keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Sims 3 - Elämää Sunset Valleyssä

No...niin! Vihdoinkin sain Sims 3:en uudelleen asennukset tehtyä...vielä on paljon asenneltavaa storen tavaroiden osalta, mutta kaikki lisärit on mukana. Ajattelin pelata nyt sillätavalla, että valitsin pelin valmiista valikosta yhden simin, jolla aloitan pelin ihan peruspelin jutuilla. Palaamme vanhaan kunnon Sunset Valleyhin, sen maisemiin ja simeihin. Lisäilen peliin juttuja pikkuhiljaa ja pelailen fiiliksen mukaan...eli tämän olisi tarkoitus olla sellaista hyvän mielen peleilua ilman tiukkoja tavoitteita tai sääntöjä. Ainoa varsinainen tavoite tietysti on löytää simille vaimo ja perustaa perhe, mutta muuten peli saa edetä siihen suuntaan mihin on edetäkseen. Jatka lukemista...
Aloitin siis pelin suoraan CAS:in valmiilla simillä, jonka muutin Sunset Valleyhin valmiiseen taloon. Simillä on käytössään ne varat mitkä hänellä peliin mukaan aloittaessa on eli ei rahakoodien käyttöä, muttei myöskään Legacyn tuomaa alkuvaiheen tuskaa. 


Tässä on aloittaja simimme. Hänen nimensä on Lyly Salmenkivi. Tämä hieno nimi on pelin itse generoima :). Horoskoopiltaan Lyly on Leijona ja Luonteeltaan paha pelkuri. Lisäksi häneltä löytyy hienoja piirteitä kuten nero, kasvissyöjä ja ulkoilma simi. Valitsin Lylyn aloitussimiksi hänen erikoisen ulkonäkönsä vuoksi. Haluan nähdä yllättäviä geenejä, joten jännittäkäämme....
Tässä on Lylyn talo. Tämä on yksi kivoimmista aloitustaloista, joka löytyy Sunset Valleystä. Talo on vähän "asuntovaunumainen" pitkulainen pieni koti, josta löytyy kaikki tarpeellinen. Muokkasin hieman talon sisustusta, enimmäkseen keittiötä. Sinne Lyly hankki lopuilla rahoillaan paremman jääkaapin, hellan ja mikron. Lylyn kodilta zoomailessa maisemat näyttävät tältä. Hän asuu kodikkaasti aivan keskustan tuntumassa sijaitsevassa lähiössä. Kodin sisustamisen jälkeen Lyly lähti Sunset Valleyn keskuspuistoon toiveenaan saada uusia ystäviä ja löytää ehkä naisseuraa. Alku oli hieman takkuinen, sillä Lyly ajautui heti riitoihin tämän miehen kanssa. Mies ei antanut riidan latistaa fiiliksiiän vaan episodin jälkeen hän istuutui rennosti piknikille ja keinui keinussa mukavan oloisen naisen kanssa. 


Vihdoinkin joku kenen kanssa tulla juttuun! Lyly puuskahti törmätessään Goottiloihin. Komean Gunther Goottilan olemusta katselee ihan mielellään muutenkin ;)....Kotimatkalla törmäsimme tähän villihevoseen ja tein sille pikapikaa muodonmuutoksen...noin nyt on parempi (alemmassa kuvassa muutoksen jälkeen )! Tuon söppänän voisi vaikka adoptoida...mutta vielä ei ole lemmikkien aika. Kotona Lyly laittoi ilmoituksen deittisivulle ja söi vohveleita iltapalaksi. 

Seuraavana päivänä Lyly meni alkemiakauppaan ja harjoitteli eliksiirien tekemistä. Hän söi myös taikapapu pensaasta karkkihedelmän ja muuttui mustikansiniseksi. Lyly oli unohtanut, että hänen deittisuvilla tapaama treffikumppani saapuisi sinne myös ja oli hieman nolona sinisyydestään. Zelda Mae oli hyvin kaunis nainen ja Lyly ihastui välittömästi. Zelda oli kohtelias eikä valittanut mitään Lylyn sinisyydestä. Valitettavasti Zelda kuitenkin paljasti tapailevansa toistakin miestä...niin noo..MIKSI SITTEN TULIT TREFFEILLE?! Lyly puuskutti vihaisena...toki toinen mies olisi vain hidaste, mutta Lylyn haaveissa siinsi pikainen perheen perustaminen, eivätkä kolmiodraamat sopineet tähän kuvioon. Seuraavana päivänä Zelda olikin jo mennyt naimisiin ja Lyly hyvin pettyneenä ajantuhlaukseen pohti löytäisikö yhtä söpöä naista enää koskaan. Seuraavana päivänä Lyly vieraili Miken Karaokekuppilassa. Hän näytti ihan komealtakin seisoessaan täydessä pituudessaan kuppilan ovensuussa. Kapakka oli alkuillasta tyhjillään ja Lyly oli jo menettämässä toivonsa kunnes tämä suloinen neitokainen asteli sisään. Nainen oli juuri lopettanut raskaan työpäivänsä keittiöapulaisena ja saapui rentouttavalle lasilliselle työvaatteet yllään. Lyly katseli lumoutuneena tämän karaoke laulantaansa. Lyly päätti esitellä itsensä ja sai selville, että naisen mini oli Emma. He jutuselivat mukavia ja seurasivat loppuillan toisten lauluesityksiä. 


Lylyn täytyi keskittyi töihin parin seuraavan päivän ajan, mutta heti kun koitti seuraava vapaapäivä hän kutsui Emman luokseen. Emman saapuessa Lyly oli juuri parhaillaan lahojoittamassa rahaa pahantekeväisyyteen. Hän oli myös hankkinut ystävyyseliksiirejä alkeamiakaupasta vauhdittaakseen asioiden etenemistä...ja niin hän heitti ystävyyseliksiirillä Emmaa ja näin heistä tuli oitis hyviä ystäviä. 

Lyly sai houkuteltua Emman muuttamaan kanssaan yhteen. Nainen ei epäröinyt yhtään vaan muutti mielellään miehen luokse. Mukanaan hän toi yli 3000 simelonia rahaa, jonka he päättivät yhdessä säästää tulevaisuutta varten. 


Emma toi mukanaan myöskin tämän maasturin. Hienoa!


Tässä Lyly komeilee aamulla suihkunraikkaana ilman aurinkolasejaan...hänellä onkin mielenkiintoiset upeat silmät, jotka hän normaalisti piilottaa aurinkolasien taakse. Myös Emma vaihtoi vihdoin vapaalle ja pukeutui arki asuunsa. Päätin antaa hänen pitää asunsa sillä nyt alkuun mennään peruspelin jutuilla. Ainoastaan muutin hieman hänen kampaustaan muodikkaammaksi. Lisäksi hän sai uudet meikit ja ripset. 


Emmasta paljastui tällainen milenkiintoinen yksityiskohta hänen muutettuaan Lylyn taloon...nimittäin nainen tuntui olevan jatkuvasti tillintallin :D...


Storyteller modin ansiosta olen seuraillut naapurustossa tapatuvia varsin mielenkiintoisia "käänteitä"...kuten syntyviä pakkoavioliittoja, joista en ollut edes aiemmin tietoinen...että tällaistakin tässä pelissä tapahtuu? 


Lyly ja Emma viettivät ensimmäisen yhteisen yönsä sopuisasti uinuen päät vastakkain...

------------------------

jatkuu.............1 kommentti: