torstai 26. syyskuuta 2013

Midnight Hollow - Ekat kuvat!

Noniin, tässä olis nyt parit kuvat Midnight Hollowista. Vähän tuossa kerkesin pelailemaan ja testailemaan.
Kaupungin keskustaa.


Pimeähkö katu asutusalueella.
Todella komea valmis-simi O-O...wow. Miekkosen nimi on Hyun-Moon Jun.Naiskauneutta. Tämän simin nimi on Seema Sielen :D.Suloisia valmistaloja.Rantsukopit.Maisemaa rantsussa.Siinäpä oli vähän ensitunnelmia, lisää kuvia tulossa :)!

8 kommenttia:

 1. Vaikuttaa muuten tosi kivalta kaupungilta, mutta ois kyl vähän tylsää jos siel on aina noin pimeetä. Saakohan sinne auringonpaistetta yhtään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä paistaa välillä aurinkokin, mutta maailman yleistunnelma on seepian sävyinen, harmahtava ja toisinaan myös melko synkkä. Taivas on ollut välillä myös tumman punertava :).

   Poista
 2. Hienoja kuvia, kiitos! Tää on semmonen minkä itekin haluun, ehdottomasti! Ja pian! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, tykkäätkö tämmöisestä synkemmästä teemasta?

   Poista
 3. Jotenkin vielä aavemaisempi kuin ymmärsin odottaa, mutta vaikuttaa kuitenkin hurjan suloiselta paikalta (ihana kuva noista taloista!) :--D Kirpaisiko hinta vain kerran vai onko jäänyt kaivertamaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se oikeastaan kirpaissut kun sen mukana tuli niin paljon tavaraa, uus jääkaappi, hella, hiuksia, vaatteita, nätit verhot, uusia tapetteja ja lattioita...jne. Ja kun on vielä pidemmäksi aikaa uusi kaupunki tutkittavaksi niin minusta tää oli kyllä ihan hyvä ostos. Tosin jos vertaa siihen kuinka paljon lisäosat maksavat niin onhan tämä ylihintainen, ei siitä pääse yli eikä ympäri.

   Poista
 4. Jee kivoja kuvia! Itsekkin sain viimein asennettua tämän naapuruston, mutten nyt tänä iltana jaksa paljoa pelailemaan. Mutta huomenna varmaan olenkin sit koko päivän koneen äärellä :D Toivottavasti siekin saat jatkettua pelailujasi ja saamme nauttia kuvistasi. Niitä on aina niin mukava katsella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Miguel ja kiitos ihanasta kommentistasi :)! Hauskoja pelailuja sinullekin sitten kun jaksat :).

   Poista