perjantai 28. kesäkuuta 2013

Paratiisisaari - Veneilyä ja Sukeltelua

Oikein ihanaa kesäpäivää arvon lukijat. Olen tässä jonkunverran ehtinyt pelailemaan, joten sain aikaiseksi nyt vähän pidemmän kuvapostauksen :). Tälläkertaa keskityin veneilyyn ja sukelteluun.Aloitin pelin ihan puhtaalta pöydältä ja tarkoituksena olisi nyt käydä vähän läpi Paratiisisaaren ominaisuuksia ja yhdistää siihen pientä tarinamaisuutta. Loin kaksi simiä, joiden seikkailuja pääsette seuraamaan.
Loin siis ystävykset, jotka päättivät muuttaa Isla Paradisoon.

Tässä on Shaela Coconut. Annoin hänelle toisen Paratiisisaaren mukana tulleista uusista luonteenpiirteistä, joka on "rakastaa uimista". Elämähaaveeksi tuli mertenpelastaja, eli tavoitteena on toimia hengenpelastajan uralla ja pelastaa 50 simin henki.Toinen naisista on nimeltään Alana Pineapple ja hän sai toisen uuden luonteenpiirteen, joka on merenkävijä. Merenkävijät ovat parempia kalastamaan eivätkä kärsi merisairaudesta. Elämänhaaveeksi Alana sai löytää kaikki piilotetut saaret.Kokeilin myös veneasunnon rakentamista ja tässä on tulos. En käytä rahakoodeja eli tämä on pienen pudjetin asumus, jossa Alana ja Shaela tulevat asumaan ensialkuun kunnes rahaa saadaan kerättyä tarpeeksi isompaa luksusristeilijää varten :).Sisältä laiva näyttää tältä. Huomatkaa upea aalto seinämaalaus, joka löytyy sekalaisista tapeteista (muistaakseni).Uusia ihania viherkasveja tuli 4kpl. Tässä yksi niistä.
Uusia huonekaluja on melko vähän, olin hieman pettynyt tarjontaa kun tein sisustusta. Tyksin kuitenkin noista tuolien pienistä tyynyistä, joihin on eri värivaihtoehtoja. Uudet tapetitkin ovat ihan jees.Naiset päättivät lähteä seilaamaan veneasumuksellaan.


Kelluja veneasunto ulapalla on kiva näky. Asumuksista saa itseasiassa ihan oikeita veneitä muistuttavia rakennelmia jos vain taito ja mielikuvitus riittää.Alana ohjaamassa venettä.
Sillävälin Shaela rentoutui paatin sisällä ja nautti huurteisen, joka näyttää lähinnä mehulta.
Kun määränpää oli saavutettu Shaela lähti snorklaamaan ja Alana ryhtyi kalastamaan veneen kannelta.Alana liittyi pian mukaan harjoittelemaan snorklaamista.
Snorklaamisesta on vaikea saada hyviä lähikuvia, mutta tässä yksi ihan kiva otos.Laitoin kaksikon Snorklailemaan pitkän tovin, jotta saisin sukeltelu taidon nousemaan nopeasti. Vasta kun simi saavuttaa kakkostason voi lähteä laitesukeltamaan ja näkemään vedenalaisen maailman.
Muutama maisemakuva Isla Paradison laitamilta.Pääsaari näyttää tältä ja siellä on hauskan näköinen värikäs keskusta. Uudistettuja kaninkoloja on runsaasti.
Tuntien harjoittelun jälkeen neitokaiset olivatkin jo niin väsyneitä ettei samalle päivää paljon muuta ohjelmaa mahtunut.
Ennen nukkumaanmenoa Alana ohjasi laivan uuteen paikkaan.
Iltapalaksi tuoretta ananasmehua.Naisten paatti seilaamassa yksinäisellä merellä...minusta aika kaunis näky.Muskeliveneellä kaahaileva alieni.
Shaela heräsi aamulla aikaisin. Tilaihme wc-suihkuyhdistelmä hoitaa sekä rakon, että peseytymistarpeen kerralla. Se on todella kätevä, mutta kallis. Ei ehkä ensimmäinen hankinta pieneen legacy taloon.


Purjelautailua ennen auringon nousua.


