lauantai 17. elokuuta 2013

Sims 4 kuvia saatavilla?

Mahdollisia Sims 4 kuvia on ilmestynyt nettiin useampaankin paikkaan. Voit esim. katsella kuvista videon täällä tai katsella kuvia täällä. Mitä sinä ajattelet näistä kuvista? Itse ainakin olen innoissani mahdollisuudesta säätää vyötärön/jalkojen/lantion kokoa. Säätimet näyttävät muutenkin kokeneen uudistuksen parempaan suuntaan. Itse grafiikoista en osaa sanoa vielä mitään, mutta odotan mielenkiinnolla uusia kuvia ja uutta tietoa.

Tässä vielä vapaasti käännetty lista asioista, jotka voi lukea enkuksi täällä.....

klikkaa nähdäksesi listan
- Uusi "monitoimi" tehtävänanto, joka mahdollistaa esim. sen että simi voi juosta yhtäaikaa juoksumatolla ja katsoa televisiosta kokkiohjelmaa, jolloin hän oppii kahta taitoa samaan aikaan.

- Simejä voi käskeä tekemään jotakin yhdessä ryhminä, esim. heittele koripalloa yhdessä.

- Siminluontia on uudistettu ja siinä on uusia säätimiä kuten hauisten, vyötärön ja jalkojen leveys. Lisäksi simien luonteen voi määrittää paljon syvällisemmin (?)

- Simeillä esiintyy mielentiloja kuten surullinen, iloinen, inspiroitunut, masentunut jne. Mielentilat avaavat asiayhteyteen sopivan toimen/tekemisen.

- Sama pätee huonekaluihin. Simit voivat valita huonekaluja Katalogista, jotka vaikuttava suoraan simin tuntemuksiin ympäristöstään. Esim. inspiroiva maalaus voi boostata simin luovuutta.

- Enemmän syvyyttä simien välisiin suhteisiin. Suhdepalkkeja on kaksi, toinen romanttiselle suhteelle ja toinen ystävyydelle.

- Jos simien kummatkin paneelit (sekä romanttinen, että ystävyys ) ovat täynnä, simeistä tulee toistensa sielunkumppaneita tai vastaavasti simit voivat olla pelkästään ystäviä, jotka pelehtivät.

Siinäpä se. Mitä ajattelet listasta ja sen mahdollisuuksista pelillisesti? Muistuttaisin kuitenkin vielä tässä vaiheessa, että nämä ovat epävirallisia lähteitä ja tieto on epävirallista.


6 kommenttia:

 1. Mun mielestä simit näyttää paljon epäaidommilta kuin ts3 simit .. en oo varma ostanko ees yhtään ts4:sta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ne näyttävät ehkä enemmän sims1 ja sims 2 simien välimuodolta joilla on samantyylinen iho kuin kolmosen simeillä. Hiukset on kuin ykkösessä :D.

   Poista
 2. Munkin mielestä simit näyttää epäaidommilta kun kolmosessa ja grafiikka muutenkin huonommalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näyttää aika "piirretyltä" et ehkä olis oottanut vuonna 2014 tulevan jotain realistisempaa. Hmm...

   Poista
 3. Noi simit näyttii ihan kolmosen tai jopa kakkosen konsoliversioista repäistyiltä... Ja toi plumbobkin on aika kamala. Ootin tosiaan neloselta parempaa, olihan kolmonenki valtava harppaus kakkosesta, etenki simeissä (hyvänä esimerkkinä simien sormet ja ripset). Ladatut vois ehkä pelastaa ton, jos niistä saa hyviä, tai jos niitä saaa tehtyä ollenkaan.

  Listan vika kohta huvitti koska "Friends with Benefits" :D . Pelitilan jutuista tykkään, koska ne tuo realistisuutta. Etenkin toi ystävyys- ja romanttisuuspalkit erikseen on kiva. CaS-jutuista en tiä, tarkempi muokkaus on aina kiva, mutta se etä pitää sen simin kohalta kiskoa hiirellä ei oikein iske. Liukusäädin ois kivempi, niinku kolmoses.

  VastaaPoista
 4. Luulen, että en tule kyllä ostamaan tuota nelosta..
  Simit tosiaan näyttää aika kököiltä ja just oon saannu kolmosee kertättyy melkein kaikki lisärit :D

  VastaaPoista