maanantai 5. elokuuta 2013

Paratiisisaari - Osa 6: Elämää Merenneitona

Tämänkertaisessa jaksossa perehdytään hieman elämään merenneitona ja mukaan kuvioihin astuu myös rakkaus :).Tähän alkuun heti lähikuva Shaelasta vain siksi, koska hän näyttää tässä niin kauniilta :).Isla Paradison ravintola. Eikö olekin nätti rakennus? Tämän samaisen kaninkolon vieressä sijaitsee pieni puisto, jossa Shaela tapasi elämänsä miehen!
Matteo Torres on merenneito. Alunperin hän oli ihan tavallinen simi, mutta peli generoi automaattisesti osasta kaupunkilaisia merenneidoiksi.
Shaela rakastui ensisilmäyksellä ja suhde eteni nopeasti.
Tuore pariskunta vietti tunnelmalliset rantahäät. Kuvassa näkyvä hääkaari on muuten uusi, jonka saa Paratiisisaaren mukana.
Alana oli kovin liikuttunut ja kyynelehti koko toimituksen ajan. Myös hotellin henkilökuntaa oli paikalla.
Tässä on muuten hotellin torni, jossa on uusi pelehtimispaikka.
Vastanaineet lähtivät pienelle häämatkalle saaren parhaimpaan hotelliin.
He söivät ja joivat hyvin hotellin hienossa ruokalassa.Rentoutuivat uima-altaalla....
...ja kuhertelivat tämän tästä.
Shaela tuli pian raskaaksi ja kun en ehtinyt suunnitella hänen raskausvaatteitaan, hän joutui kulkemaan tässä talvitakissa :D...
Shaela raskauden puolivälissä. Maha on jo melko suuri ja mammayöpuku päällä.
Pikkuinen merenneitopoika syntyi ja hän sai nimekseen Romeo.
Shaelasta kuoriutui varsin omistautuvainen äiti.
Jotta perhe olisi yhtenäinen, päätin että Shaelakin ryhtyy merenneidoksi. Hän osti onnellisuuspisteillään merenneitolevää.Merenneidoksi muuntumisessa menee hetki ja se näyttää tältä.
Shaela on nyt merenneito ja hänellä on uudet hienot suomujalat!
Hänen täytyi tietysti päästä heti kokeilemaan myös uutta pyrstöään (josta on muuten vaikea saada hyviä kuvia...).Pian Romeo kasvoi taaperoksi ja Shaela opetti hänet kävelemään. Huomaa pelin arpoma hiusten väri.
Shaela uittamassa Romeota rantavedessä. Tämä on myös uusi hauska animaatio.
Romeon synttäreitä juhlittiin taas pian.Romeo lapsena. Lapsi merenneidoille ei muuten valitettavasti kasva pyrstöä vedessä.Upea auringon nousu.
Alana on saanut Hobartin Lymypaikan kunnostettua viidentähden hotelliksi. Esittelen hotellin tarkemmin seuraavassa jaksossa.Viiden tähden hotelli tuottaa todella hyvin, joten Coconut-Pineapple perheellä oli pian varaa ostaa uusi asuntolaiva. Tämä on yksi pelissä mukana olevista valmiista asuntolaivoista.Shaela tekemässä ruokaa asuntolaivan yläkannella. Huomatkaa upeat maisemat ikkunasta!
Shaela on jatkanut hengenpelastajan urallaan normaalisti. Tosin, töitä on aika vähän edelleenkin ja jonkun bugin vuoksi pelastettujen määrä nollautui.
Matteo vanheni melko pian yhteenmuuton jälkeen. Hän myös kärsi "naamanvenähdys" bugista, jota on toisinaan ilmennyt aiemminkin pelissäni. Jostain syystä ikääntyvän miehen kasvonpiirteet ikäänkuin venähtävät ja kasvojen muoto voi myös muuttua. Kukaan muu törmännyt tällaiseen?Shaela tuli pian uudestaan raskaaksi ja tälläkertaa ehdin vaihtaa hänelle paremmat mammavaatteet.
Lähikuva viimeisillään olevasta Shaelasta.Raskaana olevien merenneitojen vatsa näkyy hienosti vedessä.Synnytys käynnistyi samana iltana ja tyttöhän sieltä tuli. Hänelle annettiin nimeksi Maya. Peli bugitti taas ja myöhemmin hänen luonteenpiirteensä vaihtuivat. Maya muuttui pahaksi simiksi mikä on mielestäni oikeastaan ihan hauska juttu sillä haluan testata pahaa merenneitoa.
Heii pikkuinen <3!Shaela päätti lähteä eräänä iltana yöuinnille.
Auringonlasku oli jälleen kerran aivan upea!
Yöllinen sukellusretki osoittautui menestyksekkääksi. Shaela löysi kaikenlaista hauskaa ja leikki vedessä. 

Ja tähän loppuun sitten vielä kuva teiniksi kasvaneesta Romeosta. Muistuttaa todella paljon äitiänsä :). 

jatkuu....................................

Seuraavassa jakossa esittelen sitten tarkemmin perheen hotellin. Olen myös työskennellyt Dragon Valleyn parissa, joten siitäkin on luvassa kuvapostaus :). 

6 kommenttia:

 1. Kiva kun tuli uusi postaus! Oli tätä jo odotettukin. :) Kiva nähdä merenneitovauva tai no, poikahan se oli mutta kuitenkin. Noi suomujalat on aika hienot oikeastaan. Omaa Paratiisisaarta vieläkin odotellen, josko saisi sen pian hommattua... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihan hauska lisäri ja tässä on paljon hauskaa tekemistä, mutta toisaalta tää lisäri on aika äkkiä pelattu läpi. Supernatural on edelleenkin minun henkilökohtainen suosikkini :D. Saas nähdä voittaako tulevaisuus lisärikään sitä :).

   Poista
 2. Sepäs oli nopeaa toimintaa :D Melkosia rusakoita x)
  Dragon Valleyn postausta odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, DV postaus on kovasti työn alla ja melkein valmis :).

   Poista
 3. Miten niitä torakoita voi häätää hotelleista?

  Ps. Sun blogi on paras sims blogi mitä tiiän! Jos seuraa aktiivisesti sun blogia niin pysyy taatusti ajan tasalla simssistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia palautteestasi :). Torakoiden häätämiseen löytyy ohjeet tästä blogista kun selaat taaksepäin vanhempia tekstejä :).

   Poista