tiistai 23. heinäkuuta 2013

Tulevaisuus lisäosa ja elokuva aiheinen kamasetti

Katsoin tuossa juuri äsken viimeisimmän EA:n livelähetyksen tulevasta lisäristä ja kamasetistä. Sims 4 osalta ei juuri mitään uutta tietoa herunut. 22pv ensi kuuta olisi tiedossa livelähetys, jossa näytetään miltä Sims 4 näyttää.

Tulevaisuus lisäosa vaikuttaa trailerin perusteella mielestäni lupaavalta. Plumbotit ja ns. leijuvat autot näyttävät todella hauskoilta ja tulevaisuuden maailma taloineen hienolta. Voit katsoa trailerin esimerkiksi täällä. Elokuva aiheisen kamasetin trailerin voit katsoa täällä.

10 kommenttia:

 1. Linkkiä llivelähetykseen, jos sen voi katsoa jo uudestaan?

  VastaaPoista
 2. Tost tulevaisuus lisärist en hirveesti innostunut, mut tost Elokuva kamasetistä kyllä! Pakko saada :D

  VastaaPoista
 3. Molemmat oli tosi kivoja, tykkäsin ja odotan! :) Muttamutta, pahoin pelkään tiedotustasi Let's play-videoistasi... Koska ne ei näy nyt, olisin katsonut. :( Antaisit jo tekemiesi olla netissä, jos et uusia jaksa tehdä... En ehtinyt katsoa vielä kaikkia ja tykkäsin katsomistani paljon. :)

  VastaaPoista
 4. Olisin kyllä arvostanut enemmän menneisyysaiheista lisäriä. En omista ainuttakaan kamasettiä niin en osannut isnnostua tästä tulevasta kamasetistäkään. :D

  Ehkäpä jos Jade tekee meille niiden tullessa Let's playt niin voisi jopa herätä kiinnostus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin olisi ollut mukavampi jos aikamatkustus olisi tapahtunut molempiin suuntiin eli tulevaisuuteen ja menneisyyteen.

   Poista