Ylemmässä kuvassa on pääsaarella sijaitseva kahvila, jonne voi lisätä muista lisäosista vaikkapa Yliopiston kahvilatiskin. Alemmassa kuvassa on kylpylä kaninkolo.

Rakastan noita uusia uimapukuja, erityisesti tätä yhdistelmää.Vihdoinkin pääsin sukeltelemaan! Vedenalainen maailman näyttää ihan hyvältä, muttei se nyt niiiiiin ihmeellinen ole. Ihan jees.Nättejä kivimuodostelmia ja kasveja.Kalojen katselua.Lisää vedenalaisia maisemia.Jonkinsortin merieläin, jonka simini nappasi reppuunsa.Hmm...mitäs tuolta luolasta löytyykään?Luola on kaninkolo, johon simi sukeltaa.Shaela selvisi hienosti luolaseikkailustaan ja löysi joitain aarteita.Haikala!

......jatkuu.......

Lisää kuvia tulee taas tässä piakkoin :).


11 kommenttia:

 1. Kuinka sinulla on nuo merenalaiset paikat noin hyvälaatuisia? Tai siis ku itsellä ne on hyvin pikselimäiset, vaikka olen yrittänyt asetuksia säädelleä :/

  Tosi kiva blogi muuten :) Itse ainakin rakastuin tosi paljon tuohon lisäosaan <3 ja nyt on minulla kehitteillä lc-tarina, joka sijoittuu Isla Paradisoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on kiinni näytönohjaimesta, valitettavasti en osaa sanoa tuohon oikein mitään :(. Jään odottelemaan lc-tarinaasi ja tulen varmasti lukemaan :)!

   Poista
 2. Moi! Hei puhuit tuolla radolassa siitä, että miten pelin saa nopeammaksi, että poistaa jotkut jutut ennen pelaamista. Miten se tehdään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä Radolan UKK:ssa eli usein kysytyissä kysymksissä teknisissä ongelmissa on siihen ohjeet :). Kysy jos et ymmärtänyt jotakin, koitan vastailla.

   Poista
 3. Hienoja kuvia taas, kiitos! Oikein raikas ja kaunis sisustus venetalossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei :). Kiitos kommentistasi. Aika vähän tuossa tulee uusia varsinaisia sisustustavaroita, mutta ne vähäiset mitä tulee niin sopii oikein hyvin tommoseen venetaloon.

   Poista
 4. Miten sait ton aaltokuvion tollee "yhtenäiseksi"? Mulla se tulee sillee et yhteen seinä "osaan" tulee vaa sellanen aalto kuvio joka on kaikissa seinäosissa samanlainen niin että se näyttää ihan tyhmältä. Sulla tuo on niinku oikee aalto.
  Toivottavasti sait ees jotain selvää:-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä pitäisi olla yhteensä kolme erilaista kappaletta tuota tapettia, kun ne asettelee oikein niin syntyy tuo aaltokuvio :). Voi joutua pari kertaa värkkäämän.

   Poista
 5. Oisi kaksi kysymystä :)
  1 simini eivät sukella, en tiedä johtuisiko se uima-asusta vai jostain muusta? Voisitko siis ehkä auttaa minua :)
  2. En voi liikkua millään veneellä tai sentyyppisellä sumuisille alueille, voisitko auttaa/kertoa miten tämäkin asia toimisi :)

  Kiitos tästä sain paljon muuta hyödyllistä tietoa täältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :)

   1. Simin täytyy ensin kehittää sukellustaitoa snorklaamalla tasolle 2 ennenkuin voi sukeltaa sukelluspaikalla. Lisäksi toiset sukelluspaikat vaativat korkeamman tason kuin toiset. Kehitä siis snorklaamistaitoa ja sitten käy sukeltelemassa ja taidon kehittyessä loputkin sukelluspaikat avautuvat.

   2. Jotkin piilotetut saaret avautuvat vain tiettyjä tehtäviä tekemällä eli ei auta vaikka menisit saaren/sumun lähelle jos et ole tehnyt näitä tehtäviä. Voit toki myös käyttää koodia tai onnellispalkinnoilla ostettavaa palkintoa saarten aukaisemiseksi.

   Auttoiko?

   Poista
  2. Kiitos, kyllä auttoi :)

   Poista