sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Yliopistoelämää - Töitä, kokeita ja sakkoja.


Uusia kuvia luvassa, Shanen ja Rachelin opiskelut jatkuvat ahkerana :D!


Tiesitkös, että katutaiteenharjoittamisesta voi jäädä kiinni ja saada mojovan 1000 siemeonin sakon?Shane oli parhaillaan tekemässä katutaidettaan ruoka-kaupan edessä kun hän jäi kiinni. Sen siitä saa kun on pokkaa tehdä moista keskellä kirkasta päivää!Yliopistokaupungin ruoka-kauppa muistuttaa pieniä marketteja. Me likey!Tämä ilmoitustaulu muistuttaa Maailmanmatkaajassa olevaa taulua, josta voi etsiä seikkailuja. Yliopistolla ilmoitustaululla on postitoiminnot ja siitä voi etsiä erilaisia töitä.Rachel sai päivätyön sarjakuva-kaupasta pelientestaajana. Hän ansaitsi siitä 100 simeleonia.Sarjakuvakauppa näyttää tältä sisältä. Siellä ei ole kassaa vaan lehtiä voi ainoastaan lukea. Sarjiksia voi kuitenkin ostaa kirjakaupasta.Rachel tekemässä tuttavuutta Mahmoud Yavari nimisen ihastuksensa kanssa. Heillä tuntuu olevan paljon yhteistä, kuten sarjakuvat ja pelit.


Ihana sateenkaari!
Rachel suorittamassa tieteellistä koetta kahvipavuilla.Hmm...jotain tapahtuu...


Jotakin meni pahasti pieleen!

Syksyistä maisemaa Kampus alueella. 

Lisää syksyisiä maisemia. Vuodenajat vaihtuvat Yliopistomaailmassa normaalisti. 

Opiskelijat liikkuvat Kampus alueella pyörillä ja juosten. 

Kaunista auronlaskua! Tässä on muuten myös parkkialue, joka on feikki. Tänne ei voi parkkeerata ja autot ovat siinä vain koristeena. 

Joku varasti Shanen sängyn asuntolassa. 

Minähän en sille voi mitään...

Tämä Cheerleaderi näyttää kauniilta, mutta ei ole oikein Shanen tyyppiä. Pieni flirtti ei kuitenkaano ole koskaan pahitteeksi ;). 

Alienit voivat vierailla myös Yliopistonaapurustossa! Kaappauksen uhri valikoitui sattumanvaraisesti asukkaiden kesken. 

Päivää paria ennen loppukokeita kannattaa juoda virkistäviä eliksiirejä, jotta jaksaa opiskella ankarasti yötämyöten. 


Ankara opiskelu tuotti tulosta ja kympin todistuksethan sieltä tulivat. Yleisarvosana on kahdeksan koska ensimmäinen lukukausi ei mennyt ihan putkeen...:D. 


Rachel pääsi jonkin sortin kunnialistalle :). 

Ensi kerralla katsotaan sitten vähän simien elämää lukukausien välissä.....6 kommenttia:

 1. Aluksi ajattelin, että jätän tämän lisäosan hankkimatta, mutta nämä kuvat sai mielenkiintoni heräämään ja nyt tahdon tämän! :D Tosin mietin sitä, että tuleekohan tämä unohtumaan miten nopeasti alkuhuuman jälkeen, kuten minulla kävi maailmanmatkaaja lisäosan kanssa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään tästä lisäristä paljon sen tavaroiden vuoksi. Tässä on aika paljon sellaista pelkistettyä tavaraa, joka sopii mun mielestä hyvin pohjoismaiseen tyyliin. Vaatteet ja hiukset on kans aivan ihania, joten jos vaikka välillä kyllästyisi laittamaan simejä yliopistoon niin uusille kamoille yms. on käyttöä ihan normi pelissä. Tää ei kuitenkaan ole kauhean laaja siinä mittakaavassa missä esim. Supernatural mutta tekemistä on enemmän kuin sims 2:sen yliopistolla ja simille voi valita lyhyitä lukukausia, jolloin vai pelata taas vaihtelun vuoksi kotitontilla. Itse tykkään, mutta toisaalta tykkään myös maailmanmatkaajasta, vaikken kauheasti enää vieraile hautaholveissa yms. Ylipäänsä minusta on mukavaa vierailla simien kanssa välillä muuallakin :)...

   Poista
 2. Ihanalta näyttää kampus eri vuodenaikoina! Ja oon tykästynyt noihin uusiin hiuksiin ja vaatteisiin, mitä oon kuvista bongaillut..Kivat nuo sakkokuvat ja yhteisötontit näyttivät ihanan erilaisilta..Toivottavasti huominen työpäivä menee nopeasti, kun tiedän kiitäväni suorinta tietä postilaatikolle toivoen että lisäri olisi saapunut..Aion tehdä uuden simin ja testailla sillä yliopiston läpi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Nelskutin ja kiitos paljon kaikista ihanista kommenteistasi, jotka olit jättänyt minulle <3! Toivotan sinulle hauskoja pelihetkiä kun peli saapuu postilaatikkoosi :)!

   Poista
 3. Kyllä niitä sarjiksia mun mielestä saa ostettua seltä sarjiskaupasta, kassatkin siellä oon mielestäni nähnyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan minulla sitten joku bugi. Tarkistampa asian jollain toisella pelitallennuksella. Mitenkäs muilla, vai olenko ainut jolla ei ole kassaa sarjis-kaupassa?

   Poista