torstai 6. kesäkuuta 2013

Dragon Valley - Esittely

Vihdoin koittaa se aika kun pääsen esittelemään teille uusimman maailman, joka on nimeltään Dragon Valley. Olen testaillut maailmaa kokonaisen viikon ajan ja saanut siitä hyvän käsityksen. Ei muuta kun toivotan teille hauskoja lukuhetkiä esittelyn parissa!Dragon Valley on upea ja uljas kelttimaailmasta tuulahduksia saanut Storen maailma. Sen voi hankkia itselleen virallisten sivujen kautta pistepakettina. Se ostetaan suoraan oman tilin kautta tai sitten voi odottaa sen ilmestymistä kauppoihin. Dragon Valleysta ilmestyy nimittäin myös myyntiversio kauppojen hyllyihin jonkin ajan kuluttua.

Kun tätä värikästä maailmaa katsoo lintuperspektiivistä ja zoomaa kameran tarpeeksi kauas, voi huomata sen vuoriston muodostavan lohikäärmeen muodot. Erittäin osuvaa ja ilmeistä maailman teemaa ajatellen. Aluksi maailma saattaa tuntua hieman sekavalta. Vuoristot kumpuilevat kaikkialla halkaisten kartan siten, että vuoriston toiselle puolelle jää pieni uinuva kylä ja järvi. Vilkkaamalla puolella sijaitsee kylän keskusta ja suuremmat tyhjät tontit rakentamista varten. Tyhjiä tontteja onkin runsaasti ja rakentamiselle on paljon tilaa.

Maailma saa värinsä hienoista puista. Yksi kauneimmista on hieman hopeaan vivahtava puu, joita on sijoiteltu rinteisiin. Vehreys saa piristystä punaisista puista. Ruohikko on ihanan vehreän vihreän sävyistä. Kiehtova majakka piirtyy horistonttii lähes kaikkialla kun karttaa kääntelee. Raikas turkoosin värinen joki mutkittelee kaupungin läpi. Yleisilme on riemastuttavan värikylläinen ja kaunis. Maastonmuotoja on runsaasti, mutta ehkä tyhjiä tontteja olisi saanut olla myös hieman ylempänä vuoristossa. Suurin osa tonteista sijaitsee nimittäin tasaisella maalla ja näkymät ovat yleisimmin metsäisiä. Poikkeuksen muodostavat joen varrella sijaitseva tontit, joista avautuu todella ihana näkymä joelle.

Yhteisötontit ovat hienoja ja kylän keskustassa tuleekin sellainen tunne kuin olisi jossain keskiaikaisessa kylässä tai ylipäänsä jossain fantasiamaailmassa. Koristeelliset ja yksityiskohtaiset rakennukset ovat kerrassaan ihastuttavia. Tyyli on toteutettu niin taidokkaasti, että myös tavallisten nykyaikaisten simien voisi kuvitella asuvan täällä sillä se ei kuitenkaan ole liian erikoinen.

Erikoisesineitä Dragon Valley sisältää kolme. Periaatteessa vain yhden, sillä Lohikäärmeen kolme väriä lasketaan kaikki omaksi erikoisesineekseen. Jokaisella eri värisellä Lohkarilla on omat taitonsa ja kykynsä. Esimerkiksi vihreä lohikäärme pystyy korjaamaan koko puutarhan sadon kerralla. Yhteistä Lohikäärmeille on se, että ne kaikki helpottava taitojen oppimista jopa niin paljon, että simi voi oppia parissa päivässä kokkaamaan tasolla kymmennen. Lohikäärmeitä on myös helppo saada. Ne löytyvät ostotilasta ja maksavat vain noin 350 simeleonia. Simi voi hankkia vaikka kymmenen lohikäärmettä jos haluaa. Lohikäärmeet itsessään ovat yllättävän hauskoja, vaikkei niiden kanssa voi toimia samaan tapaan kuin muiden lemmikkien.

Kylän valmissimit ovat vähintäänkin mielenkiintoisia. Kaupungilla seikkaillessa tulee vastaan haltian näköisiä simejä kaikissa sateenkaaren väreissä. "Haltioilla" on suipot korvat, mutta muuten ne ovat ihan tavallisia erikoisen näköiseksi tuunattuja simejä.

