keskiviikko 18. tammikuuta 2017

LC Sinilaakso

Moi kaikki ja hyvää alkanutta vuotta 2017. Minäkin olen nyt takaisin pelin äärellä pienen tauon jälkeen..tai oikeastaan olenhan minä pelaillut, mutta en ole ehtinyt bloggailemaan. Nyt kuitenkin aion sen teille rakkaat lukijat korvata ja tässä saatte oikein kunnon yli 40 kuvan postauksen Legacyperheestäni :)...jatka siis lukemista...
LC Sinilaakso Osa 1: Ensimmäinen sukupolvi


Lähdetäänpä siitä liikeelle, että aloitin tuossa jokin aika sitten pitkästä aikaa legacyn. Tälläkertaa tarkoituksenani pelata ns. "offline" fiilispohjalta ilman juonikuvioita ja tarinan kerrontaa. Olen kuitenkin sen verran pahasti piintynyt tapoihini etten malttanut olla ottamatta kuitenkaan kuvia legacyn edetessä ja osittain olen dokumentoinut sitä myös tubeen...jokatapauksessa LC Sinilaakso on edistynyt leppoisasti ja minulla on ollut oikein hauskaa sen kanssa...kuvassa teille esittäytyy suvun kantaäiti Sanna Sinilaakso, jonka geeneistä tein tarkoituksella hieman erikoisemmat eli turkoosit hiukset ja silmät mielenkiintoisia geenejä antamaan...


Ensin hän asui tällaisessa pienessä kopissa, jossa oli vain tyyliin sänky ja suihku...Koska hellaan ei ollut varaa ruuanlaitto ja samalla myös itsensä viihdyttäminen hoituivat ensin pihalle sijoitetun nuotion äärellä. 


Jossain vaiheessa Sanna tapasi Royalin, josta tuli hänen aviomiehensä. En muista tarkkaan kuinka Royal päätyi Sannan asuntoon...kenties hän käveli tämän tontin ohitse ja Sanna kutsui hänet sisään...jokatapauksessa suhde eteni hyvin nopeasti kosintaan ja yhteenmuuttoon. Häät hoituivat muistaakseni jossain puutarhassa privaatisti kahdenkesken.Royal työskentelee Rikollisuusuralla ja on pahan luonteinen simi. Tässäkin Royal melko varmasti nautiskelee juomia sen kunniaksi kun on onnistuneesti härnännyt tontin ohi kulkevia viattomia sim parkoja. Vaimolleen hän ei kuitenkaan ole koskaan ollut ilkea vaan päinvastoin pitää tätä kuin kukkaa kämmenellä hyvin romanttisesti ja suorittaa joskus ehkä jopa jotain kotitöitä ;)...

Toisaalta kun katsoo Royalin luonnollisia avuja niin en yhtään ihmettele miksi Sannalle tuli niin kova kiire rengastaa tämä uros...nimittäin voisiko enää parempia geenejä lapsilleen toivoa miehen omatessa tällaisen lähestulkoon täydellisen kropan vaikka luonne muuten jättäisikin toivomisen varaa. 


Pian Sanna tulikin raskaaksi ja alkoi odottaa ensimmäistä vauvaa...Eikä siinä sitten mennyt enää kauaa kun tyttö syntyi ja hän sai nimekseen Aniela.


Jossakin tässä välissä taloa laajenettiin lisäämällä siihen vähän "lisäsiipiä" ja huoneita...talo näytti hyvin kummalliselta ulkoapäin, joten seiniä ei kannattanut pitää kovinpaljoa pystyssä :D..


Sisältä talo näytti siinä vaiheessa tältä...eli kaikki tarpeellinen löytyi mitä elämiseen tarvitsee. Rahasta oli silti kova pula eikä mihinkään ylimääräiseen ollut varaa.


Aniela kasvoi nopeasti lapseksi ja harrasti paljon piirtelemistä. Muistaakseni hänen ensimmäinen piirtensä oli taiteen ystävä ja myöhemmin teini-iässä kasvissyöjä.


Jossain vaiheessa Sanna tuli uudestaan raskaaksi ja tältä hän oikeastaan näytti sen jälkeen aina raskaana ollessaan, sillä hän yhdisti tehokkaasti urakehityksen ja äitiyden. En tainnut muistaa aiemmin kertoa, mutta Sanna lähti heti pelin alussa lääkärin uralle ja eteni siinä nopeasti. Massia alkoi jossain vaiheessa ylennyksiä tulemaan ihan kivasti joten suosittelen lääkärin uraa kaikille muillekin, jotka vain jaksavat paiskia kovasti töitä ;D...


Tässä Sanna hoitaa potilaita sairaalassa. Hän onnistui lähes aina antamaan oikean diagnoosin.


Vaikka Sanna saikin lääkärin uran ansiosta "simmuniteetti" nimisen palkintopiirteen niin silti hän sairastui kerran töissä ollessaan kummalliseen ötökkä tautiin ja joutui raapimaan itseään vimmatusti. Lisäksi hän oli viimeisillään raskaana, joten olo oli varmasti mitä karmein.Jossain vaiheessa avaruusoliot vierailivat tontilla ja nappasivat Sannan...harmi vain ettei naispuoliset simit voi tulla raskaaksi avaruusolioiden kaappamina sillä olsi ollut hienoa saada alienivauva...
Aniela ja Sanna syömässä voileipiä...huomatkaa Anielan taiteellinen pukeutumistyyli.


