sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Mitä seuraavaksi?

Yliopisto-elämää kuvapostauksia on jäljellä enää noin 3-4 kappaletta, joissa käymme läpi yliopiston jälkeistä elämää ja kasvisimejä. Seuraavan lisäosan (eli Paratiisisaaren) ilmestymiseen on vielä useampi kuukausi, joten ajattelin että tässä välissä olisi hyvä paikata lisäosia, jotka ovat vajaita tai joita ei ole vielä käyty läpi. Vastaa "mitä seuraavaksi" kyselyyn ja äänestä mistä lisäristä haluisit kuvapostauksia tähän väliin. Voit myös heittää kommentilla!

4 kommenttia:

  1. Minä haluaisin ainakin lisää tietoa ja kuvia Superstaran mukana tulleesta kaupungista. Lemmikit on jo itellä, niin se on tuttu, mutta kiinnostaa Superstaran vaatteet ja huonekalut. :) Siitä olisi kiva saada "esittely"; hankinnan alla nimittäin on ollut jo jonkin aikaa...

    VastaaPoista
  2. Postaus lisäosasta täyttä elämää olisi mukava, koska olen pitkään miettinyt sen ostamista. Se on kuitenkin jäänyt, kun en tiedä mitä se oikein sisältää.

    VastaaPoista
  3. Maailmanmatkaaja minua kiinnostaisi, sillä vaikka sen on ensimmäinen ostamani lisäosa kolmoseen, on sen testaaminen vähän jäänyt. Olen niin hirveän arka suorittamaan niitä seikkailuja (tai mitä nyt ovatkaan)..

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommenteista ja ehdotuksista!

    VastaaPoista