torstai 3. huhtikuuta 2014

Iloinen Auringonkukka-Farmi!

Tästä on jo aikaa kun osallistuin tähän kilpailuun. Halusin rakentaa valoisan, maaseutumaisen hevosten kasvattamisen mahdollistavan farmin. Te jotka seuraatte Tube kanavaani olette nähneet tämän tilan esittelyvideon muodossa. Minun oli jo tarkoitus julkaista tämä silloin täällä blogissakin, mutta aika ei riittänyt. Koitan nyt taas herätellä blogia henkiin :).




Päärakennus on yksinkertainen ja laatikkomainen. Pohjaratkaisun ansiosta simien on helppo liikkua talossa ja suorittaa päivittäiset toimintonsa. Sisutus on raikas ja valoisa. Talossa on kaksi makuuhuonetta, keittiö, ruokailutila, olohuone, wc, kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone. Lisäksi toimisto/harrastus- huone ja kellari. Avotalli sijaitsee päärakennuksen vieressä. Tontilla on myös kasvihuone ja esteratsastuskenttä. Navetta on sijoitettu talon eteen ja kanankoppi löytyy kasvihuoneen vierestä. Piha on koristeltu kauniilla kukilla ja tilan luonnonmukaisuutta korostaa pieni lampi. Tontilla on myös tarpeellisia esineitä keijuille ja noidille.Päärakennuksen ulkomuoto ei ole paras mahdollinen. Se on hieman laatikkomainen ja tylsä, mutta käytännöllinen.



Pirteä vihreä postilaatikko ja hevosaiheinen kyltti toivottavat tulijat tervetulleeksi maatilalle:

Ilmakuva tontista yläviistosta:

Olohuone:




Keittiö:


Keittiön ja olohuoneen välisellä seinustalta löytyy Monte Vistan Pizza-Uuni:


Pieni nurkkaus tarjoilupöydälle juhlia ajatellen:


Lastenhuone:



Vanhempien makuuhuone:


Harrastus/Toimisto -tila:

Sauna:


Kylppäri:


Kodinhoitohuone:


Kellarikerros:


Alkemiahuone:

Kasvihuone:


Kanankoppi ja myös navetta löytyy tontilta (tosin kanankopin ympärillä olevia kasveja voi joutua poistamaan, sillä ne on sijoitettu moveobjectsilla):

Avotalli:

Hoitonurkkaus:

Ratsastuskenttä:

Talli käytössä:




Siinäpä se :). En ole paras mahdollinen rakentaja ja tässä on varmasti kaikenlaisia ihmeellisiä kohtia, jotka voisivat toimia paremminkin, mutta tykkään silti päästää mielikuvitukseni valloilleen ja rakentaa fiilispohjalta. Värimaalmakaan ei varmasti ole kaikkien taiteen sääntöjen mukainen, mutta minulla oli hauskaa kun tätä rakensin, joten toivottavasti siitä on iloa teillekin :D. 

2 kommenttia:

  1. Että mä tykkään tästä ♥Oon kattonu sen esittelyvideoinki ja oij! Ite tykkään rakennella kans tän tyyppisiä taloja ja tontteja, vaikka en mikään hevosihminen olekaan mut tykkään maatilateemasta ihan kauheasti. Olis kyllä tosi kiva muuten sun tulevassa seuraavassa LP:ssä nähä just lisää tämmösiä juttuja, hevosia ja maatilaeloa. Ja olisi myös todella kivaa nähdä videoa miten esimerkiksi luot hevosia, vai luotko niitä itse? x)

    En ennen oo nähny tuollaista avotallia ja se on mielestäni aika kivannäköinen, vaikka mietin et miten se toimii sit vuodenaikojen kanssa. Alkaako itellä hirvittää ku heposet paleltuu x( nyyhkis :DDDD Mut ehkä vois olla sellainen pieni rakennus johon hevoset saa talviöiksi x) Ideoin tässä samalla xD

    Mutta tästä tykkään! Tosin olisi ollut kiva nähä muutama kuva kasvihuoneen sisältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :). Kasvihuone ei ole sisältä oikeastaan kovin ihmeellinen :D. Kiitos myös LP toiveista!

      Poista