sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Paratiisisaari - Osa 3: Piilotettu saari ja lisää sukeltelua

Huh hellettä ja ukkosta...ainakin täällä missä itse asun. Jotenkin hyvin sopii tämmöinen kesäaiheinen lisäri tähän säähän ja vuodenaikaan :D. Tämän kertaisessa osassa läksin etsimään piilotettuja saaria yms...Shaela herää yleensä aamulla aikaisin kun Alana vielä nukkuu.
Hän päätti lähteä etsimään piilotettuja saaria ja ohjasi venettä hiljakseen usvaa kohti...Pieni saari paljastui usvasta ja siirtyi perheen omistukseen.Saarelle voi rakentaa mitä haluaa, myös lomahotellin. Shaelalla ja Alanalla ei ole vielä kovinkaan paljoa rahaa, joten tämä pienen yksityisen saaren varustelu jäi vielä pieneksi. Lepotuoleissa on kuitenkin mukava torkkua.
Sen jälkeen riittääkin energiaa hölmöjen juttujen kertomiseen.Alana ottamassa aurinkoa pyyhkeen päällä. En muuten löytänyt pyyhettä mistään ostovalikosta, joten se on varmaan automaattinen.
Sillävälin kun Alana otti arskaa Shaela rakenteli hiekkalinnoja.Sitten tuli aika jatkaa matkaa ja alkoi sataa rakeita.
Suloinen värikäs valmistalo vuoren päällä.Samaisen talon terassilta on aika kivat maisemat.Isla Paradisossa on paljon tällaisia laguuneja.Haikaloja on useita erilaisia. Tässä on pelottava valkohai!Shaela leikkii merivedellä. Hän on sukellustaidon tasolla 4. Kolmostaso vaikutti bugittuneelta kun Shaela teleporttasi aina rannalle kun yritti tutkia luolia.
Naureskelee itsekseen :D. Tässä myös yksi uusista ihanista uimapuvuista.Alana on laivan kapteeni ja se joka purtta yleensä ohjaa.
Simi tekee välillä laivaa ohjatessaan sellaisen vänskän "tuuttuut" äänen kuin soittaisi laivan torvea :D.
Alana on alkanut opettelmaan uutta taitoa. Maalaus on kauniin näköistä laivan kannella.Shaela keskittyy laitesukelteluun ja paikkojen tutkimiseen. Sukelluspaikat näkee kartasta ja meressä kelluvista punaisista merkeistä.Tälläkertaa nainen lähti hieman syvemmille vesille ja vaativampaan paikkaan johon pääse vasta kun sukellus on tasolla 4.Hmm...mikäs tuo on?
Hmm...Erilaisia pulloja ja meritähtiä.Shaela löysin ensimmäisen aarteensa ja sai 1000 simeleonia.
Hui, mikäs tuolla on!


Miespuolinen "merenneito".Shaela lähti uimaan kovaa vauhtia mereolion perään.Syvä rotko merenpohjassa.
Vihdoin nainen pääsi jututtamaan merenneitomiestä. He keskustelivat mm. kaloista, simpukoista ja sukeltelusta.Shealan oli kuitenkin palattava pian pintaan sillä häneltä loppui happi.
Simit näyttää niin kauniilta sinistä vedenpintaa vasten.Taivas värjäytyy tiettyyn aikaan illasta upean violetiksi....

.......jatkuu.........


9 kommenttia:

 1. Upeita kuvia ja taas paljon uutta tietoa! Tuo uikkari on ihan mahtava, suosikki jo vaikkei lisäriä itellä vielä olekaan. :) Tuolle merenmiehelle pitäis olla joku parempi nimitys, ei mies voi olla merenNEITO... :D Kais otit tontun mukaan? Hauskalta näytti sekin. Voiko noita näkinkenkiä ja simpukankuoria laittaa johonkin esille? Oletan, että niitä pystyi keräämään pohjasta, vai voiko? Jatkoa odotellen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mietin juuri pääni puhki miksi tuota merenneitomiestä kutsuisi :D. Kyllä noita simpukoita yms. mitä merenpohjasta ja snorklatessa löytää voi laittaa esille esim. sohvapöydälle :).

   Poista
 2. Oi näitä sinun kuvia on ihana katsella. Itse olen myös ihaillut samaa taloa :) Miten muuten tuo saarien tutkiminen tapahtuu käytännössä? Minä kun en ole vielä saanut simejäni menemään tuntemattomille (usvaisille) saarille... Lc Meritähdellä on muuten uusi osa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :). Täytyypä käydä lukemassa Lc:si uusin osanen! Saaria täytyy vain kiertää ja lähestyä noita usvan peittämiä piilotettuja yksityisiä saaria, joskus simi sitten "löytää" sen ja usva siitä ympäriltä häviää. Olen löytänyt vasta yhden vaikka olen kiertänyt jo monta saarta. En ole vielä ihan perillä siitä miten niitä kannattaisi etsiä.

   Poista
  2. Joo kiitoksia vastauksesta. Pitää itsekkin yrittää jossain välissä alkaa etsimään niitä :)

   Poista
 3. Tuun tänne taas kyselemään, että miten saisin mun peliä nopeammaksi? On aika paljon ladattuja, koneessa on 6,00 GT:n RAM-muista ja lisäosista on ladattu kaikki paitsi neljä uusinta, kamasettejä taitaa olla n. 3-5. Keskusmuistia on muistaakseni 1 tera ;/ silti lagittaa melko paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peli käyttää automaattisesti vain 2gb Rammia joten siihen voi auttaa kun säätää sieltä pelikansiosta Ramin todellisen käyttömäärän isommaksi näitä ohjeita noudattaen: http://radola.createforumhosting.com/pelin-nopeutus-pelin-tiedostoja-saataen-fps-limiter-t15804.html

   Jos on paljon ladattuja niin on myös mahdollista, että niiden joukossa on joku viallinen joka aiheuttaa pelin tökkimistä. Kokeile pelin tehdas asetuksiin asettamista ja pelaamista ilman ladattuja. Muista myös puhdistaa cachet jos tämä ei auta niin tiedät ettei lagitus johdu ainakaan mistään ladatusta. Entäpä onko sinulla mikä näytönohjain ja pelaatko läppärillä?

   Poista