tiistai 18. kesäkuuta 2013

Uusi päivitys saatavilla!

Uusi päivitys on saatavilla. Sen mukana saa peliin uusia ominaisuuksia ja se korjaa pitkän listan yliopiston bugeja.

Voit ladata päivityksen manuaalisesti tämän kautta tai perinteisesti avaamalla käynistyssovelluksen. Muistathan tehdä varmuuskopiot suosikki perheistäsi ennenkuin päivität pelin!

Ehdin jo hieman testailla päivityksen mukana tulevia ominaisuuksia. Ne liittyvät hyvin oleellisesti tulevaan Paratiisisaari lisäosaan ja onkin mukavaa saada näin päivityksen kautta jo ilmaista esimakua vetten päällä "elämisestä".


Upouudet tikapuut löytyvät kierreportaiden kanssa samasta paikasta. Tikapuiden lisäksi mukana tuli myös yhdet uudet kierreportaat. Tikapuut vievät vain yhden ruudun verran tilaa, joten ne säästävät todella paljon tilaa. Tikapuut toimivat portaiden tapaan eli niillä voi kiivetä yläkertaan ja päinvastoin.


Tyhjiä tontteja voi nyt lisätä myös veden päälle. Käsittääkseni osa tontista tulee kuitenkin kiinnittyä maastoon. 


Rakennusvalikosta löytyy uusia perustuksia, jotka voi asettaa vedenpäälle. Perustusten päälle voi rakentaa normaaliin tapaan esim. talon. Muista myös, että päivitettyäsi pelin voit tehdä yksiportaisia perustuksia pitämällä ALT:ia pohjassa ja vetämällä.Päivitys lisää myös pohjapiirroksiin uutta. Valikosta löytyi hienoja valmiita uima-altaita, jotka on helppo lisätä tontille. 


Yksi hauskimmista uutuksista on simien mahdollisuus hankkia useampi koti. Simillä voi siis olla samassa naapurustossa vaikka kaksi kotia ja hän voi asua vuorotellen molemmissa. 


Kodin voi ostaa esim. tietokoneen kautta jolloin avautuu mahdollisuus ostaa uusi lisäkoti sen mukaan kuinka paljon simillä on simeleoneja taskussaan. 


 Simit voivat myös muuttaa uutteen kaupunkiin. Tämä helpottaa hieman pelaamista, mutta käytännössä simi menettää kaikki vanhat ystävänsä jne. Melkein sama kun vain muuttaisi simin tallenetun tontin kautta.Lisäksi muutamia uusia textuureja. Tässä muutama esimerkki. 


Lisäksi bongasin textuureista parit uudet kuviot. Tässä ei välttämättä ollut kaikkea, koska tein pikatarkastuksen näistä uusista ominaisuuksista, mutta tässä minusta parhaat! 

12 kommenttia:

 1. Toi uuteen kaupunkiin muuttamisen mahdollisuus itse pelissä on kyllä hyvä lisä! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, minäkin tykkään siitä. Tekee muuttamisesti jotenkin aidompaa.

   Poista
 2. Osa Jutuista Oli TS3 Paratiisisaaren juttuja jotka eivät kuulu päivitykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä juttuja tarkoitat? Nuo tuossa luetellut asiat tulevat kaikille peliin jos asentaa uusimman päivityksen, tarvitsee vain peruspelin saadakseen nuo ominaisuudet :). Näin se ainakin itselläni toimi.

   Poista
  2. Minulla ei ole Uusia pohjapiiruksia(uimaaltait) eikä myöskään oo tullu mulle uusia perustuksia jotka voi laittaa veden päälle.

   Poista
  3. Oletko varma? Sinulla siis on muut pohjapiirustukset? Tarkista vielä sieltä missä on erikoishuoneet ja eteiset. Ne olivat muistaakseni jommassa kumassa. Uudet perustukset löytyy samasta paikasta kuin normi perustuksetkin, ne näyttävät itseasiassa pylväiltä, mutta ovat perustuksia. Tarkistappa vielä, löysitkö? Voi olla mahdollista sekin, että päivitys ei onnistunut oikein. Joskus päivitysten kanssa voi käydä niin.

   Poista
 3. Hei tuli semmonen juttu mieleen et korjasko toi sen unelmaduunissa tulevan stailauspisteen bugin, ku siin ei pysty vaihtaa vaatteita? simsin foorumilla oli siitä joskus keskustelu, mut hukkasin sen ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota samaa mietin itsekin, se on nimittäin todella ärsyttävä bugi :(. Koitan muistaa tarkistaa asian seuraavan kerran kun avaan pelin.

   Poista
 4. Sain ainakin tsiljoona rakennusideaa tän postauksen myötä, hyvä että kävin lukasemassa! Meinasinkin just mennä pelaamaan, joten voin toteuttaa kaiken hetinytpikimiten. :'D Ihanat toi tikkaat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips ja kiitos kommentistasi :)! Sain itsekin tästä päivityksestä paljon uutta inspiraatiota rakentamiseen. Sanoisin, että aika hyvä päivitys.

   Poista
 5. Mikä naapurusto sulla on tossa käytössä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sunlit Tides ja siinä välissä tontin paikkaa näyttää Aurora Skies.

   Poista