perjantai 14. joulukuuta 2012

Ilmaista sisältöä storessa!

Storessa on nyt saatavilla tonttulakkeja, jee jee!!! Klikkaile itsesi tänne ja lataa tonttulakit. Mikä parasta, ne ovat täysin ilmaisia :). 


2 kommenttia:

 1. Oi jes! Kiitos linkistä, enpä olisi näitäkään varmaan edes huomannut, jos en olisi löytänyt linkkiä täältä... :--D Joten... Kiitos ja kumarrus. *Kumartaa syvään*

  Sun blogis on muuten tosi hyvä :--) Oon lukenu kaikki postaukset, ja mä vaan... tykkään? No siis joo, postaukset on kivoja ja noi esittelyt on tosi hyvin ja huolella tehtyjä. Esim. blogisi takia tahtoisin tosi paljon tuon Monte Vistan! Se näyttää jotenkin ihanalta ja aidolta kuvissa.. Ja sitten Keskustan Kuhinaa-kamasetistä oli esittely ja aaarghh >:D Osaat vaan kuvailla niin paljon, että alan kuolaamaan niitä.. :--p Ja eiih, tahdon Lucky Palmsin, tahdon Lunar Lakesin, tahdon Sunlit Tidesin :--D Tahdon Makkari ja Kylppäri-kamasetin! Varsinkin Sunlit Tides :--p eeiih, et saa! Teet liian hyviä esittelyjä & postauksia, sitten valuu kuola näppäimistön päälle, voih.. >---<

  Kiinnitin kuitenkin bannerissa yhden huomion. "Esittelyt, Uutisia, Huhuja, Pelikuvia..." Paremmin kävisi: "Esittelyjä, uutisia, huhuja, pelikuvia..." :)

  Hyvä blogi silti ~ :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :D! Kiitos myös kun mainitsit tuosta bannerista, olen vähän käsi tekemään niitä, mutta koitan tehdä seuraavasta vähän paremman :).

   Poista