keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Perhe Monttupuu Monte Vista

Pelkäsitkö, että Jade´s on jäänyt jo joululomalle? Ehei suinkaan, en jättäisi teitä ilman joulumukavaa! Tässäpä pieni kuvapläjäys Montevistan Monttupuun perheestä, joka teki paluun sims kakkosesta. Yritän ehtiä julkaisemaan tähän myös toisen osan ennen joulua tai pian joulun jälkeen. Kuitenkin, lukemista joululomalle :)!

Huom. saattaa sisältää pieni spoilereita perheestä.
Monttupuun perhe asuu kivalla paikalla melko lähellä Monte Vistan keskustaa. Kun aloitin pelin, perheen esikoinen Bianca juhli jo seuraavana päivänä syntymäpäiviään .Tässä on Bianca kasvun jälkeen. Ei hätää, teemme hänelle pian muodonmuutoksen...
Kas näin! Biancasta kuoriutui melkoisen kaunis nuori neiti. Hiusket ovat Iltahuveista ja pusero Supernaturalista (on muuten yksi lempipaidoistani, käytän melkein kaikilla naispuolisilla simeilläni kyseistä paitaa). Huomatkaa myös kynnet, jotka ovat nekin Supernaturalista. Niitä voi käyttää mainiosti "tekokynsinä" tai miksei ihan vain ajatella, että simi on kasvattanut pitkät kynnet.
Tässä on Monttupuiden talo ulkoapäin. Se on melkoinen sokkelo koostuen kolmesta eri kerroksesta. Talossa on myös autiot huoneet ja paljon tyhjää tilaa, mikä näyttää olevan melko tyypillistä Monte Vistan valmis taloille.


Ensimmäisinä päivinä olikin sitten kunnon raekuuro ja vesisadetta.Bianca läksyjen kimpussa. Hän tietysti aloitti heti ylä-asteen Monte Vistan koulussa.
Seuraava mukava yllätys oli kun perheen äiti Isabella paljastuikin odottavan vauvaa. Perheen isä Patrik on ammatiltaan lääkäri ja edennyt jo geeniterapeutin tasolle, joten hän pystyi kertomaan Isabellalle vauvan sukupuolen (en muuten tiennyt tästä aiemmin, aina sitä oppii jotain uutta pelatessa)."Olet ihana" halimus kuva täytyy tietysti tähän lätkäistä.Perheen toinen lapsi on taapero nimeltään Antonio. Isabella ehti opettaa hänelle melkein kaikki taidot päivässä kun sai olla kotona ja maha kasvaa!

Bianca meni käymään Al Frescon torilla koulun jälkeen ja kävi ostamassa mm. munakoisoja (uusi kasvis, joka tulee torin mukana).Torin jälkeen hän meni riehatontille nuuskimaan ja poimimaan kukkia saaden myös allergian.Hän tapasi riehapaikalla myös toisen teinin ja ystävystyi tämän kanssa, potien suurta houkutusta tehdä tälle muodonmuutoksen.Sitten tuli nälkä, johon Bianca osti kojusta tippaleipää.
Sillä välin kun Biancan uusi ystävä teki läksyjä ja hän söi, heidän joukkoonsa liittyi kolmaskin teinityttö. Biancalla ei ainakaan tule olemaan pulaa ystävistä.Sillävälin kun Bianca huiteli omilla teillään, Isabella ja Patrik kävivät synnyttämässä perheen kuopuksen, kolmannen ja viimeisen lapsensa jolle annoin nimeksi Carlo.Isabella Carlon kanssa.Seuraavaksi koitti täysikuu, josta tähän kuva. Aika kauniin näköistä.Isabelle vietti tuona samaisena iltana syntymäpäiviään ja kasvoi vanhukseksi.Muodonmuutoksen jälkeen hänestä kuoriutui oikein herttaisen näköinen mummu.

Bianca ehti vierailla ennen kotiintuloaikaa eliksiiripuodissa (jonka muuten sijoitan nykyisin kaikkiin naapurustoihin) ja osti sieltä virkistys-eliksiiriä. Tämä onkin erittäin hyödyllinen eliksiiri, jota simini käyvät usein ostamassa. Tymäkkä virkistys eliksiiri auttaa simiä jaksamaan pitkään ilman nukumatta, mutta sitä on harvemmin myynnissä joten on parempi ostaa alkemia pöytä ja kehittää eliksiirin teko taitoa kunnes tymäkkä virkistys eliksiiri ilmestyy opittujen reseptien joukkoon. Toinen lempparini on läskinpolttaja ja noitaliemipullo. Seuraavana päivän kun perheen teinikin oli vihdoin paikalla, saatiin kuva koko perheestä. Takana Äiti Isabella sylissään Carlo. Edessä Bianca ja hänen vieressään perheen isä Patrik sylissään toisiksi vanhin lapsista eli Antonio.

.........jatkuu........

jos oikein innostun pelaamaan tällä perheellä niin luvassa on useampiakin kuvapläjäyksiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti