perjantai 21. kesäkuuta 2013

Store - Tanssistudio PÄIVITETTY 25.6.2013

Store julkaisi tänään uuden toimintapaikan. Kyseessä on Tanssistudio, joka toimii pelissä kuntosalina.


Tämän hetkisen tarjouksen mukaan tontti maksaa 1700 pistettä, joka on noin 12e (plus verot riippuen ostotavasta). Sen mukana tulee kolme erikoisesinettä, lasisia rakennuspalasia, vaatteita, muutamat hiukset ja uudistuneet kuntolaitteet. Lisäksi yksi taulu ja pukukaappi.










Tanssistudio/Kuntosalin sisätiloista löytyy kahvio, esiintymislava, kuntosali ja useita erilaisia tanssistudiomaiseksi sisustettuja huoneita. 


Ulkoapäin rakennus näyttää modernilta. Lasiset koristepalat (joita voi käyttää myös kattona) näyttävät hienoila ja massiivisilta. Lasipalat pitävät myös säätä eli lumi tai sade eivät pääse sisään rakennukseen. 




Uima-allas sijaitsee aivan lasikaton alla. Tästä näet miltä lasikatto näyttää kun kameraa kallistaa ylöspäin (klikkaamalla saat kuvat isommaksi). 



Ylemmässä kuvassa näet tontin mukana tulevan voimistelutaulun, josta on kaksi versiota. Pukukaappi on toiminnallinen ja sen kautta voi vaihtaa vaatteita samaan tapaan kuin normaalisti vaatekaapista. Toisinsanoen se on vaatelipasto, joka näyttää isolta pukukaapilta. Erittäin hieno kapistus! Kuntosalilaiteet puolestaan ovat saaneet uuden muotoilun. 


Balettitangossa on kaksi vaihtoehtoa. Simi voi joko treenata tai lämmitellä sillä. Lapsista ylöspäin, kaikenikäiset voivat käyttää balettitankoa. 


Tontti sisältää myös tanssilattian. Tässä näet mitä vaihtoehtoja on tarjolla. 


Erikoisesineet (en ole varma kumpi, matto vai tanko) avaa uuden tanssitaidon, joka kehittyy simeillä eri tahtiin. Toinen voi kehittyä nopeammin kuin toinen (klikkaa kuva isommaksi). 









Jos tanssistudioon menee isolla perheellä voi saada aikaiseksi ihan hyvän tanssitunti lavastuksen. Yksinäinenkin simi näyttää hyvältä tanssiessaan. Testauksen aikana näin myös muutaman NPC:n harjoittelevan tangoilla.


Kolmas erikoisesine on julkinen suihku, jossa simit käyvät uikkarit yllään. 


Siminluonti:










Siminluontiin tuli muutama nätti hiustyyli ja rennon tyylisiä ylä- ja alaosia joita voi yhdistellä. Myös teinit saivat yhden asun, joka näkyy alimmassa kuvassa. Lapset eivät valitettavasti saaneet balettipukua. 

Plussat

+ Balettitangossa on ihan kivoja animaatioita
+ Simit tanssivat hauskasti myös tanssilattialla
+ Hiukset ovat nättejä ja ns. "tavallisia". 
+ Lasiset rakennuspalikat näyttävät ihan hauskoilta
+ Vaatekaappina toimiva pukukaappi hommeli
+ Uusi taito Tanssi. 

Miinukset:


- Ei varsinaisia balettiasuja
- Kallis sisältöön nähden
- Balettia lukuunottamatta jotkut tanssit tanssimatossa ovat vähän meh, olisi ollut kiva saada jotain todella tyylikästä ja uutta.... 
- Suurin osa tansseista on tuttuja jo aiemmista lisäosista. 
- Balettitangon animaatiot alkavat puuduttamaan pidemmän pääle. Saman toistoa on paljon. Samoin tanssimatossa.  

Yleisarvona: 6-

Jade suosittelee hankkimaan tämän setin hyvästä alennusmyynnistä. Hintaansa nähden ei Storen parhainta vastinetta rahoille vaikkakin uudet urheiluesineet ovat ihan jees ja kattopalaset saavat ison plussan. 

huom! Sain uuden tiedon, että tyttölapsille avautuu piilotettu balettipuku tiettyjä toimintoja tekemällä. Katso lisää Quxxn:n videolta!








8 kommenttia:

 1. Itse tamssijana odotin ehkä enemmän tältä 'tanssistudiolta', joten taidan jättää ostamatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millaisen olisit itse toivonut sen olevan? Itseäni harmitti lähinnä tanssimaton tanssivaihtoehdot, vaikka toki ne ovat ihan hauskoja ja simssimäisiä. Toinen asia mikä alensi yleisarvosanaa oli se kun setissä ei tullut yhtään oikeita balettipukuja.

   Poista
  2. Paketin hinta on aika kallis sisältöön nähden, sieltähän tuli vain pari erikoisesinettä. :/ Tanssianimaatiot on vähän tönkköjä, mutta toki simsmäisiä. :D Mielestäni yhteisötontin luojat olisivat voineet panostaa myös enemmän rakennuksen sisätiloihin, jotka olivat kovin tyhjät ja tylsät (ainakin kun youtubesta katsoin). Ulkoahan tää studio on aivan mielettömän näköinen, ja noi ikkunat on ihan mahtava lisä peliin!
   Olisin kyllä ehdottomasti ostanut jos hinta olisi paljon alhaisempi. Nyt en näkisi että saisin täydet vastineet rahoilleni. :D

   Poista
  3. Jep, olen samaa mieltä tuosta että hinta on todella suuri sisältöönsä nähden. Jos tuntuu siltä niin kannattaa tosiaan odottaa, että tämä menee alennukseen (hyvään sellaiseen). Harmi kun tästä ei voi erikseen ostaa esim. noita kattoikkuna palasia, ne on aika kivoja. Samoin hiukset ja muutama muu tavara.

   Poista
 2. Löytyykö tämä kaupastakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitat fyysisenä levyversiona niin käsittääkseni, valitettavasti ei. Tämän voi ostaa vain simpoints pisteillä Storesta.

   Poista
 3. Voisin ostaa jos maksais jotai puolet tosta oikeesta hinnasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se varmaan jossain vaiheessa menee alennukseen, toivotaan niin.

   Poista