Suuri plussa tulee erityisesti vaatteista, joita maailman mukana saa. Ne ovat kertakaikkisen ihania ja niissä on sieviä yksityiskohtia. Lisäksi kaunis kylppärisetti "potta" pönttöineen on varsin mukavaa vaihtelua ja tervetullutta vanhanaikaiseen sisustamiseen.

Maailmaan teemaan sopivaksi on tehty myös erikseen ostettava yhteisötontti, jonka mukana saa viulun ja jousiammunta radan. Viululla voi soittaa tavallisen lisäksi myös keskiaikaista musiikkia. Viulun animaatiot ovat hyvät, mutta viulusta sinkoilevat nuotit häiritsevät hieman kuvien ottamista. Viululla voi ansaita rahaa soittamalla ja myös soittaa serenadin yksittäiselle simille. Lisäksi Viulu sisältää ihan oman taidon kuten muutkin instrumentit.
Jousiammunta rata sisältää neljä erilaista tapaa ampua. Ne ovat pidemmän päälle melko yksitoikkoisia, mutta hyviä kuvia niistä saa ja tämä on erittäin hauska tapa kohottaa simin kuntoa. Jouskaria ei saa simin mukaan valitettavasti. 


Jos hankit Renesanssi yhteisötontin ja Dragon Valleyn avautuu sinulle mahdollisuus saada musta Lohikäärme, jolla voit saada simillesi mm. kalmankukan ja muuta hauskaa. Kaikenkaikkiaan Dragon Valley on kaunis rehevä maailma, jossa on onnistuttu luomaan ihastuttava fantasiamainen tunnelma. Maailman mukana tulevat esineet ovat nättejä ja niitä voi soveltaa vaikkapa keski-aikaisten tarinoiden tekemisessä ja pelaamisessa. Tämä maailman on ehdottomasti yksi suosikeistani. En keksi siihen paljoakaan parannettavaa. Ainoastaan olisin toivonut tontteja myös korkeammille paikoille. Myöskään auringonlasku ei ole ihan yhtä hieno kuin esimerkiksi Sunlit Tidesissä. Hiuksiakin olisi saanut olla enemmän, mutta hyvät vaatteet korvaavat sen. Pieniä miinuksia, sillä muuten pidän tätä maailmaan ehdottomasti kolmen parhaan tähän asti ilmestyneen joukossa. 

Pisteet:

Yhteisötontit: 10
Kasvit ja puut: 8
Siminluonti: 8+
Esineet: 10
Erikoissisältö: 8,5

Yleisarvosana: 8,5 


10 kommenttia:

 1. Kiva esittely, ja hauska yksityiskohta noista vuorista, enpä ollut itse huomannutkaan. Näyttää ihanalta talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :). Talvella maailma on tosiaan karu, mutta upea. Lunta satoi joka päivä myös :D.

   Poista
 2. Tekisi niin mieli hankkia tämä, mutta kattoo nyt miten hinnat laskee :D
  Ja hauska esittely, kivoja kuvia :) Ja hyvälaatuisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips :). Kiitos kommentistasi! Kyllähän se hinta varmaan laskee ja tarjouksia tulee jossain vaiheessa.

   Poista
 3. Katsoin storesta tietoa tästä ja hoksasin heti että jonkun tyypin nimi muistutti sanaa mithril. Sitten katsoin jtn tämän paikan taloja, jotka pystyi ostamaan. En muista tarkkaan. Mutta yhden rakennuksen nimi oli joku Gardan poliisilaitos tai jtn sinneppäin. Arda on koko maailma Tsh:ssa ja mithril on semmonen jänskä metalli keski-maassa. Minä nyt vain sormusten herra friikkinä satuin huomaamaan tämän. Ja sitten vielä ne haltiat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista, täällä toinen tarusormustenherrasta friikki :D! Muistaakseni yhden perheen sukunimi on mithril, voin tarkistaa asian jos haluat lisätietoa :).

   Poista
 4. Lisäisin tähän vielä sen yhden puun, joka tuli tässä mukana. Muistuttaa erehdyttävästi Mallornia, joita kasvoi mm. Lorienissa.

  VastaaPoista
 5. Oon yrittänyt saada punaista lohikäärmettä mutta en ole onnistunut. Miten sen voi saada?

  VastaaPoista
 6. Ei tossa tuu jousiammuntarataa??

  VastaaPoista