sunnuntai 29. joulukuuta 2013

100 vauvaa haaste - I need money!!!

Tässäpä tulis nyt jatkoa 100 vauvaa haasteelle. Olen pelaillut tällä perheellä paljonkin, mutta ei ole oikein ollut aikaa muokata ja pienentää kuvia. Tää haasteen on oikeastaan ihan jees senkint vuoksi, että itselläni ainakin rahanteko ei olekkaan niin yksinkertaista ja helppoa kun simi ei saa käydä töissä vaan rahat on ansaittavat kotona/jotenkin muuten.Huom. älkää välittäkö vaihtelevista ihoista/silmistä, olen kokeillut olla välillä ilman korvaavia ja myös testaillut uusia...Tässä on isä numero kaksi, Jasper Sandström tai jotain sinnepäin.
Ja tältä herra näyttää lähempää katsottuna.
Eveliina siirtyikin muitta mutkitta Jasperin kanssa "niihin" hommiin.


Taaperoksi kasvanut Aslan.


Hyvin pian Eveliinan vatsa kasvoi suureksi palloksi ja syksy saapui Aurora Skiesiin. 

Hmm...violetti pukee häntä. 

Tämä suloinen naapurin koira vieraili Even pihalla usein. Melkein hellyin ottamaan sen Even luokse asumaan, mutta valitettavasti rahat eivät olisi riittäneet vielä tässä vaiheessa koiran hoitamiseen. Koira haave jäi kuitenkin kytemään...


Rahat ovat olleet todella tiukilla, joten Even on täytynyt tehdä vaikka sun mitä saadakseen pienetkin laskut maksettua. Tässä hän lentelee luudallaan etsien erilaisia mahdollisuuksia ansaita rahaa. 


Yhteisön puutarhasta saa ainakin ruokaa tiukan paikan tullen ja myös pienen summan rahaa myymällä kasviksia. 

Villihevoslauma saapui puutarhaan ihastuttamaan kasvimaalla olijoita. 

Synnytys käynnistyy, auts! Ignooratkaa pugittava ladattu raskauspusero...

Vauvat numero 2 ja 3, kaksostytöt joiden nimeksi tuli Adette ja Alisia. 


Tytöt saivat suloiset pinkit pinnasängyt ja perhoskoristeet seinälle. 

Kolmen pienen lapsen hoitaminen kävi välillä raskaaksi. Eve alkoi haaveilla Luuliisan arkun ostamisesta. 

Kun ei ollut varaa maksaa laskuja niin Eve sai ikävän yllätysvieraan kun perintätoimisto tuli vierailulle. 

Tytöt kasvoivat vauhdilla. Tässä on Adette taaperona. 

Alisia. 

Kaikki perheen taaperot yhdessä leikkimässä. Pysyisitkö itse perässä :D? 

Adette ja Alisia saivat uudet syöttötuolit, pinkit tietenkin :D!

Aslanin synttärit. 

Aslan lapsena. En muista kolmatta piirrettä, olisikohan ollut urheilullinen tai jotain. 

Sitten Aurora Skiesiin saapui talvi ja Eve on edelleen persaukinen...mistä rahaa?!


Kun ei mikään muu tuntunut auttavan, Eve päätti ostaa vähillä rahoillaan muutaman lottokupongin eikä tietenkään voittanut mitään...

....jatkuu....

6 kommenttia:

 1. Kiva kun tuli jatkoa! :) Ihanat värit, voi että mä tykkään. Tein itekin simille ton väriset hiukset ja ne on niin ihanat! <3 Ei oo tullu aiemmin kokeiltua tuota väriä ollenkaan. Raha on tosiaan aina ongelma, mulla kans viime aikoina tuntunu tosi nihkeetä olevan rahansaanti joka perheessä. Vaikka tekis kämppiksen tms. joka vaan töissä kävis niin silti. Eikö se Even puutarhanhoito sitten tuota tarpeeksi? Ite käytin vasta hiljan ekaa kertaa Keräilijä-piirrettä ja huomasin sen loistavaksi! Harmi kun vasta nyt. Löyty heti monta harvinaista elukkaa, joista sai jokasesta n. 900 simeleonia. Mukavaa, kun on vieläkin paljon tutkittavaa, vaikka jo vuosia tätä pelannut. :)

  VastaaPoista
 2. Ääääääääh vitsi ku alko itellä tekee mieli alottaa tää haaste uudestaan :D Kokeilin joku aika sitte mut kyllästyin, nyt taas innostuin x)

  VastaaPoista
 3. Ja mun mielestä rahaa saa liianki helposti, keräät riehoista kosmoksia tai auringonkukkia...600 ja 400 yhestä kukasta...whaat.. Oispa oikeessa elämässä yhtä helppoa =DD

  VastaaPoista
 4. Mä pelaan Sims3 ja aina kun tulee hirvee rahapula nii kyllä sitä Kaching komentoo tulee toisinaa käytettyä

  VastaaPoista
 5. En käytä ite koskaan rahakoodeja, koska se tekee pelistä liian "helpon". Tosin kotona rahan tienaaminen 100 vauvelille onkin sitten ihan oma juttunsa :---D

  Tätä haaste-postausta lukiessa tulee kyllä itellekin himo koklata, vaikken mikään äärimmäinen perheenpyörittäjä-pelaaja olekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ainakin kokeilla. Minusta tä 100 vauvaa haaste oli yllättävän kiva :)...kokeilisin kyllä miellään uudestaankin.

   Poista