tiistai 2. heinäkuuta 2013

Store esittely - Kahvipapu -hipsteriasumus

Uusi setti on jälleen kerran saapunut Storeen. Tälläkertaa poikkeuksellisesti Tiistaina kun yleensä setit ilmestyvät Torstaisin. Tämän setin saa huikeaan 1600 pisteen hintaan vielä toistaiseksi, jonka jälkeen sen hinta nousee normaaliksi.
Pidin setin tehdasmaisesta teemasta ja tyylistä. On mukavaa saada vaihteeksi lisää modernin tyylistä tavaraa peliin. Myös vaatteet ovat tavanomaisia (klikkaa kuvat suuremmaksi).


Setissä tulee ilmastointikanavan ja putkiston näköiset koriste-esineet (keittiökalusteet eivät kuulu mukaan). Putkistot ovat realistisen näköiset esim. teollisen hallin/asunnon sisustamista varten.  


Siminluonti:


  


Pisteet:

Teema 9/10: Teollista tavaraa lisää kiitos. Oikein hyvä teema jos haluaa realistisempaa tavaraa ja vaatetta. 
Esineet 7/10: Huonekalut näyttävät hyviltä pelissä. Mukana olisi kuitenkin saanut olla teeman mukainen sänky ja kolmen istuttava sohva. Ja missä on ihana pikkutavara kuten pahviset kenkälaatikot ja ostoskassit? Entäs peltiset purnukat?
Siminluonti: 6/10: Vaikka vaattet ovatkin nättejä, miehille tuli turhaan samaa toistavia yläosia muttei yhtään alaosia. Osan näistä olisi voinut korvata esim. hiuksilla. 

+ Hyvä teema
+ Arkisen näköisiä vaatteita
+ Putket ovat kiva lisä rakentelijoille

- Suhteellisen kallis. 
- Jotkut vaatteet miehille toistavat liikaa samaa kaavaa. 
- Jäi vähän sellainen olo, että jotain tästä puuttuu. 

Yleisarvosana: 7p. 


4 kommenttia:

 1. Ai että kun on ihana sininen neule sydänkorun kera! <3 Kiva kun jaksat tehdä näistä ostettavista seteistäkin esittelyjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, ollos hyvä ja mustakin toi sininen neule on nätti. Ehkä nätein vaate tässä setissä :).

   Poista
 2. Oi että rakastuin kyllä noihin nahkaverhoiltuihin nojatuoleihin, pakko hankkia kun pääsee pelaamaan, muutenkin koko setti on minun makuuni,voisi vaikka hankkia^^ Kiitos tästä:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :). Sama täällä, tykkäsin tosi paljon noista sohvista. Ne on ihanan realistisen näköiset.

   Poista