keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Jaden valvojaiset tänään!

Tuttuun tapaan Jade aikoo repiä kaiken ilon irti uuden lisärin julkkarista ja järjestää "valvojaiset" Originin yöllä yhden aikoihin tapahtuvan digitaalisen version julkaisun kunniaksi. Otan ensimmäiset pelikuvat jo yöllä.  Kunhan saan pelin ladattua ja asennettua postaan ensimmäisiä kuvia noin klo. 02.00-03.00. Jos et syystä tahi toisesta valvojaisiin osallistu niin kuvat ovat heti torstai aamuna sinua täällä odottamassa :).

Mikäli olet tilannut pelin ennakkoon Originista saat sähköpostiisi useita eri meilejä, jotka sisältävät limited edition koodit ja pelin avauskoodin. Mikäli Origin toimii normaalissa aikataulussaan, meilit saapuvat noin yhden aikaan yöllä, jonka jälkeen voit aloittaa pelin latauksen. Jos peli ei aktivoidu, muista fressata pelikokoelmat sivusi. Voit lunastaa karnevaaliasut täältä ja saaren selviytymispaketin täältä. Rekisteröinti palkinto löytyy täältä. 

Pieni muistutus niille, jotka aikovat pelin asentaa ja hankkia. Kannattaa tehdä varmuuskopiot kaikista suosikkiperheistä ja simeistä. Kopioi myös Downloads kansio työpöydälle ettei sinun tarvitse ladata kaikkea kansion sisältöä uusiksi. Jos käytät modeja, saatat ehkä joutua asettamaan pelin kokonaan takaisin tehdas-asetuksiin mikäli pelissä ilmenee vakavia ongelmia. Asennuksen jälkeen on myös hyvä poistaa kaikki cache tiedostot. Jos peli ei ala toimia kunnolla luo uusi sims 3  kansio poistamalla ensin sims 3 kansio tiedostoista (löydät sen Electronics Arts kansion alta). Voit siirtää koko kansion vaikkapa työpöydälle jos et halua menettää esim. kuviasi. Sen jälkeen avaa peli kerran ja sulje. Peli on nyt automaattisesti luonut uuden Sims 3 kansion, johon voit siirtää downloads kansiosi. Älä kuitenkaan ota vielä modit kansiotasi käyttöön vaan testaa ensin toimiiko pelisi avaamalla se. Palauta modit vasta sen jälkeen kun ne on päivitetty Paratiisisaaren kanssa yhteensopivaksi.


4 kommenttia:

 1. jees, täytyy jäädä seurailemaan miltä uusi lisäosa näyttää, itse kun saan sen "vasta" ensi viikolla :D jos aijot CAS'issa käväistä, voisitko vilkasta pystyykö merenneidon luomaan itse? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, juu voin vilkaista mutta luulenpa että ei pysty tekemään. Näin olen asian ymmärtänyt, valitettavasti :(.

   Poista
 2. Mäkin ymmärsin, ettei pysty ite luomaan merenneitoa, mutta pystyy helposti muuttumaan tavoitepalkinnon avulla. :) Täällä odotellaan kovasti, kulu aika, kulu! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, eläpä muuta sano ku aika kuluisi nyt nopeasti :)! Onneksi enää reilu puolitoista tuntia! Siis kyllä, mitä nyt olen lukenut niin merenneidon pitäisi pystyä saamaan suht helposti.

   Poista