tiistai 19. maaliskuuta 2013

Yliopistoelämää - Bloggailua ja keilailua

Tässä kuvapostauksessa Rachel ja Shane palaavat takaisin yliopistoon jatkamaan opintojaan. Tutustumme myös hieman älypuhelimen kautta saataville tulevaan bloggailu taitoon.


Vuodenajat olivat vaihtuneet talveksi kun Rachel ja Shane saapuivat Yliopistokaupunkiin. Vaikuttaa siltä, että  vuodenaika vaihtuu jokaisen lukukauden kohdalla mikä on ihan mukava juttu. Tälläkertaa Rachel ja Shane vuokrasivat talon, jossa oli 4 makuuhuonetta ja paljon tilaa muutenkin.Rachel oli matkasta niin uupunut että lysähti sohvalle ja otti torkut. Shane miettii kuinka saada nopeasti paljon rahaa sisustamista varten. Asunto oli sisältä ihan hieno, mutta jossain vaiheessa haluan päästä sisustamaan sen kunnolla!
Seuraavana aamuna Rachel on taas menossa myöhässä luennolle.Yliopistonaapurusto lumen peittämänä!Tässä on muuten kirjakauppa. Ihanan yksinkertainen ja pieni!


Repesin tälle aivan täysin :D. Nimittäin, törmäsin simeihin jotka olivat rakentaan kukin erilaisen lumiukon ja seisoivat paikoillaan hiljaa liikahtamattakaan lumiukkojensa vieressä xD.

Samaisessa paikassa Rachel törmäsi myös kasvisimiin!


Juokse kovempaa, olet jo todella pahasti myöhässä oppitunnilta!
Koulussa Rachel pääsi pitämään esitelmää ja muutama jopa kuunteli...melkein.
Illalla Rachel piti yksin bileitä juhlimus (mikälie patsas) kanssa...toivottavasti ensi kerralla tulee vieraitakin! Huom. tämän patsaan saa vain limited editionin kanssa.Juhlimus Maksimuksen käytöstä tulee hauska moodletti. 
Seuraavana aamuna Shane tekee molemmille lettuja aamaiseksi ja sujauttaa joukkoon hieman yrttejä. Sanoinko jo kuinka paljon rakastan tuota uutta miesten kaulaketjua?Shane on myös alkanut bloggailemaan. Bloggailun voi aloittaa kun simi on saanut yhden taitopisteen sosiaalisessa verkostoitumisessa. Bloggailu tapahtuu älypuhelimen kautta, jolloin avautuu tällainen ns. blogisovellus. Simi voi ottaa blogiinsa kuvia luoda muutaman lauseen mittaisia viestejä. Blogi saa vähitellen seuraajia ja sillä voi ansaita myös simeleoneja. Kun taidot kehittyvät, avautuu mahdollisuus aloittaa uusia eri aiheisia blogeja. 


Varmaan aika monelle bloggailijalle tuttu tunne! 


Sosiaalisen verkostoitumisen taidot näyttävät tältä. Yliopiston mukana tulee ainakin kolme uutta taitoa, mikä on todella kiva lisä. Sosiaalisen verkostoitumisen lisäksi uusia taitoja ovat katutaide ja tiede. Rachel päätti uudistaa hieman tyyliiän. Uusi hieno kampaus ja vähän ladattuja kehiin vaihtelun virkistämiseksi...
Rakastan tätä uutta takkia, joka löytyy myös ulkovaatteista!Ja sitten poljetaan taas vauhdilla kouluun ettei myöhästytä!
Juoksuksihan se taas meni...
Rachel suoritti myös ensimmäisen onnistuneen geenimanipulaatio kokeensa ja onnistui luomaan kielletyn hedelmän..


 Tyttö elää pelkällä dieettilimsalla...ei ihme että on niin laiha ja varmaan kärsii viitamiinin puutteesta! Pihalla Rachel näki taas lumiukon ja päätti tehdä siitä selvää. Episodin jälkeen Rachel oli hieman hämillään kuinka hän nyt niin riehaantui...Illalla hän saapui takaisin asunnolle tyytyväisenä itseensä ja päivän saavutuksiin....


