lauantai 30. maaliskuuta 2013

Toogabileet ja valmistujaiset

Tässä osassa testisimimme valmistuvat Yliopistosta ja järkkäävät toogabileet.


Kapinalliset simit voivat kehittää suosiotaan sosiaalisessa ryhmässään osoittamalla mieltä ja esimerkiksi "paasamalla" vaihtelevista aiheista, jotka voi itse valita. Kovaääninen löytyy kapinallisen simin repusta ja sen voi ottaa käyttöönsä milloin vain.

Lisäksi Shane on tullut niin taitavaksi katutaiteessa, että hän pystyy tekemään jo todella suuriakin teoksia. Osa teoksista on ihan hienojakin, osa taas vähemmän hienoja...
Kahvilasta löytyi tämän näköinen myyjä. Tervetuloa Legacy sukuun! Shane joutui tässä muistuttamaan itseään, että hän seurustelee Annin kanssa (punapää viime osasta).
Rachel liittyi mukaan ja tilasi itselleen muffinin.Yöllä Rachel uneksii kalliista ja nopeista urheiluautoista.Seuraavana päivänä sisarukset päättivät järjestää toogabileet. Tämän saa vain jos on ostanut limited edition version Yliopistosta ja ladannut peliinsä bilepatsaan. Patsaasta voi valita eri teemaisia juhlia, jolloin simit pukeutuvat automattisesti teeman mukaan.
Mehun maistelua ja taustalla näkyy tosiaan tuo äsken mainitsemani bilepatsas juhlimusmaksimus.Vielä vähän lisää mehun maistelua :D.Shane viihtyi keittiössä ja teki vieraille herkullista spagettia.
Juhliin ilmestyi myös erittäin komea kasvisimi.Rachel harrasti tämän kanssa mm. mielensulauttamista ja pyysi saada DNA näytteitä.
Ystävyys eliksiiri kehiin!Kasvisimit jättää jälkeensä tuollaisen ihanan kukkavanan.
Simit voivat pyytää kasvisimeiltä yrttejä jos ovat tämän kanssa tarpeeksi hyvissä väleissä. Rachel sai tässä muistaakseni kanelia.
" Otetaanpas vielä vähän lisää mehua "...
Keittiössä oli pikkuisen tungosta kun kaikki änkivät sinne yhtä aikaa hakemaan ruokaa.
Juhlat loppuivat ihan liian pian poliisin saavuttua paikalle ja häädettyä juhlijat ulos.Rachel tunsi olonsa hieman huonovointiseksi liiallisen mehun juonnin vuoksi.Talven viimeinen päivä näytti upealta Yliopistokaupungissa.Rachel tunsi olonsa hieman huteraksi juhlien jälkeisen aamun ensimmäisillä oppitunneilla...
Tuntien jälkeen nainen kävi lahjoittamassa kikatuksia eikä pystynyt lopettamaan nauramista :D.Hän osti myös runsaasti uusia sarjakuvia. Sarjakuvien lukeminen kohottaa myös nörttisimien sosiaalista statusta.Rachel opiskelemassa ankarasti loppukokeisiin. Rakastan tätä uutta ominaisuutta, jolla simit voi määrätä käyttämään kannettavaa lattialla istuen!Kevään ensimmäinen päivä koitti!
Pian koitti myös viimeinen päivä koulussa ja loppukokeiden aika.
Rachel oli juuri leipomassa keksejä kun hän sai lopulliset arvosanansa.


 Viimeinen todistus näyttää tältä. Loppuarvosana riippuu simin kehittämistä taidoista, välikokeiden onnistumisesta jne. Rachel sai täyden pisteen paperit! Loppuarvosanat vaikuttavat myös siihen kuinka hyvän palkkabonuksen simi saa Yliopiston jälkeen töihin mentyään. Lisäksi se vaikuttaa siihen kuinka korkealta simi voi aloittaa tietyillä tutkintoonsa liittyvillä urilla.

Sitten olikin aika käydä vielä valmistujaisjuhlissa joka tapahtui kaninkolossa. Rakennuksen edessä oli melkoinen suma simejä, joihin tehosi hyvin resetsim. Vinkkinä siis, tästä selviää kun resetoi jumissa olevat NPC:t yksitellen.

Paikalla oli myös tämän näköinen naispuolinen kasvisimi!

Rachel valmistujais-asussaan.

Muutaman tunnin kuluttua valmistujaisista, olikin jo aika palata takaisin kotiin.

Seuraavassa jakossa kerron miten Yliopisto vaikuttaa uraan ja muutakin hauskaa on tiedossa!


6 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus. Itsellänikin on yliopisto, mutta en oo jaksanu pelata sitä vielä niin kauaa, että kukaan ois valmistunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :). Aika nopeesti mulla valmistui nää simit kun valitsin aika rankan opiskelutahdin :D. Siinä oli vain se huonopuoli kun sitten simit ei oikein ehtineet tekemään mitään muuta kuin opiskella.

   Poista
 2. En oo saanu bilepatsasta, tai niitä jotai vaatteita jotka piti kai saada ku tilas originista, miten saan ne tiiäks? :pp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen kun vastaukseni on viivähtänyt. Sinulle pitäisi tulla niitä varten koodit sähköpostiisi ja niiden koodien avulla ne voi lunastaa thesims3.comista kun kirjaudut sisään tilillesi.

   Poista
  2. Ei oo kyl tullu... :( Tiiäks mihi vois laittaa viestii et sais ne koodit? :)

   Poista
  3. Olethan tarkistanut myös roskapostikansion? Jos eivät ole saapuneet niin luultavasti on paras ottaa yhteys EA:n asiakastukeen. Jotkut ovat näin joutuneet toimimaan.

   Poista