Sanna menossa joihinkin juhlii, joista en muista mitään :D..


Tässä Sanna taitaa odottaa jo kolmatta vauvaansa. Pahimpaan pesänrakennusaikaan hänellä tuntui olevan koko ajan ja melken joka kuvassa enemmän tai vähemmän suuri vauvavatsa.


Ahkeran työskentelyn ansiosta rakennettu uusi hienompi talo.


Aniela maalaamassa uudessa ikomassa huoneessaan.


Perheen keskimmäinen lapsi Olivia. 


Sannalla on myös jonkinverran ystäviä, joita hän tapailee silloin harvoin kun ehtii. Tässä hänen bestiksenä, miespuolinen simi joka myös sairastelee paljon ja käy Sanalla hoidossa sairaalassa....tässä he kuitenkin ovat yhdessä jäätelöllä jäätelöbaarissa (joka on muuten ihana ja jonka latasin galleriasta). En muista tämän simin nimeä, mutta näillä synkkasi heti ja Sannalla on aina kivaa tämän tyypin kanssa. 
Aviomiestäkään ei ole unohdettu vaan Sanna hemmottelee miestään viemällä tämän usein ulos treffeille. Tässä he taitavat olla romantiikkafestareilla <3. 


Pus pus!

Neljäs vauva ja tälläkertaa poika, joka sai nimekseen William. Kattokaa nyt noita silmiä miten ne säihkyvät ja miten söpö vauva! 

Roaylia täytyi hieman ns. "kannustaa" etenemään urallaan ja pieni "perseelle potkiminen" autoikkin asiaa ja ylennyksiä alkoi tulla tasaiseen tahtiin. En tiedä mitä Roayl on tässä puuhaillut töissään ja ehkä on parempikin ettemme tiedä, sillä hänhän on rikollisuus uralla. Jossain vaiheessa hän pääsi pois kentältä ja siirtyi kehittelemään viruksia ja hakkeroimaan rahastoja eli valitsi rikollisuus uran Oraakkeli haaran. 


Koko perhe yhdessä lomalla Granite Fallsissa. Koko loma kului rattoisasti etsien kaikkea kivaa keräiltävää pitkin metsiä ja nuotion ääressä jutellen. 

Perheen kolmanneksi syntynyt lapsi Josefiina. 


Metsästä löytyi myös jänniä ötököitä :D..


Lapsilla oli läksyjenteko ja taidekerho...tässä taiteen ihastelua läksyjen teon jälkeen. 

Pääkallohaasteen aikaan keräilin kaikki kallot ja nää kallotyypit oli hienon näköisiä...


Sanna ja Royal säästivät 20 000 simelonia ja muuttivat sitten tällaiseen kivaan kompaktiin kaksikerroksiseen taloon. Sisustin talon itse jäljelle jääneillä rahoilla. Tämä talo ei ole itse tekemäni vaan se löytyy galleriasta ja on maxisin tekemä. Royalin urakehitys vaati veronsa ja joskus tämä joutui (hankkiutui) tappeluihin keskellä kirkasta päivää. Roayl oli epäilemättä kaupungin vihatuin simi ja vihamiehiä hänellä riitti. 


Teini Olivia kokeilemassa rajojaan baarissa. Ensimmäinen viini kokeilu Cassandra Goottilan kanssa. 


Teini Olivia jäi myöskin kiinni ja joutui puhutteluun...(en muuten tiedä miksi Sanna pukeutuu sairaalaan potilas kaapuun..kenties hän on hieman liian kiintynyt työhönsä tai tulossa vanhaksi...who knows ).


Toimisiko kenties surkea koiranpentu ilme vanhempiin tässä tilanteessa :D...?Nuoreksi aikuiseksi kasvanut Aniela uudessa olkkarissa fiilistelemässä tuota edessä näkyvää tuoksukynttilää...


Aniela yllätti positiivisesti...hänestä kasvoi upea kaunotar! 


Aniela kokkaamassa aamiaista. 


Ja sitten salaatti epäonnistui ja se jäi siihen xD...mutta katsokaa tuota kroppaa kuinka timmi hän on, pakarani tulevat kateellisiksi! 


Kyllä tuolla kropalla saa vielä metsästettyä jonkun kylän kuumimmista kolleista...ehkä. Kannatti valita Royal lapsien isäksi sillä hän on siirtänyt ainakin tässätapauksessa sutjakat geeninsä eteenpäin. 


Anielan tavoitteena on paljasjalkaisuus, joten hän viihtyy hyvin kaupungissa. Hänen kolmas luonteenpiirteensä on surumielinen ja hän pääsi töihin taidekriitikon uralle...toistaikseksi hän asustelee vielä perheessä kunnes muutkin lapset ovat kasvaneet...alan jo nimittäin innolla odotella, että pääsen valitsemaan perijän! 

.....mutta niin tällaista tälläkertaa :)! Kertokaahan mitä teille kuuluu ja kommentteja kiitos :)! 
1 kommentti: