tiistai 16. huhtikuuta 2013

Kurkkaus tulevaan!

Tässä pientä esimakua siitä mitä tuleman pitää. " Mitä seuraavaksi" äänestyksen tulokset vaihtelivat Maailman Matkaajan ja Superstaran välillä riippuen vähän siitä katselinko tuloksia androidilta vaiko PC:ltäni. Tiedä sitten onko tuloksiin kuinka luottaminen, mutta ainakin nämä kaksi saivat eniten ääniä ja Superstara vei voiton. Lisäksi kommettien muodossa toivottiin Täyttää Elämää lisäriä, joten sekin on listalla. Toivottavasti ennenpitkää saan kuvia kaikista toivomistanne lisäreistä.

Tässä ennakkokuvaa perheestä, jolla tulen pelailemaan Superstaraa ja postailemaan kuvia. Kaikki ammatit ovat edustattuna ja katsomme vähän miltä Pullonhenget vaikuttavat. Ensimmäinen jakso on jo melkein valmis ja toivottavasti ehdin sen postaamaan tässä lähipäivinä.



Älkää myöskään unohtako tämän illan livechattia, joka alkaa kahdeksalta illalla Suomen aikaa! Luvassa on tietoa Paratiisi Saari lisäosasta ja huhujen mukaan myös seuraava Storeen myyntiin tulevevasta maailmasta nähtäisiin myös jotakin!

2 kommenttia:

  1. Joo noi Bloggerin äänestykset on syystä tai toisesta viime aikoina temppuillu :/ Huomannu eräässä toisessakii blogissa ihan saman. Äänestät yhtä ni näyttääkii et ääni menny toiselle. Ja sit kuitenkii se ääni oli seuraavan kerran vaihtunu, eikä uusia ääniä tullu yhtään lisää o.O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää, että en ole ainut...taidan alkaa käyttää jotain muuta äänestyspalvelua...

      Poista