Seuraavaksi palataan Shanen pariin. Shane on kehittynyt kovasti katutaiteessa ja saavuttanut viidennen tason. Ikävä kyllä, myös pidätyksiä tapahtuu usein ja niistä rapsahtaa aina 1000 simeleonin sakko. Poliisi kuljettaa simin takaisin asunnolle ja tätä toimintoa ei voi mitenkään peruuttaa. 
Kotona Shane saakin sitten kunnon puhuttelun tältä ööm..aika sievältäkin konstaapelilta. Tämän jälkeen simi voi palata takaisin tekemään katutaidetta :D. 
Shane halusi piristää itseään jotenkin, joten hän kutsui erään toisen kapinalliseen ryhmään kuuluvan simittären luokseen kylään. Sitten me päätimme hieman nopeuttaa asioita ja heitimme naikkosta tymäkällä ystävyys eliksiirillä ;). Heehee, ihan liian helppoa :D!
Muutamassa minuutissa heistä tuli rakastavaiset. 
Jos nyt kuitenkin hieman kauniita kukkia kauniille naiselle!

Sitten Shane pyysi naista (jonka nimeä en muista) mallikseen. Ja tällainen siitä tuli...Shane sinun pitää todellakin vielä harjoitella kovasti!Punapää oli tyytyväinen. 
Kun tunnelma oli jo katossa, uskaltautui Shane pyytämään punapäätä alastonmalliksi ja tämähän suostui. 
Lopputulos näyttää tältä....
Seuraavana päivänä Shane päätti kutsua punapään keilailemaan kanssaan. Minusta oli todella hauska yksityiskohta kun Shane piti reppua olalla siihen asti kunnes alkoi keilaamaan. Kunnon keskittyminen....Ja hups....Punapään vuoro. Oivoi! Keilaaminen ei taidakkaan olla kovin helppoa...Pöh...mutta tulipahan pari kaatoa. Tähän loppuun vielä yksi random kuva. Pelissäni on nimittäin hieman ärsyttävä bugi. Yliopistokaupunki generoi Supernaturaalin mukana tulleita olioita kaupunkiin vaikka asetus on pois päältä...

Nyt tulee pieni tauko YO kuvapostauksiin kun keskityn seuraavaksi tarinapuolelle ja jatkan siellä seuraavaksi. Yliopistoelämään liittyviä kuvapostauksia on luvassa taas loppuviikosta tai viimeistään viikonloppuna. 

4 kommenttia:

 1. Oon kans originista tilannut limited editonin, ennakkotilauksena mutta ei oo tullut noita juhlapatsaita ym, tiiätkö mistä saisi ne koodit ja mihin ne sitte laitettais? :o
  Ja en oo varma oonko kysyny sulta jo, mutta millasii arvosanoja simisi saa ja paljon niillä on niitä op-pisteitä pääaineissaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koodien pitäisi tulla sähköpostiisi. Minullekaan ei tullut kaikkia koodeja jotka olisi pitänyt. Sain vain patsaan koodin. Olen käsittänyt, että ne, jotka eivät ole saaneet koodeja tulisi ottaa yhteyttä ihan EA:n tukeen :/. Itse en ole vielä jaksanut/ehtinyt.

   Toiseen kysymykseesi voisin vastata kuvapostauksessa laittamalla kuvan opintopistenäkymästä. Arvosanat ovat olleet melko hyviä. Enimmäkseen kymppejä, kerran on tullut kasi.

   Poista
 2. Eih, nauroin noille Shanen piirrustuksille! Taitelijan vapaus kunniaan, ilmeisesti :'''DDDd
  Ja ihana toi viimenen lumiukko, surullinen pelle :<

  Itekii kohta teen jälleen uuen YO-postauksen blogiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja mukava kuulla, että sinullekin on tulossa uusi postaus, odotan innolla :)!

   Poista