyt jotain valaistushackia tai jotain. Tosin itse en kauan kerennyt pelata kun peli teki sen ja kaatui :) Mutta mulla myös maailma näytti ei niin kirkaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailman värit muuttuu melkein joka päivä, välillä on kirkasta ja välillä tummempaa. Myös punaisen sävyistä on vihdoin ollut :).

   Poista
  2. No hyvä tietää :D Ainut mikä itseäni oikeasti häiritsee tosi paljon, että osa tummista simeistä (esim juurikin mm Olivia) näyttää tuollaiselta vihertävään taittuvalta tummalta :)

   Poista
  3. Siinä on varmaan käytetty jotain niitä erikoisemman värisiä ihoslidereitä normaalien sävyjen sijaan. Minusta se musta-valkoinen ihonvärisäädin on viherätävä. Saatan olla kyllä väärässäkin.

   Poista
 2. Ihania kuvia! Niin kaunis maailma! Ja kivoja simejä, persoonallisia. Haluunhaluunhaluun... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tää kyl ihan mielenkiintoinen verrattuna muihin :D, erilainen.

   Poista
 3. Nättiä on ♥ Se vaan että ei mikään ihme et tää menee sekasin Suoernaturalin naapuruston kanssa :D Viitaten kun puhut Moonlight Hollowista tekstissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, huomasin joo että noi menee mulla sekaisin :D. Meinaan aina kirjoittaa väärin....

   Poista
  2. Mä en tuota huomannut! Mutta tosiaan, miksi näin samantapaiset piti olla maailmojen nimet... Vähän enemmän eroa olisi saanut olla, ettei sekota.

   Poista
  3. Niimpä, ehkä siihen tottuu ajan kans :).

   Poista
 4. Tuo Kara on aivan ihana! Itsellä on vaikeuksia päättää teenkö hänestä simini vaimon vai Sarah Holdenista. Molemmat nimittäin ovat hyvin sieviä valmisimejä ja hyvin mielenkiintoisia. Tuo Herkko kyllä näyttää ihan siltä, miltä sen kuvittelisiki näyttävä taaperona :D

  Tosiaan tuossa naapurustossa taivaan väri vaihtelee paljon. Välillä on ihan harmaata, sitten punaista ja josksu purppuraa. Aivan ihanaa <3 Itse en ole vielä nänyt punaista kuuta :(

  Mutta toivottavasti saamme pian nauttia uudesta postauksestasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :)! Hoksin itsekin viime kuvia ottaessani tuon Sarahin, nätti hänkin tosiaan, ehdottomasti legacy/haaste jne. materiaalia :D. Minä myös rakastan noita kaupungin värejä, tummaa välillä mutta kuitenkin niin upeaa. Punaista kuuta voi joutua vähän metsästämään varsinkin jos on vuodenajat asennettuna kun on välillä niin pilvistä ja sumuista. En ole itsekään nähnyt sen kuin kerran.

   Poista